Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Huzur Evi ziyareti ::100 FOTOGRAF lı anlatım::

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Huzur Evi ziyareti ::100 FOTOGRAF lı anlatım::
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gsr_serter
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 16.10.2006 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika bir pazar geçirdim çok mutlu oldum.Daha çok etkinliğe katılabilmek dileğiyle.
İZMİR M.D :3
Başa dön
gsr_serter Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana/ konya/izmir

MesajTarih: 16.10.2006 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar siz ne güzel insanlarsınız ya .siz o elleri öpmüssünüz bende sizin elınızı öpüyorum ve saygı sevgi duyuyorum .iyiki orda yoktummrasimlere bakarken bıle duygulandım orda olsam bır cıft sulu gözle dolasırdı mm heralde ortalıkta neyse hepınıze sonsuz teşekkürler edıyorummmm

SATILIK CBR 125 R KONYA
Başa dön
CLAW Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
arifxxx
Üye
Üye

MesajTarih: 17.10.2006 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün bir forum yazmıştım ben motorcuları tanımlarmısınız diye.....cevap bir sizsiniz. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
arifxxx Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Vrio
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: City of Angels

MesajTarih: 17.10.2006 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sayenizde, huzurlu bir pazar gunu gecirdim. Dusunen ve emegi gecen herkese tekrar tekrar tesekkur ederim.. Umarim kisa zaman sonra tekrar gider ellerini operiz...

Sevgiyle
Başa dön
Vrio Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 17.10.2006 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HELAL OLSUN SİZE MD Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
bad_boy0007 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 17.10.2006 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merek edip soranlar olmuş..

Evet ,aşagıdaki resimdeki bizim KIZIMIZ.

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
JustStorm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bahcesehir

MesajTarih: 18.10.2006 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel ve takdire değer bir organizasyon olmuş, katılan arkadaşların hepsini tebrik ediyorum. Dil çıkarıyorum

" 174 "
Başa dön
JustStorm Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
03afyok
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 18.10.2006 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

resımlere bakarken okadar mutlu oldum kı sankı ben de sızlerle beraber o pamuk ellerı opmus gıbı hıssettım

hakan abi tesekkurler boyle bir olay oldugu içinde tesekkurler giden abilerimede tesekkurler
Başa dön
03afyok Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Cabriolet
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.10.2006 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hep yapmak isteyip te yapamadığım birşey.......harikasınız
Başa dön
Cabriolet Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 24.10.2006 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tesadüfen başka bir sitenin de bizim HUZUR EVİ ziyaretine benzer bir etkinliğinin resimlerini gördüm ve ŞOKK oldum... Sözde Çocuk Yuvasına gidilmiş... Şok oldum

Ama ben resimlerde ne çocuk gördüm ne de yuva...
Tam tersine sıradan buluşma ve grup sürüşü fotoları vardı...
Haaa bir de Çocuk Yuvasının kapısında çekilmiş Hatıra Fotoğrafı...
Hatıra olacak ne varsa artık... :hıım

Neysee, demek istediğim ''Hani motorlu resimleriniz nerde'' Buluşma yerinde çekilmiş resimleriniz yok mu'' ''iyi eğlenmişsiniz'' sorularına kapak olsun... Ne eğlendik ne de gezmeye gittik...

Keşke yaralara daha fazla merhem olabilseydik... Üzgünüm
Başa dön
selis Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sylverio
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: Ankara

MesajTarih: 26.10.2006 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepinizin ellerine yüreklerine sağlık
çok güzel bir iş yapmışsınız
aziz kardeşimde son verdiği pozla büyüledi beni:)
sevgiler
DaRZaMaT
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Salihli

MesajTarih: 02.03.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
flash55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çarşamba

MesajTarih: 02.03.2008 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

terik ediyorum bütün ziyaret edenleri
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
flash55 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 02.03.2008 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buradan Motordelisi yönetim arkadaslarima ayakta alkis tutuyorum..

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Sizler varyaa harikasiniz yaa... Bravo Bravo Bravo

Keske bizde yaslaninca sizin gibi sevecen torunlarimiz bizi ziyaret edip hal hatir sorsa.. Göz kırpıyorum Bravo

Sagolun... Gülümsüyorum

Vazgec ,sakin deneme!!!! SiNORACER #8
Başa dön
sino Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
devrim11
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bilecik /söğüt

MesajTarih: 05.03.2008 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok incebir davranış Alkışlıyorum Alkışlıyorum bir MD varkıbudur arkadaşlar Alkışlıyorum
Başa dön
devrim11 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye