Tarih: 20.10.2006 - 09:45 Mesaj konusu:
Bütün İstanbul MD üyesi arkadaşların katılacağını tahmin ediyorum. Nasılsa bayram, illa ki herkes izinlidir. İnşallah ben de gelmek arzusundayım... Epeyidir katılamadım, özledim vallahi... Sevgiler... :3 _________________
Kayıt: Jan 07, 2005 Mesajlar: 2711 Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir
Tarih: 20.10.2006 - 09:50 Mesaj konusu:
Bu Arada İstanbul'da Olursam Bayram'da Turgut Kardeşimi Ziyarete Gidicem Toplu Bir Buluşma Yapabiliriz Diye Düşünüyorum..
Konu Dışı Kusura Bakmayın... _________________ Honda Team
Neşe Erberk..
kristal, toplantılar çarşamba olduğu için haliyle akşam yapıyoruz.
Ersin dediğini de yapabiliriz. Ancak, havanın yağışlı olmaması durumunda ben o gün için bir Şile gezisi yapmayı planlıyorum. Eğer o gezi olmazsa Turgut'a gidelim derim ben de. Geziye gidersek de ziyaret saatine yetişemeyiz.
Tarih: 20.10.2006 - 11:12 Mesaj konusu:
Aranıza yeni katıldım, fakat fırsat bulup kaçabilirsem gelmek istiyorum, tabii aranıza kabul ederseniz. Pek konuşkan değilimdir, ama dinlemeyi severim.
Tarih: 20.10.2006 - 11:22 Mesaj konusu:
motorumla katılmak nasip olmadı (çalındı) ama hep içimde olan bişeydi katılmak sizlerle tanışmak tapi yeni olmam nedeniyle aranıza kabul ederseniz mutlaka gelmek istiyorum
Motorlu motorsuz, yeni eski, tüm arkadaşlar toplantıya davetlisiniz. İlk defa katılacak olan arkadaşlar geldiklerinde kendilerini tanıtsınlar Sonra biz geldik ilgilenmediniz denmesin, kızarım ^2
Hatta, ilk defa gelenler ellerinde pasta ile gelirlerse biz onalrı daha kolay tanırız ^1
Tarih: 20.10.2006 - 11:42 Mesaj konusu:
gevezehanim demiş ki:
Motorlu motorsuz, yeni eski, tüm arkadaşlar toplantıya davetlisiniz. İlk defa katılacak olan arkadaşlar geldiklerinde kendilerini tanıtsınlar Sonra biz geldik ilgilenmediniz denmesin, kızarım ^2
Hatta, ilk defa gelenler ellerinde pasta ile gelirlerse biz onalrı daha kolay tanırız ^1
Kaç kişi olacağını bilsem ona göre bir iyilik yaparım ama, büyük pastada benim aracıma sığmaz, ne bagaj var ne arka koltuk, hani yoksa alırdım yani. Güzel bir günümüzde borcum olsun...
Yalnız kimseyi de tanımıyorum ki yahu, hani gelsem "eee şeeeyy, ben beeeennnn, burası M.D., şeeyyy" diye saçmalarım. Bunun önüne geçmem için ne yapmalıyım?
FIGHTER, biz seni tanırız sen merak etme , yeni üyeyi 200 mt den tanırız. şaka tabiki gelince sarışın güzel bir bayan var organizatorumuz ben fighter ben geldim işte burdayım zaten gerisini ona bırak bende gelicem inşallah tanışırız. _________________ -´07 CBF 150- "Port´u Müdafa Yoktur, Host´u Müdafa Vardyr!"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız