Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Huzur Evi ziyareti ::100 FOTOGRAF lı anlatım::

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Huzur Evi ziyareti ::100 FOTOGRAF lı anlatım::
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.10.2006 - 03:05    Mesaj konusu: Huzur Evi ziyareti ::100 FOTOGRAF lı anlatım:: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sabah planladıgımız şekilde HUZUREVİ ziyaretimiz için buluştuk..

Katılım oldukça iyidi,öncelikle katılan tüm üyelerimize bu duyarlı davranışlarından ötürü çok teşekkür ederim..
Ancak eminimki katılan üyelerimizde bu ziyaretten sonra manevi bir huzur hissetmişlerdir..
Ben çok duygulandım ,ve ordaki tonton nine-dede lerin bizi gördüklerinde ne kadar mutlu olduklarını yüzlerinden anlamak bile çok önemliydi..

Fotograflara gözatalım:

Kulübümüzün aracına önceden hazırladıgımız hediyeleri yükledik..

Zübeyde Hanım HUZUREVİ yönetimi bizi güleryüzle karşıladı ve 12 BÖLÜM den oluşan bu büyük tesiste bize rehberlik etmeleri için iki görevli verdiler.
AzizOran ve görevli arkadaşlar.

Motorlar Huzurevi'nin bahçesine parkedildi.

Yaşlılarımıza verecegimiz çiçekleri elimize aldık ve ziyarete başlamadan önce toplu bir fotograf çekildik.

İşte ziyarete katılan MD üyelerinden bazı görüntüler.

Yaşlılar bizi görünce çok mutlu oldular,hepsinin birer birer ellerini öptük,dularını aldık.

Küçük hediyeler onları çok mutlu etti..

Huzurevi çok büyük bir alandan oluşuyor,12 bina vardı ve hepsini teker teker gezdik.

Getirdiğimiz meyveleri adeletli bir şekilde dagıttık..

Bazı yaşlılar hasta yataklarında yatıyorlardı

Bazılarıda içerde degil dışarda bahçede olduklarından yatakları boştu.

Ama biz boş yatakların üstüne bile çiçek bıraktık,inanaın bu gün aladımki bir çiçek bile onlar için öyle anlamlıki..

Kimisi elleriyle ördüğü bere,atkı gibi şeyleri satarak para kazanıyor ve ilaçlarını alıyormuş..MD üyeleri bunlardan satın aldılar ve katkı sagladılar.

Huzur evinde birde Köy Kahvesi var,günün büyük bir bölümünü dedelerimiz bu kahvede geçiriyorlarmış.

Bakın birde ne bulduk.. Çok gülüyorum

Heryeri gezdikten sonra birde Kafetaryada mola verelim ordakilerlede selamlaşalım dedik..
Kafetaryada İskambil oynarken buldugumuz masayla hemen samimiyeti kurduk,hatta Velit arkadaşımız oyuna katıldı.

Aldıkları ödüllerde var yaşlılarımızın.

Bir baktık saat 15:00 olmuş,MotoGP başlayacak..Kafetaryada açtık NTV yi başşladık MOTOGP seyretmeye..Tam MOTORDELİSİ dediler bize Çok gülüyorum

Benim için engüzel şey yıllardır görmediğim Hakkı Amca yı bir tesadüf eseri bu Huzurevinde bulmak oldu..Beni,eşimi ve kızmı gören Hakkı Amca aglamaya başladı,çok duygulandık.

Artık gitme vakti gelmişti..

Hazır buluşmuşken güzel Pazar gününü boşa harcamayalım dedik ve Turkuaz tesislerine gittik..

Kumru + Ayran ile oruç tutmayanlar karnını doyurdu.

İşte MD Üyelerinden objektife takılanlar.

Bir Pazar günümüz böyle geçti....
Bundan böyle bu gibi VEFA etkinliklerimizi sürdürmeye karar verdik..

Birdahaki sefere ÇOCUK ESİRGEME KURUMU ziyareti yapacagız..

Katılan tüm üyelerimize MDSK yönetim kurulu olarak tekrar TEŞEKKÜR EDERİZ..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xcvxc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.10.2006 - 03:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gercekten cok güzel ve iyi yapmısınız tebrikler vede ziyaretlerin devamını dilerim. . . Bu tarzdaki etinlikleri İstanbul,Ankara diğer sehirlerimizdede yapma dilegi ile. . .

saygılarımla. . .

Yarali Kalpler Team
Başa dön
xcvxc Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BaTTe
Üye
Üye

Nereden: Isvec

MesajTarih: 16.10.2006 - 03:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne guzel bir siteye uye olmusum ben Ağlıyorum
Başa dön
BaTTe Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
starik
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.10.2006 - 03:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok ince bir davranış gerçekten.yaşlılarımızı hatırlamak onların gönüllerini ve hayır dualarını almak ne güzel.işte md cilere bu yakışır Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum Dil çıkarıyorum
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.10.2006 - 03:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun Alkışlıyorum ne desek boş resimler herşeyi anlatıyo Dil çıkarıyorum istanbul md de böyle bi organizasyon düzenlesin bizlerde gidelim... Göz kırpıyorum
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 16.10.2006 - 04:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başkanım yapmış olduğunuz bu organizasyonda aranızda olmayı o kadar çok isterdim ki... Gerçektende çok çok güzel bir o kadar da düşünceli bir davranış.md ye de bu yakışırdı zaten. Alkışlıyorum umarım bu tür organizasyonlar tüm Türkiyedeki md arkadaşlarımız tarafından benimsenir ve uygulanır Dil çıkarıyorum
EmiRRhan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 16.10.2006 - 07:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine saglık resımler ıcın hakan abi Ne mutlu bize yahu ne sevinmiştir yaşlılarımız harıkasınız gelemedım cok ıstıyordum fakat kurs engel oldu neysekı bıdahakı sefere .
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 16.10.2006 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan, yanlızlık Allaha mahsustur derler. Sizler, bu ziyaretinizle o insanlara, yaşlandıkları için bir kenara atılmadıklarını gösterdiniz. Çok ama çok teşekkürler. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

İstanbul için ben de araştırma yapıyorum, ancak şu ara biraz yoğunluğumuz var. Sanırım bayram ertesinde biz de böyle bir organizasyon yapacağız.
Başa dön
gevezehanim şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ege2004
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: Buca-Yzmir

MesajTarih: 16.10.2006 - 08:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar,gerçektende çok anlamlı ve duygu yüklü bir pazar günü
yaşadık..Bugüne kadar yaptığımız organizasyonların içerisinde en anlamlı olanlardan bir4taneside buydu.Ben şahsen ziyaret sonrasında huzur doluydum.Bu organizasyonları izmir md dışında tüm istanbul ,ankara,ve diğer illerde bulunan md ailesininde yapmalarını tavsiye ederim.
Yenibir organizasyonda hepbirlikte olma dileğiyle..

Sevgi ve saygılarımla
Arif KANDİLLİOĞLU

arif kandillioğlu.
yamaha team
Başa dön
ege2004 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.10.2006 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resımlere bakarken okadar mutlu oldum kı sankı ben de sızlerle beraber o pamuk ellerı opmus gıbı hıssettım yapılmıs olan en guzel etkınlık bence buydu bır yerlerde opulmesı gereken ellerın oldugunu unutmamak gercektende de gurur verıcı --- yuzlerındekı mutlulugu kımse gormuyor mu?? --- resımlere bakarken okadar mutlu oldum kı cok tesekkurler bu paylasımlarda bulundugunuz ıcın cok tesekkurler
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
zxoz6unr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.10.2006 - 08:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

co kgüzel bi ziyaret olmuş valla
Başa dön
zxoz6unr Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedefrr
Üye
Üye

MesajTarih: 16.10.2006 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpesiniz arkadaşlar md demek kardeşlik sevgi dostluk ve paylaşımdır.
slm's
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 16.10.2006 - 08:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir Pazarı mutlu etmenin verdiği huzur ve beraberliğin verdiği neşe ile geçirdik. Daha niceleri olacaktır...
ceymo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.10.2006 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu organizasyonu düzenleyen ve katılan tüm arkadaşlara kendi adıma çok teşekkür ederim........Unutulmayacak bir gündü..... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
ceymo Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kaRRdelen
Moderatör
Moderatör

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 16.10.2006 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok güzel bir organizasyon oldu.emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.bugün huzur dolu bir haftaya başladım.daha nice güzel organizasyonlarda bir araya gelmek dileğiyle izmir md Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye