Tarih: 16.10.2006 - 09:35 Mesaj konusu: Full korumalı , çok kaliteli ve çok cazip fiyata montlar
Sadece 179 Yeni Türk Lirası Üstelik 6 Taksitle Tam Full Korumalı (Omuz, dirsek, bel ve ense korumalı), reflektörlü
Su, rüzgar, soğuk geçirmez,
İç termali çıkabilir
Yaz kış kullanım rahatlığı
www.galerisayan.com
Tarih: 16.10.2006 - 12:11 Mesaj konusu:
Alıntı:
Ucuz etin yahnisi durumları yoktur umarım
ewet katılıyorum ama gidip gormekte yarar var artı birde kıs sezonuna yavas yavas girdigimizden bole kampanyalar cogalıcagını dusunuyorum aslında birazda karlar yagdıgı zaman cogu moto shoplar indirimlere baslıyor belkide bu arakdasımız birazdaha erken davramıstır _________________ Liberavi Animam Meam! Fiat Yustitia Et Pereat Mundus!
Yarali Kalpler Team
Tarih: 16.10.2006 - 12:37 Mesaj konusu:
Alıntı:
en yakın zamanda uğrıycam inş.
Dostum Ümraniye mağazamıza gelirsen görüşürüz...
Alıntı:
offf abı super fıyat yaaa param olsa hemen alırım vallaha ama once motor almam lazım
Sevgili Crazy, ben de senin gibi düşünüyordum ama, motoru alınca korumalara para kalmıyordu ve gittim önce aksesuarları aldım. Daha iyi oluyor. Sonra sıkıntı yaşama...
Alıntı:
bayan montu almaya gelicem, fiyat uygun gerçekten
Merhaba Arzu, sadece mont olarak değil, diğer bayan aksesuarlarını da görmeni tavsiye ederim... En önemlisi önümüz kış; soğuğu engelleyen termal iç giyim çeşitleri de geldi...
Alıntı:
Korumaların yumuşak olabileceğini düşünmekteyim
Sevgili Kıvanç, gel ve giy bak, ben denedim dediğin gibi değil, bazı ürünler sadece marka olmadığı için kafalarda soru işareti bırakıyor, çoğu 200-300 Euroluk montlarla aynı özelliklerde... Beklerim...
Alıntı:
aslında birazda karlar yagdıgı zaman cogu moto shoplar indirimlere baslıyor
Selam aikidocu müzisyen kardeşim, dediğin indirimler motor satışlarındaki kotalarla ilgili... Termal iç giyim yaza girerken satılmaz, iç astarlı ve kışlık mont da öyle... Arada ürün farkı var... Zaten bu montlar sayılı geldi. Gönül istiyor gerçekten ihtiyaç duyan motorcu arkadaşlar faydalansın... Sevgiler...
Alıntı:
bu montlardan ç.kale de de var tam koruma dirsek bel ve omuz tavsiye ederim
Farklı ürünlerden bahsediyor olabiliriz, 75 YTL fiyata da mont getirdiler almadık, taksitli satışlarla fiyat avantajı sağlamaya çalışıyoruz... Artık bazı tekelleri kırmanın zamanı geldi. Sadece marka olduğu için abartı fiyatlara son diyelim... Hürmetler... _________________
Montlardaki fiyatlar standart olup, hepsi unisextir. Ama başka marka ve modeller için bayanlara uygun çeşitler de vardır. Daha geniş bilgi için www.galerisayan.com adresinden bakabilirsiniz... Bayanlar için diğer modeller Altunizade mağazamızda mevcuttur. Saygılar...
ewet fiyat çok uygun daha uygunlarınıda biliyrm iişallah onlardan değildir ihtiyacı olan arkadaşlar eğer kaliteliyse çok uygun fiyatlar 450 - 500 civarında nomalde
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız