Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Full korumalı , çok kaliteli ve çok cazip fiyata montlar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Full korumalı , çok kaliteli ve çok cazip fiyata montlar
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
GaleriSayan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.10.2006 - 09:35    Mesaj konusu: Full korumalı , çok kaliteli ve çok cazip fiyata montlar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sadece 179 Yeni Türk Lirası Üstelik 6 Taksitle

Tam Full Korumalı (Omuz, dirsek, bel ve ense korumalı), reflektörlü
Su, rüzgar, soğuk geçirmez,
İç termali çıkabilir
Yaz kış kullanım rahatlığı
www.galerisayan.com

Başa dön
GaleriSayan Çevrimdışı GaleriSayan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.10.2006 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en yakın zamanda uğrıycam inş. Dil çıkarıyorum
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 16.10.2006 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offf abı super fıyat yaaa param olsa hemen alırım vallaha ama once motor almam lazım Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.10.2006 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bayan montu almaya gelicem, fiyat uygun gerçekten Gülümsüyorum
Başa dön
arzuche Çevrimdışı arzuche Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_wheelie_boi_
Üye
Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 16.10.2006 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok ucuzmus hakıkaten en yakın zamanda alıcam
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 16.10.2006 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ucuz etin yahnisi durumları yoktur umarım. Yoksa fiyat gayet uygun. Korumaların yumuşak olabileceğini düşünmekteyim :hıım

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Uzmanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 16.10.2006 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara için aynı durum geçerli ise gerçekten bakmak isterdim sevgili sponsor
Başa dön
Uzmanx Çevrimdışı Uzmanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
xcvxc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.10.2006 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ucuz etin yahnisi durumları yoktur umarım

ewet katılıyorum ama gidip gormekte yarar var artı birde kıs sezonuna yavas yavas girdigimizden bole kampanyalar cogalıcagını dusunuyorum aslında birazda karlar yagdıgı zaman cogu moto shoplar indirimlere baslıyor belkide bu arakdasımız birazdaha erken davramıstır Dil çıkarıyorum

Yarali Kalpler Team
Başa dön
xcvxc Çevrimdışı xcvxc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 16.10.2006 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu montlardan ç.kale de de var tam koruma dirsek bel ve omuz tavsiye ederim
fiyat:140 ytl
Başa dön
ali1711 Çevrimdışı ali1711 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HULK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.10.2006 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

en yakın zamanda uğrıycam inş.

Dostum Ümraniye mağazamıza gelirsen görüşürüz...

Alıntı:

offf abı super fıyat yaaa param olsa hemen alırım vallaha ama once motor almam lazım

Sevgili Crazy, ben de senin gibi düşünüyordum ama, motoru alınca korumalara para kalmıyordu ve gittim önce aksesuarları aldım. Daha iyi oluyor. Sonra sıkıntı yaşama...

Alıntı:

bayan montu almaya gelicem, fiyat uygun gerçekten

Merhaba Arzu, sadece mont olarak değil, diğer bayan aksesuarlarını da görmeni tavsiye ederim... En önemlisi önümüz kış; soğuğu engelleyen termal iç giyim çeşitleri de geldi...

Alıntı:

Korumaların yumuşak olabileceğini düşünmekteyim

Sevgili Kıvanç, gel ve giy bak, ben denedim dediğin gibi değil, bazı ürünler sadece marka olmadığı için kafalarda soru işareti bırakıyor, çoğu 200-300 Euroluk montlarla aynı özelliklerde... Beklerim...

Alıntı:

aslında birazda karlar yagdıgı zaman cogu moto shoplar indirimlere baslıyor

Selam aikidocu müzisyen kardeşim, dediğin indirimler motor satışlarındaki kotalarla ilgili... Termal iç giyim yaza girerken satılmaz, iç astarlı ve kışlık mont da öyle... Arada ürün farkı var... Zaten bu montlar sayılı geldi. Gönül istiyor gerçekten ihtiyaç duyan motorcu arkadaşlar faydalansın... Sevgiler...

Alıntı:

bu montlardan ç.kale de de var tam koruma dirsek bel ve omuz tavsiye ederim

Farklı ürünlerden bahsediyor olabiliriz, 75 YTL fiyata da mont getirdiler almadık, taksitli satışlarla fiyat avantajı sağlamaya çalışıyoruz... Artık bazı tekelleri kırmanın zamanı geldi. Sadece marka olduğu için abartı fiyatlara son diyelim... Hürmetler...
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.10.2006 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
GaleriSayan Çevrimdışı GaleriSayan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.10.2006 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, ok alpaslan abi Dil çıkarıyorum
tamyak
Üye
Üye

Nereden: üsküdar

MesajTarih: 16.10.2006 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Slm montların fiyatı çok uygun.En kısa zamanda gelmeye çalışacağım.
Peki Bayanlar içinde aynı fiyatlar geçerlimi acaba ???? :!:
Başa dön
tamyak Çevrimdışı tamyak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GaleriSayan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.10.2006 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Montlardaki fiyatlar standart olup, hepsi unisextir. Ama başka marka ve modeller için bayanlara uygun çeşitler de vardır. Daha geniş bilgi için www.galerisayan.com adresinden bakabilirsiniz... Bayanlar için diğer modeller Altunizade mağazamızda mevcuttur. Saygılar...
Başa dön
ruhkanseri
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.10.2006 - 01:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet fiyat çok uygun daha uygunlarınıda biliyrm Alkışlıyorum iişallah onlardan değildir ihtiyacı olan arkadaşlar eğer kaliteliyse çok uygun fiyatlar 450 - 500 civarında nomalde
Başa dön
ruhkanseri Çevrimdışı ruhkanseri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal