Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ortaköy'de Dev Motosikletler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ortaköy'de Dev Motosikletler

Ortaköy'de Dev Motosikletler
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
happyman13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara- Bandyrma

MesajTarih: 17.11.2004 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya motorlara diyecek birşey yok güzel makineler.
birincisi benim tarzım değiller
ikincisi çok pahalılar,
happyman_13@hotmail.com
Başa dön
happyman13 Çevrimdışı happyman13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
airbrush-tr
Sponsor

MesajTarih: 30.11.2004 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

böyle bir motoru kullanmak bence görgüsüzlüktür.
zeka yaşı 15 in üzerinde normal düşünen bir insan oğlunun vereceği tepki "Oha, hayvana bak" şeklinde olmalı..
Amerikalıların ortalama zeka yaşı 14.5 olduğu için onlara normal geliyor.

Çok gülüyorum
Dil çıkarıyorum
+1
Başa dön
airbrush-tr Çevrimdışı airbrush-tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
echoes
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul/Altunizade

MesajTarih: 30.11.2004 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben anlıyamadım bu görgüsüzlük olayını , motora çok para vermek mi görgüsüzlük yoksa dikkat çeken motora binmekmi?

O zaman Jaguar'a binenlerdemi görgüsüz?
yturan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Orlando-FL (Bafrali)

MesajTarih: 30.11.2004 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kayhan demiş ki:
böyle bir motoru kullanmak bence görgüsüzlüktür. :md:
zeka yaşı 15 in üzerinde normal düşünen bir insan oğlunun vereceği tepki "Oha, hayvana bak" şeklinde olmalı.. Şok oldum
Amerikalıların ortalama zeka yaşı 14.5 olduğu için onlara normal geliyor. Göz kırpıyorum

O senin fikrin arkadasim, eminim sen o gorgusuz insanlardan istanbulda cok goruyorsundur hani su hummer a, jeep, cadillac escalade gibi araclari turkiyede o kadar ac susuz insan varken koca koca araclari kullananlar sence cokmu normal? yada magazin programlarina cikipta boy gosteren sonradan gorme artislerimiz,modellerimiz,turkuculerimizin kullandiklari milyarlik araclar ha? bizim fukaramiz hummerin turkiyede fiyatini gorunce oha hayvana bak demiyormu?

ben amerikayi veya amerikalilari savunmuyorum ama bir dahakine boyle bir genelleme yapmadan once sokaga bir cik ve etrafina bak bakalim :!:
Başa dön
yturan Çevrimdışı yturan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 30.11.2004 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Alıntı:

böyle bir motoru kullanmak bence görgüsüzlüktür.
zeka yaşı 15 in üzerinde normal düşünen bir insan oğlunun vereceği tepki "Oha, hayvana bak" şeklinde olmalı..
Amerikalıların ortalama zeka yaşı 14.5 olduğu için onlara normal geliyor.

ben buna katılmıyorum. her insanın zevki farklıdır. seninle zevki uyuşmuyo diye zekası 15 yaşın altında olması gerekmez
DeLiJ@PoN Çevrimdışı DeLiJ@PoN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Prometheus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 30.11.2004 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ucuz olsalar kullanılası şeyler bence Gülümsüyorum Ama o kadar para verip de bunlardan almak çok saçma geliyor bana Bravo
halinta
Üye
Üye

Nereden: Burdur

MesajTarih: 30.11.2004 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vitrine dikkat çeksin diye koymuşlardır zaten başka
bi işe yaramaz koskoca mercedes 403otobüste bile
V6 motor var.Bizim memlekete şu kıtlıkta garez olsun diye göndermiş olmalılar.. Öfkeliyim
Başa dön
halinta Çevrimdışı halinta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 01.12.2004 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bunlar motor değil kayhana katılıyorum görgüsüzlük
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 01.12.2004 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

verdiğin paraya deyer mi deymez mi kişiye göre değişir ama farklı bi alet dikkat çekmek istiyen başta ünlülerimiz hemen alır gibi geliyoo Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR, Alsancak

MesajTarih: 01.12.2004 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ee geldiği yer her şeyin büyük abartılı ve gösterişli olmasının tercih edildiği bir ülke.
bize her ne kadar uymazsa bile, bu alet ile dolaşmak isteyenler mutlaka olacaktır. teknik ve tarz açısıdan ben kullanmayı tercih etmesem bile, kullanıcısı arttığında garajımda bir tane olmasında sakınca görmüyorum. ustacım sarar mısın bana metalik kiraz renklisinden bir tane. şöyle fıyır fıyır çalışanından olsun.
Başa dön
realbiker Çevrimdışı realbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 01.12.2004 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

500 hp Şok oldum, bu motorlar amaçların dışına çıkmış gibi görünüyor, beygir ve model uyum bile sağlamıyor, biraz abartmışlar. gaza dokunuyorsun, arkadan tır çarpmış gibi...
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR, Alsancak

MesajTarih: 02.12.2004 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kediler bakın ciğer Gülümsüyorum uahhaa

ne efendim ?!

pis mi dediniz, yoo bakın biz yiyoruz afiyetle. uahahaa.
Başa dön
realbiker Çevrimdışı realbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal