Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Toyota Supra Hayabusa'ya fark atıyor!Böyle bişey mümkün mü?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Toyota Supra Hayabusa'ya fark atıyor!Böyle bişey mümkün mü?

Toyota Supra Hayabusa'ya fark atıyor!Böyle bişey mümkün mü?
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 17, 18, 19  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 16.10.2006 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BlackSupra, arkadaşım sana race kullanan ilahdır diye bişey söylenmedi....

ayrıca benım kımseye ispatlamak zorunda oldugum bişey yok benım bılgım kendime herkes içinde bu böyle..sadece fikrimi belırtmek istedim sacmalama noktasına gelındı cunku...

Alıntı:

artık yazmıyıcam yazan olursada gözüme fazla görünmesin site çevresinde

ayrıca konustuğun lafları iyi seç çocuk yok karsında senin????

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
leventse
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kyrykkale ankara/bilkent

MesajTarih: 16.10.2006 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arac 1000 hp nın uzerınde bı arac arcın verılerı tam bulamadım bulunca koyacam
don_juann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iskenderun

MesajTarih: 16.10.2006 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar 2 aracıda standart sekılde orjınal halıyle yarıştıralım o zaman farkı anlarsınız boş yere tartışıyorsunuz bu şekılde benden yana olacak ınsanda cok yaptıgınız mantıksız bı tartısma bence Üzgünüm
BlackSupra
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.10.2006 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

henryRR, laflarında ne dedin race makinada gaz açmamamış adam bir şey bilmeden yazıyor dedin bu topicde tek yazan benim ama kimse anlamıyor
dediklerim den yan lış anlaşılıyorsa pardon oz man artık yazarken 10 kere düşünücem çünkü kimse ne yazsam anlamıyor arkadaşlar hayabusayı supranın geçmesi mümkün işte kaçarı yok eşit meşit geçin hiç bir zman eşit lenmez bu iş araba ve motor çünkü teknik olrak uygun değil.
Başa dön
BlackSupra Çevrimdışı BlackSupra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
victorsteelleo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.10.2006 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

90 lı senelerin efsanesi olan bir supra ya kıçı kırık diyen birisinden ne beklersin ki?
efsaneymiş senin efsane kawramının ne kadar değişken oldugundan haberin war mı?bana gore de hacı murat efsaneydi ee napcaz şimdi??
Başa dön
victorsteelleo Çevrimdışı victorsteelleo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 17.10.2006 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inanmam bunlara ama bi keresinde video izleiştim supra 860 kusur hp di Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum o olmasın :!: ?
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.10.2006 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence de stock halleri kiyaslanmali madem dolu bu arabalar, muadili de masa uzatilmis noslu drag motorlaridir Çok gülüyorum
-xXx-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bartyn

MesajTarih: 17.10.2006 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle bişey mümkün. çünkü evo editionda hayabusha ile drag kalkışta yenildi
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.10.2006 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

victorsteelleo,
hiçbişeyden haberim yok benim.

sen al hacı muratını takıl kafana göre ezik ezik konusma
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
you
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 17.10.2006 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BlackSupra İstanbulda sanayide yapılmış 1005HP bi supra varmış ondan haberin var mı sabah bir arkadaşım söyledi
Başa dön
you Çevrimdışı you Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BlackSupra
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.10.2006 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oo olmaz mı beyou, turuncu araç deli bir makina bir tane istanbul da stock 95 model sarı yatıyor satılık ama çok para istiyorlar.
Başa dön
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.10.2006 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o sarı supra satıldı heralde...
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
BlackSupra
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.10.2006 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, çok istiyordu ama be valla amerikada 20.000 $ sağlamları aracın
Başa dön
you
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 17.10.2006 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öyle bir makine karşısında hayabusa R1 birşey yapamaz bence bu videodaki de öyle birşeydir.
Başa dön
you Çevrimdışı you Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.10.2006 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BlackSupra, o turuncu tv de programa cıkmıstı Fast and furius dakı aracın aynısını yaptık 1000hp TR dekı en hızlı bırkac aracdan bırı diye sahıbı anlatıyordu.......plakasını unuttum ama 34 ts 52?? gıbı bırseydı sanırım...sahıbının soyledıgı araca 30.000$ gömmüş ve tum parcalar ABD den gelmıs ve tamamlanması 1.5 yıl surmus Alkışlıyorum

En son ZX-636R tarafından 17.10.2006 - 12:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 17, 18, 19  Sonraki
12. sayfa (Toplam 19 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal