Tarih: 01.12.2004 - 21:45 Mesaj konusu:
performans egzosu yaptırmak,nos taktırmak,turbo taktırmak vs.vs eğer bunları yaptırmak istiyosan sanayiye git. motosiklet modifiye eden yerler var orda yaptırabilirsin. _________________ Go Your Own Way
TRIUMPH
ya delijapon, un söylediği gibi yapacaksın yada mağaza / dükkan şeklindeki yerlerden birine gideceksin aman dikkat et motoru haşat etmesinler götüreceğin yere dikkat et
Kayıt: Nov 25, 2004 Mesajlar: 902 Nereden: Istanbul / Anadolu
Tarih: 02.12.2004 - 10:58 Mesaj konusu:
Oynatmayın makinayı. Eğer hızlı makina istiyorsan git hızlısını al. Okadar Japon mühendis hesap kitap yapıyor senelerce 170 bg lik makinayı üretiyor bizim akıllı türk onlardan daha iyi ya kendisi 200 bg lik makina yapıyor. Bunun üzerinde nasıl durucan nasıl durdurucan yere nasıl bastırıcan... Yapmayın arkadaşlar _________________ Yolunuz açyk, ?ansynyz bol olsun
"Tanışalım" da değil " Moto servis" de açılması gereken bir topic...Taşıdım.. _________________ "Anlatabildi?in her ?ey, kar?yndakinin anlayabildi?i kadardyr."
Ben olsam hayabusada ilk is olarak komple Akrapovic egzoz takardim ve sana bunu tavsiye ederim!! Eksoz tek tarafli oluyor sagdan cikiyor!!
Motor hem 14 kg hafifliyor hemde yaklasik 10bg yükseliyor!!Birde powercommander ve K&N yaris hava filtresi taktirirsan cok isabetli olacak.Cünkü powercommander ile motorun daha fazla gelen oksijen moleküllerine göre biraz daha fazla benzin püskürttürmesini ayarlatirsan yaklasik 13-15 bg yükseliyor!!Ama masraf yapman lazim birde tr de bu isleri yapacak kaliteli yer varmi bu önemli!! ;-) _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Kayıt: Mar 10, 2004 Mesajlar: 596 Nereden: Almanya Hamburg
Tarih: 02.12.2004 - 13:33 Mesaj konusu:
kurtogulu senin motoru modofiye edecek bir kisi taniyorum adi murat sennik [hayabusa murat] yer=besyol inonu cad. pakten mutlu sanayi sitesi no36/70 kucukcekmece/ istanbul tel=[0212]4257570-6241290=fax=5797418 www.pitstop-racing.com. bu isin piri selam soyle Hamburgtan sahin dersin .
Oynatmayın makinayı. Eğer hızlı makina istiyorsan git hızlısını al. Okadar Japon mühendis hesap kitap yapıyor senelerce 170 bg lik makinayı üretiyor bizim akıllı türk onlardan daha iyi ya kendisi 200 bg lik makina yapıyor. Bunun üzerinde nasıl durucan nasıl durdurucan yere nasıl bastırıcan... Yapmayın arkadaşlar
Tamamen katılıyorum _________________ Gelin tany? olalym,
Y?i kolay kylalym.
Sevelim sevilelim,
Dünya kimseye kalmaz.
Tarih: 02.12.2004 - 14:12 Mesaj konusu:
Alıntı:
Oynatmayın makinayı. Eğer hızlı makina istiyorsan git hızlısını al. Okadar Japon mühendis hesap kitap yapıyor senelerce 170 bg lik makinayı üretiyor bizim akıllı türk onlardan daha iyi ya kendisi 200 bg lik makina yapıyor. Bunun üzerinde nasıl durucan nasıl durdurucan yere nasıl bastırıcan... Yapmayın arkadaşlar
+1 _________________ Cem YA?LIO?LU (0 RH+)
Kawasaki EN 500 (1996)
34 UIM 60
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız