Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5700 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 16.10.2006 - 12:24 Mesaj konusu:
Ayağa kalkamayacak durumda rahatsız olan bayan hastaların kaldığı bir bölüm vardı...
Yağmur'la birlikte ayağa kalkamayan bir teyzenin elini öptük... Kendisini oturur pozisyona getirip sırtına masaj yaptım... Yatmaktan dolayı sırtı çok ağrımış... Teyzem Yağmur'un elini hiç bırakmak istemedi... Sürekli onun ve benim elimizi öpüyor ''Allah razı olsun'' diyordu... Evlatlarında şikayet edip bize teşekkür ediyordu...
Bu tarz sahneleri çok yaşadık... Onları bir nebze sevindirebildiysek ne mutlu bize...
Ama benim rahatsız olduğum bir konu oldu ki; kendi adıma çok üzüldüm... Huzur evine götürülen yiyecek ve içecekler MOTOR DELİSİ KULÜBÜ tarafından karşılanmış...
Daha önce duyuru yapılarak biz üyelerin de katkıda bulunmaları sağlanmalıydı... Bundan sonra gideceğimiz Çocuk Yuvası ile ilgili umarım daha farklı bir plan yapılır...
Arkadaslar gerçekten çok duygu dolu ve harika bir gündü.katılan tüm arkadaslarada tesekkür eder ve tebrik ederim bir sonraki organizasyonda,katılımın daha fazla olacagına inanıyorum ve bu konuda herkesin duyarlı olmasını bekliyorum. GÜN GELECEK BİZDE BÖYLE GÜZEL ANLAR YASAMAK İSTEYECEĞİZ _________________
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 144 Nereden: SARIYER - YSTANBUL
Tarih: 16.10.2006 - 13:35 Mesaj konusu:
hakikaten sizleri tebrik ediyorum, çok faydalı ve güzel bir organizasyon olmuş. o yaşlı insanlara unutulmadıklarını göstermek bir çiçek,bir nasılsın demek bile nekadar mutlu etmiştir onları.Acaba onlara da bizim delilikten bulaştı mı, yolda bir motor üzerinde görmeyelim sakın ,neyse tekrar tebrikler arkadaşlar _________________ Sahip oldu?un gücü ve rüzgary hissetmek ayryca do?a ile iç içe olmak duygularyn en güzeli olsa gerek ´´ Motor kullanyrken lütfen ekipmanlarymyzy kullanalym ´´ VOLKANN
Kayıt: Jun 30, 2006 Mesajlar: 870 Nereden: :...TuzLa...:/İsT
Tarih: 16.10.2006 - 13:59 Mesaj konusu:
en basta organizazyona gönül veren herkese teşekürler.!ya ne bilim bazen içimden hep diyodumki md yi iyiki şeçmişim ama tek kötü yönü sadece eğelniyo ve geziyo ama öyle değilmiş bunu anladım ve gercekten her resıme baktığımda gözlerim doldu. konusacak hiçbirşey yok kim ne derse desin alemde tekiZ. _________________
Yzf r6 2006
katılım gösteren tüm herkesi tebrik ediyorum.çok anlamlı ve huzur verici bir ziyaret olmuş.bunu yaşayanlar daha iyi bilir.umarım bu gibi ziyaretler her zaman yabılır.
Tarih: 16.10.2006 - 14:09 Mesaj konusu:
süpersiniz ya izmir M.D! en az bizde sizler ve huzurevindeki büyüklerimiz kadar sevindik! ah bi ehliyet yaşım gelsin ah bide uzun yola dayanır güsel bi motor olsun altımda ve bende hep sizlerle beraber böyle güzel organizasyonlara ortak olabilsem saygılar...! _________________ Ku?adasy Motosiklet Kulübü (KMK)www.kmk.org.tr
onların istedikleri zaten sevgi,ilgi,şevkat çocuk gibiler bizde var olduğumuz sürece sevgimizi,ilgimizi vede şevkatimizi eksik etmiycez yaşlılarımızdan. _________________
Tarih: 16.10.2006 - 16:22 Mesaj konusu:
çok güzel bir organizasyon.harika bir fikir.
kimbilir ne kadar sevinmiştir yaşlı dedeler,nineler...hatırlandıklarını,saygı duyulduklarını,sevildiklerini bir kez daha yaşattınız onlara.teşekkürker
ben buradan,annesini,babasını huzurevine veren her kişiyi kınıyorum.onlar sizlerin analarınız,babalarınız.hiç mi içiniz sızlamıyor.
MD nin bu tür organizasyonlarının tüm hızıyla devam etmesini temenni ediyorum. _________________ Evinden dışarı çıktığında marşına basıp çalıştırabileceğin bir motosikletin varsa eğer; bu birçok şeye değer
motosikletaski@hotmail.com
çok güzel bir etkinlik olmuş paylaşım için teşekkürler bende gelmeyi çok istiyordum ama malum okul işleri pazar günü ne okulu diyenleriniz vardır içinizde ama öss ye hazırlandığım için pazar günleri bile evdeyim..kusura bakmayın en çok istediğim şey sizin gibi motordelileri ile tanışmak.....kendinize iyi bakın
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız