Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3429 Nereden: adana/ konya/izmir
Tarih: 16.10.2006 - 23:59 Mesaj konusu:
arkadaşlar siz ne güzel insanlarsınız ya .siz o elleri öpmüssünüz bende sizin elınızı öpüyorum ve saygı sevgi duyuyorum .iyiki orda yoktummrasimlere bakarken bıle duygulandım orda olsam bır cıft sulu gözle dolasırdı mm heralde ortalıkta neyse hepınıze sonsuz teşekkürler edıyorummmm _________________ güzel günler göreceğiz çocuklar güneşli günler göreceğiz.motorları maviliklere süreceğiz ışıklı maviliklere süreceğizzzzz
Tarih: 17.10.2006 - 15:40 Mesaj konusu:
Sayenizde, huzurlu bir pazar gunu gecirdim. Dusunen ve emegi gecen herkese tekrar tekrar tesekkur ederim.. Umarim kisa zaman sonra tekrar gider ellerini operiz...
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5575 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 24.10.2006 - 15:26 Mesaj konusu:
Tesadüfen başka bir sitenin de bizim HUZUR EVİ ziyaretine benzer bir etkinliğinin resimlerini gördüm ve ŞOKK oldum... Sözde Çocuk Yuvasına gidilmiş...
Ama ben resimlerde ne çocuk gördüm ne de yuva...
Tam tersine sıradan buluşma ve grup sürüşü fotoları vardı...
Haaa bir de Çocuk Yuvasının kapısında çekilmiş Hatıra Fotoğrafı...
Hatıra olacak ne varsa artık... :hıım
Neysee, demek istediğim ''Hani motorlu resimleriniz nerde'' Buluşma yerinde çekilmiş resimleriniz yok mu'' ''iyi eğlenmişsiniz'' sorularına kapak olsun... Ne eğlendik ne de gezmeye gittik...
hepinizin ellerine yüreklerine sağlık
çok güzel bir iş yapmışsınız
aziz kardeşimde son verdiği pozla büyüledi beni:)
sevgiler _________________ Objects in the mirror may appear closer than they are.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız