çok anlamlı bir gezi olmuş, katılan herkesi tebrik etmek isterim, inşallah bizi de yaşlandığımızda unutmayacak yeni nesiller olur _________________ 0 Rh (+) 11/06/1975
Tarih: 16.10.2006 - 09:22 Mesaj konusu:
Tek keLime ''hayran''kaLdım..
KatıLan herkese sonsuz te$ekkürLer..
BöyLesine güzeL bi organizasyon kimin fikriyse,aLnından öpmek isterim _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5840 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 16.10.2006 - 09:24 Mesaj konusu:
Uzun zamandır vakit bulamadığım için hiçbir etkinliğe katılamamıştım...
Zaten oğlumu bu tarz bir yere götürmeyi düşünürken inanılmaz bir tesadüf oldu...
Sanırım manevi duyguları yeni oluşmaya başlayan Uzay ve Yağmur için bu organizasyon çok yerinde oldu...
Katılan ve katılmayı isteyip de gelemeyen tüm arkadaşlar sağ olsun...
Çok değişik, çelişkili duygular yaşadık... Gelecekde nasıl ve nerelerde olacağımız hakkında fikrimiz oluştu...
Tüm MD ye teşekkür ederim...
_________________ Ev alma, motor al...
işlerimin yoğunluğundan gelemediğim için çok üzgünüm ama sizleri tanıdığım içinde çok gururluyum.Sevdiğim insanların bu kadar sevgi dolu olduğunu görmek beni dahada mutlu ediyor.Hepinizi seviyorum ve bu organizasyondan dolayı tebrik ediyorum.Birdahakine beraber gitmeyi çok isterim. _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR.
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5985 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 16.10.2006 - 09:51 Mesaj konusu:
abıcım allah razı olsun sızede bu yakısır ayyy abı dedım ama orda ablalaımda varmıs :chu: ablacım sızdende allah razı olsun hak gecmesın deme _________________
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2164 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 16.10.2006 - 09:54 Mesaj konusu:
hakan abi inanılmaz güzel bir gezi olmuş..Bu arada pozlarınada bayıldım ^1
Cidden Çok güsel bir siteye üye olmuşum ben ya..
Biraz daha büyüyümde(yaş 16) bende böyle sizinle her gezide yanınızda olcam..Her resimde benim de pozum olcak işallah..Zamanın geçmesini bekliyoruz artık... _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Tarih: 16.10.2006 - 10:25 Mesaj konusu:
İnanılmaz keyifli bir gündü. Çok fazla klübün etkinliklerine katılamasam da bu planı duyar duymaz heyecanlanmıştım. Katılmamak gibi bir şey olamazdı. Hayatımızın çok ıfak bir kısmını bu kadar anlamlı hale getirebiliyoruz. Benim için çok özel bir pazar günüydü. Teşekkürler M.D.S.K
Not: Aziz abicim dünkü muameleden sonra sana huzurevinden bir yer ayarladım akşam tekrar gidip. Hem bak ziyarete de geliris.
Tüm samimiyetleriyle katılım gösteren herkeze ağzım dolu dolu ,canı yürekten teşekkür ediyorum.
Yaşlı dostlarımıza ayıracakları bir kaç saatin boşa geçirilecek zaman olduğunu düşününen,hatta onların kendi kanı canı olan insanları biraz olsun heveslendirebildiysek,biraz olsun vicdanlarına inebildiysek ne mutlu bize,ne mutlu MD ye.. Ve inanın kendilerini ziyarete gelmeyen evlatlarına, kızgın olmayan, onlara anlayış gösteren anne ve babalardı yaşlı dostlarımız."İşleri güçleri var fırsat bulunca gelirler" dediler dolu dolu gözleriyle..
Grubumuzu görüp de parktan koşarak durmamızı işaret eden ,hiç konuşmamasına rağmen bizimle konuşan amcam aslında tüm günümüzün özetiydi.Yaşlı Dostlarımız Dost Yüzlere Hasret ..
Beklediğimizden daha güzel,daha temiz,daha güler yüzle bakıldıklarını görmek ayrıca mutlukluk vericiydi..
Kısa zamanda minik çocuklarımızı görmeye gideceğiz..Dostlarımızı yanlız bırakmadığımız nice organizasyonlarda görüşmek üzere.. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Bizleri yanlız bırakmayan dostlarımıza sonsuz teşekkürler bizler sonuçta M.D.S.K olarak gidecektik ama böylesine anlamlı bir günde,ayda sizlerinde gelip ziyaret etmeniz çok duyarlı bir davranıştı çok sağolun dostlarım.
Biz oradaki yetkililerle ayaküstü konuştuk M.D içerisinde müzikle ilgilenen arkadaşlar ile birlikte akşam gidip eğlence tertip etmeyi düşünüyoruz vur patlasın çal oynasın tonton dedeleri tonton nineleri eğlendireceğiz.
17.10.2006 Salı akşamı halı sahada görüşmek üzere hoşçakalın. _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız