Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yamaha R(4)6 Rossi replica 2005

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yamaha R(4)6 Rossi replica 2005

Yamaha R(4)6 Rossi replica 2005
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
citlembik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.11.2004 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbiden oha falan oldum yani.ilk resim R6 ya..ahhh ahhhh :md:
Başa dön
citlembik Çevrimdışı citlembik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mizme
Üye
Üye

MesajTarih: 29.11.2004 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence seneye yani 2006 da egzos alta girecek ve yanındada bg arttırımı olacak bu sene görüntü olsun diye değişim oldu ve R1 de 2007 gibi değişir bence ama en önemlisi su motorcyclist dergisi her ay muntazam olarak elime geciyor ve yapılan 2 testtede ama bu test yanlız her konuda oluyor ister hız ister oturma tarzı ve her turlu özellikler bakılıyor sonu R1 birinci Zx-10r ikinci 1000rr ucuncu ondan 1000rr cok tutulmuyor 2004 modelindede direksiyonda hata var diyor forumlarda (yurtdışı)

YAMAHA tek geçerim
Başa dön
mizme Çevrimdışı mizme Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
firebladeosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 29.11.2004 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkan, sen sadece honda standında beni görme abijim mümkünse yoksa gerçekten bi b1000RRla çıkarsın o standan Gülümsüyorum şaka bi tarafa tabiki Gülümsüyorum
RRsonkaRaR
Üye
Üye

MesajTarih: 30.11.2004 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 cc için 22 lira çok para derim Şok oldum 1000 lik makineler bu fiyatta şu an ama 600 başkadır diyorum Dil çıkarıyorum ölmek için daha erken 4-5 sene daha 600 lük devam, gerçi kim 600 leri limitlemiş ama olsun insan oğlu bu yetmiyor işte 1000 lik istiyor Dil çıkarıyorum fiyat farkıda yok yani aslında 1000 likte alınabilir ama şahsen kendim için çok erken olduğunu düşünüyorum :!: 1000 liklerin torkları beni taklaya getirebilir aman diyim :oops:
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 30.11.2004 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş
DeLiJ@PoN Çevrimdışı DeLiJ@PoN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 01.12.2004 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

firebladeosman demiş ki:
hakkan, sen sadece honda standında beni görme abijim mümkünse yoksa gerçekten bi b1000RRla çıkarsın o standan Gülümsüyorum şaka bi tarafa tabiki Gülümsüyorum

Eh sen bana fuarda Repsol Edition için bi güzellik yaparsan neden olmasın kardeşim firebladeosman ;-)
nebil
Üye
Üye

MesajTarih: 01.12.2004 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkan demiş ki:
firebladeosman demiş ki:

Eh sen bana fuarda Repsol Edition için bi güzellik yaparsan neden olmasın kardeşim firebladeosman ;-)

ABicim özellikle bu model için ben çok kolay kanarım haberiniz olsun !!!!!!! Bravo
Başa dön
nebil Çevrimdışı nebil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mizme
Üye
Üye

MesajTarih: 02.12.2004 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.yamaha-motoeurope sayfasıda rossinin R46 yı test surusundeki resimler mevcut yıkılıyor ortalık....
Başa dön
mizme Çevrimdışı mizme Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal