Tarih: 22.10.2006 - 13:21 Mesaj konusu:
hayırlı olsun dostum güzelmiş sirin bişe olmus suzuki yazısının ustundeki Stick ır cok güzel durmus. . . _________________ Liberavi Animam Meam! Fiat Yustitia Et Pereat Mundus!
Yarali Kalpler Team
allah allah bu ne yaa hemde yakınımda agoranın yakınlarında resım ama makınayı ılk defa goruyorum ilgınc bı makına ama hoşş _________________ ölmek hyzdan gelycekse varsyn olsun:)
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 346 Nereden: United States Of Antalya
Tarih: 01.11.2006 - 18:46 Mesaj konusu:
güzel olmuş güle güle kullan
ama motorun üzerine sarı bantlar yapıştımışsın koltukyaki file kırmızı bi karar ver derim ben ya sarı ya kırmızı olmalı ikisi birden sırıtır.
---kırmızıyı sarı fileyle değiştir.
---jantlra sarı şerit cek.
---farın üst kısmına v şekline kaplama yaptırabilirsin böylece far basit gibi görünmekten kurtulur.
---ön çamurluğunun sağ yada sol yanına bitişik şekilde iki tane sarı şerit cekebilirsin.
---aynayı da ya çıkart yada diğerinide tak
bu şekilde daha alıcı olacaktır bana güven... _________________ SAYISALDAN PARA ÇIKSADA HAYABUSA ALSAM BENYM MONDIAL´Y ÇYN KONSOLOSLU?UNUN ÖNÜNDE BENZYN DÖKÜP YAKSAM
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız