Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yardımcı olun arkadaşlar yawwwww

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yardımcı olun arkadaşlar yawwwww

yardımcı olun arkadaşlar yawwwww
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kurdoglu
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: erzyncan

MesajTarih: 01.12.2004 - 20:35    Mesaj konusu: yardımcı olun arkadaşlar yawwwww Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bı motor aldım ama nasılk modıfıye edcem bana bıraz akıl verın benım resme bakın bana akıl verın yaww
Başa dön
kurdoglu Çevrimdışı kurdoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.12.2004 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resim filan yok ki
hem görünüm olarak mı performans olarak mı modifiye edeceksin
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Prometheus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 01.12.2004 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resime baktırdığına göre görünüm olarak diye düşünüyorum
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 01.12.2004 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

performans egzosu yaptırmak,nos taktırmak,turbo taktırmak vs.vs eğer bunları yaptırmak istiyosan sanayiye git. motosiklet modifiye eden yerler var orda yaptırabilirsin.
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.12.2004 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya delijapon, un söylediği gibi yapacaksın yada mağaza / dükkan şeklindeki yerlerden birine gideceksin aman dikkat et motoru haşat etmesinler götüreceğin yere dikkat et Dil çıkarıyorum
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motorize
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Merter

MesajTarih: 02.12.2004 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kurdoglu, sen helebir motorun nedir kaç modeldir onları yaz sana burada cevap verecek yol gösterecek bir sürü deli var..... Dil çıkarıyorum

motorize

:!: TEKRAR HIZ YAPABİLMEK İÇİN ÖNCE GÜVENLE DURMAN GEREK :!:
Başa dön
motorize Çevrimdışı motorize Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
highwayeagle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul / Anadolu

MesajTarih: 02.12.2004 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oynatmayın makinayı. Eğer hızlı makina istiyorsan git hızlısını al. Okadar Japon mühendis hesap kitap yapıyor senelerce 170 bg lik makinayı üretiyor bizim akıllı türk onlardan daha iyi ya kendisi 200 bg lik makina yapıyor. Bunun üzerinde nasıl durucan nasıl durdurucan yere nasıl bastırıcan... Yapmayın arkadaşlar

http://www.fazerturkiye.org
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 02.12.2004 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Tanışalım" da değil " Moto servis" de açılması gereken bir topic...Taşıdım..Göz kırpıyorum
motorize
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.12.2004 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Wishne, eline sağlık !! Bazen kantarın topuzu kaçıyor birileri yerine getirmeli Dil çıkarıyorum

motorize

:!: TEKRAR HIZ YAPABİLMEK İÇİN ÖNCE GÜVENLE DURMAN GEREK :!:
Başa dön
motorize Çevrimdışı motorize Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 02.12.2004 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kurdoglunun motoru hayabusa!!

@Kurdoglu

Ben olsam hayabusada ilk is olarak komple Akrapovic egzoz takardim ve sana bunu tavsiye ederim!! Eksoz tek tarafli oluyor sagdan cikiyor!!

Motor hem 14 kg hafifliyor hemde yaklasik 10bg yükseliyor!!Birde powercommander ve K&N yaris hava filtresi taktirirsan cok isabetli olacak.Cünkü powercommander ile motorun daha fazla gelen oksijen moleküllerine göre biraz daha fazla benzin püskürttürmesini ayarlatirsan yaklasik 13-15 bg yükseliyor!!Ama masraf yapman lazim birde tr de bu isleri yapacak kaliteli yer varmi bu önemli!! ;-)
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
46falcon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya Hamburg

MesajTarih: 02.12.2004 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kurtogulu senin motoru modofiye edecek bir kisi taniyorum adi murat sennik [hayabusa murat] yer=besyol inonu cad. pakten mutlu sanayi sitesi no36/70 kucukcekmece/ istanbul tel=[0212]4257570-6241290=fax=5797418 www.pitstop-racing.com. bu isin piri selam soyle Hamburgtan sahin dersin . Dil çıkarıyorum
Başa dön
46falcon Çevrimdışı 46falcon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
okuryazar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 02.12.2004 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

highwayeagle demiş ki:
Oynatmayın makinayı. Eğer hızlı makina istiyorsan git hızlısını al. Okadar Japon mühendis hesap kitap yapıyor senelerce 170 bg lik makinayı üretiyor bizim akıllı türk onlardan daha iyi ya kendisi 200 bg lik makina yapıyor. Bunun üzerinde nasıl durucan nasıl durdurucan yere nasıl bastırıcan... Yapmayın arkadaşlar

Tamamen katılıyorum
Dünya kimseye kalmaz.
Başa dön
okuryazar Çevrimdışı okuryazar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motorize
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.12.2004 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

46falcon, yazın geliyormusun İstanbul'a ?
(Berlin'li)
motorize

TEKRAR HIZ YAPABİLMEK İÇİN ÖNCE GÜVENLE DURMAN GEREK
Başa dön
46falcon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya Hamburg

MesajTarih: 02.12.2004 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insallah kalabalik geliyoruz yine . Berlinli tanistikmi seninle berlinde cok arkadaslarimiz var.
Başa dön
46falcon Çevrimdışı 46falcon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Wolfone
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 02.12.2004 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

+1
Başa dön
Wolfone Çevrimdışı Wolfone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal