Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Huzur Evi ziyareti ::100 FOTOGRAF lı anlatım::

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Huzur Evi ziyareti ::100 FOTOGRAF lı anlatım::
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 16.10.2006 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten cok güzel olmuş.elinesaglık hakan abi Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
işte bu md farkı Dil çıkarıyorum
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.10.2006 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

söyleyecek söz yok Gülümsüyorum
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 16.10.2006 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler helal olsun md ailesine devamını beklerizz Alkışlıyorum
Başa dön
crazyprince Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.10.2006 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar cok mutlu bir gün gecirdik Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 16.10.2006 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu kadar tatlı ve duyarlı insanlarla aynı çatı altında olmaktan büyük gurur duyuyorum Alkışlıyorum ,bizlere en önemli uyarıyı yapmış oldunuz böylelikle;o gün gelicek ve bizlerde birilerinin ziyaretini bekliyor olucağız Üzgünüm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.10.2006 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi size ne desek az yaa harikasınız Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum mükemmel bir etkinlik olmuş ben orda değildim ama resimlere baktıkça ordaymışım gibi duygulandım bu etkinliklerin devamı bekliyoruz md teşekkürlerrrrrrrrr Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
erkill
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Rap City

MesajTarih: 16.10.2006 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

" Ufo gören masum köylü yavrum beniiiiiim " :P
şaka bi yanada çok iyi olmş bence bu arada bi şi merak ettim hakan abinin yanındaki sarışın kız çocuğu mu ???
Başa dön
erkill Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
izmirli_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.10.2006 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum çok güzel bi organizasyon yapmışsınız hakan abi ama keşke bende orada olsaydım ama ısparta da okuduğum için gelemedim ama çok duygulandım hepiniz süpersiniz Alkışlıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Ağlıyorum gerçekten çok duygulandım çok güzel bi organizasyon yapmışsınız keşke bende orada olsaydım ama ben ıspartada ünüversitede okuduğum için gelemedim hepiniz süpersiniz
Başa dön
izmirli_motorcu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 16.10.2006 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD olarak düzenlediğimiz en anlamlı organizasyondu.
Bundan sonra da buna benzer etkinlikler gündemimizde olacak.
Zaman ayırıp gelen duyarlı arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.
jumper
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Balykesir

MesajTarih: 16.10.2006 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlarım,
hepinizi can-ı gönülden tebrik ediyorum!!!
Ramazan günü sevindirmişsiniz garipleri!
Keşke bizler de olabilseydik!
Başa dön
jumper Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 16.10.2006 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok Güzel Bir Günde Bizimle Olup Bize Katılan Tüm Arkaadaşlara Teşekkür Ederiz.....

İyiki Varsın MotorDelisi
befehl_1912 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Cursed_SurvivoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 16.10.2006 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

söylenecek söz yok keşke gelseydim dedim valla tebrik ederim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
Cursed_SurvivoR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sawman
Üye
Üye

MesajTarih: 16.10.2006 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Niye burada olduğumuzun resimlerini gördük ekranda.Katılamadım ama tüm dostları değerli zamanlarını ayırıp bu ziyareti yaptıkları için teşekkür ediyorum.
Başa dön
sawman Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 16.10.2006 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erkill, evet çocuğu bak resmin üstüne yazmış..............
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 16.10.2006 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok anlamlı bir ziyaret olmuş gerçekten 1 numara olduğumuz ve farklı olduğumuz belli çok duygulandım MOTOR DELİSİNİ böyle etkinliklerde görmek ayrıcalıktır. Dil çıkarıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye