Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - en pahalı benzin

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

en pahalı benzin

en pahalı benzin
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
djoz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: United States Of Antalya

MesajTarih: 18.10.2006 - 22:46    Mesaj konusu: en pahalı benzin Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizde kardeşim bizde en pahalı benzin bizde walla
Başa dön
djoz Çevrimdışı djoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SAGLIK
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.10.2006 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Araba dizel fakat niye benzin kullanıyorum diyor :hıım
Başa dön
SAGLIK Çevrimdışı SAGLIK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 18.10.2006 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SAGLIK, sence dizel bir benzin türü değil midir ve benzin fiyatlarını protesto etmesi normal değil mi?

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 19.10.2006 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte bilinçli bir tüketici.tebrik ediyorum ve bu protestoyu destekliyorum Dil çıkarıyorum
şu benzine yapılan zamlar bıktırdı artık... ^2
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xcvxc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.10.2006 - 02:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ewet arakdas geçen gün haberlerde bazı motorucu arkadaslar Sticker ları uzerine ' dünyanın en pahalı benzini Türkiye' sloganı ile haberlerdeydiler. . . Ve Bu Stickırları kendi motorlarına yapıstırıyorlardı. . . Artı olarak ta insanlara dagıtılıyordu . . .Bence güzel bir olaydı. . . . Benzin fiyatlarını birkez daha kınıyorum. . .

Yarali Kalpler Team
Başa dön
xcvxc Çevrimdışı xcvxc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KintaRo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 19.10.2006 - 03:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Bu araçta dünyanın en pahalı benzini kullanılmaktadır" asıl sticker metni bu. Yapacaksanız bunu yapın abi.
kayyaaannnn
Üye
Üye

Nereden: Tekirda? (Canakkale)

MesajTarih: 19.10.2006 - 04:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel olmus aracin sahibini kutluyorum Dil çıkarıyorum keske ilk once benim aklima gelseydide ben yazsaydim arabama boylece benim arabanin fotosu cikardi md de Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
kayyaaannnn Çevrimdışı kayyaaannnn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 19.10.2006 - 08:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu an en kral benzin kurşunsuz. onunda litre fiyatı 2.730 filan ben 4 ay önce 3.150 den aldıgımı hatırlıyorum Şok oldum sonuçda yakıt bakımından dışarı baglı bir ülkeyiz dolar yükseldimi araçlarımız aç kalıyor. ne zaman dizel motor üniteli motorsiklertler icad olucak acaba Üzgünüm
fastman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 19.10.2006 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynı şeyi bizim eniştenin arabaya yapıştırmıştık
ama yalanda değil dünyanın en pahalı benzini bizde ^2
Başa dön
fastman Çevrimdışı fastman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 19.10.2006 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nemesis_YD, böyle bir konu geçmişti daha önce..Yanlış hatırlamıyorsam Motosikletlerde Dizel için çalışma hakkında bir yazı vardı..Ben bir bakayım :hıım

[/url]
Başa dön
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.10.2006 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan, ben karsılasmadım kardeşim. yararlı bir metin ise okumak isterim. senden yol bekliyorum. TŞK.
motorcuhaci
Üye
Üye

Nereden: YZMYR/ BUCA

MesajTarih: 19.10.2006 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorları illaki benzinle süreceğiz diye bişeymi var yaw LPG taktıralım olsun bitsin Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum :hıım
Başa dön
motorcuhaci Çevrimdışı motorcuhaci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 19.10.2006 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alfonzo'nun bir yazısından Alıntı:
yükseliş yepyeni bir trendin sinyallerini veriyor.Hollandalı Star Twin Motors firması dünyada ilk kez gücünü dizel bir motor ünitesinden alan motosiklet tasarladı. VW Lupo’da görev yapan 1.2 litrelik üniteyi alan üretici bu motoru geliştirerek 100 HP güç üretir hale getirmiş. Hafif malzemelerden imal edilen motosikletin yüksek hızlara çıktığı iddia ediliyor. Motosiklet için seçilen isimse otomobilleri aratmıyor: Star Twin Thunderstar 1200 TDI…
Bu iddialı motosiklet bakalım caddelerdeki yerini ne zaman alacak?

Sevgili Next'in açtığı bir topikti bu. Ali paylaşmış bizimle.
http://www.motordelisi.com/ftopict-16230-dizel.html+motor

Technical specifications:

Engine: liquid-cooled 3-cylinder TDI diesel engine Cylinder capacity: 1200 cc Bore * stroke: 76.3 * 87 mm Compression ratio: 1:16 Injection: Direct injection Turbo / Intercooler yes / yes Transmission: 5 Frame: Star Twin racing frame Front suspension: WP GP front fork Rear suspension: WP GP monoshock Brakes front: dual PFM radial mounted 6 piston calipers and 320 mm discs Brakes rear: single Brembo 2 piston caliper with Star Twin wave disk Tires: front 120/70 R17 rear 190/50 R17 Rake: 23 degrees Wheelbase: 1533 mm Weight: 205 kg ready to ride Fuel capacity: 18 liters Fuel economy: 2.5 liters on 100 km

MTT TURBINE SUPERBIKE
TORQUE filminde de oynayan, Özel trubinli speedboat ve helikopterlerde kullanılan motoru var dizel ve kerosen karışımı yakıtla çalışıyor
http://www.marineturbine.com/motorsports.asp

cumoni Kemal Abinin açtığı Lpg ile ilgili başlık:
http://www.motordelisi.com/ftopict-16997-dizel.html+motor

İnternette kapkaç yaparken aşağıdaki haberle karşılaştım.

Darendeli Ustanın Müthiş Buluşu: Motosikleti LPG ile çalıştırdı.
Balabanlı oto egzoz ustası Zülkarneyn Durmuş, 100 cc’lik 4 zamanlı bir motosikleti LPG ile çalıştırmayı başardı. Sorunsuz bir şekilde çalışan motosiklet, 5 YTL’lik LPG ile 200 kilometre yol gidiyor.

Darende’nin Balaban Beldesinden olup, uzun süreden beri Elbistan Sanayi Sitesi’nde oto egzoz ustası olarak hizmet veren Zülkarneyn Durmuş, tecrübe ve birikimlerini kullanarak 100 cc’lik bir motosikleti LPG ile çalıştırmayı başardı. LPG sistemi ile çalışan bir otomobilde bulunan tüm güvenlik önlemlerinin yer aldığı motosiklet, 5 YTL’lik LPG ile 200 kilometre yol gidiyor. Zülkarneyn Durmuş, deneme amacıyla yaptıkları montajın sorunsuz bir şekilde çalıştığını ifade etti.

Durmuş yaptığı açıklamada; düşük beygirli motorlarda kullanılan özel bir regülatörü motosiklete uyguladık. Yaptığımız çalışmada, bir otomobilin LPG montajında kullanılan tüm emniyet sistemleri bu motosiklette de kullanıldı. Sürücü istediği zaman benzine, istediği zaman LPG’ye geçebiliyor. Kontak kapandığında LPG otomatik olarak kesiliyor. Yılların verdiği bilgi ve tecrübemizi bir motosiklete LPG montajı yaprak kanıtlamış olduk. Motosiklet yeni sistemi taktığımız zamandan beri çalışıyor ve herhangi bir aksaklık ile karşılaşmadık” dedi.

Daha önce başka denemelere rastladıklarını ifade eden Durmuş, “Motosikletleri LPG ile çalıştırmak isteyenler daha önce oldu. Bazı noktalarda eksiklikler olduğu için başarılı olamadılar. Biz, belki de Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik, çünkü benzerini daha önce hiç duymadık. Yaptığımız çalışmadan olumlu sonuç almak bizleri mutlu etti.” diye konuştu.

24 yıldan beri oto egzozcusu olarak çalışan Zülkarneyn Durmuş, “Otomobillerin LPG ile daha ucuza yol aldıklarını biliyorum. Motosiklette de bunun mümkün olabileceğini düşünüp, LPG montajını gerçekleştirdik. Motosikletim ile 10 YTL’lik benzinle 170 kilometre yol alabilirken, şimdi 5 YTL’lik LPG ile 200 kilometre yol gidiyorum. Yakıt masrafım bir anda üçte bire indi” dedi.

Zülkarneyn Durmuş, buluşuna patent almak için gerekli girişimleri başlattığını ve bu konuda yatırım yapmayı planladığını söyledi.

Şüphesiz hoş bir haber. Yalnız, motosikletlerin büyük çoğunluğunda LPG tankının yerleştirileceği uygun bir boşluk bulmamız mümkün olamayabilir. Scooter kullanıcıları bu konuda daha şanslılar galiba... Yine de, buna çözüm bulunabilir. Mesela, mevcut depoyu ikiye bölüp, bir yarısına benzin diğer yarısına LPG doldurabilecek şekilde bir uygulama düşünülebilir!

Bu haber hakkında bilgileri bulunan ve gelişmelerden haberdar olan arkadaşlar ile LPG uygulamasının getireceği artılar ve eksiler konusunu bu başlıkta tartışalım istedim...

Buyurun!

Yeterlidir sanırım Göz kırpıyorum

[/url]
Başa dön
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.10.2006 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan, saol dostum paylaşım için. bunu bilmiyordum ama yüksek hacimli motorlardan başlamıslar işe bunun ülkemize gelmesi ve seri halde trafige cıkması sanırım biraz uzun sürer. Beklemek veya kendi motorumuzu icad etmek elimizde. ( Ben Beklerim ) Alet takımı ile aram iyi degil. Çok gülüyorum
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 19.10.2006 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nemesis_YD, Düşük hacimlisine bakarım bir ara Çok gülüyorum Çok gülüyorum

[/url]
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal