Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motogp - f 1 hangisi daha hızlı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motogp - f 1 hangisi daha hızlı?

Motogp - f 1 hangisi daha hızlı?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 22.10.2006 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o bu değilde gördüğünüz gibi F1 e karşı rakip çıkarılan motor herzamanki gibi HONDA. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum fark burada işte.. Dil çıkarıyorum
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 22.10.2006 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

riko demiş ki:
leoparus, bu video daha önce verilmişti dostum (ama televizyonda) Çok gülüyorum

Kardeş, race becerememiş yav. Bide şu F1 le biz kalkalım bakalım,bakarsın bizim Cruıserler geçer Çok gülüyorum

Bizi geçecek f1 aracı henüz üretilmedi Gülümsüyorum
O video'yu buraya cevap yazan arkadaştan arakladım bakarsan anlarsın. Çok gülüyorum
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 22.10.2006 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana demiş ki:
o bu değilde gördüğünüz gibi F1 e karşı rakip çıkarılan motor herzamanki gibi HONDA. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum fark burada işte.. Dil çıkarıyorum

Ayrıca F1 aracıyla, sürat tekneside Honda.
Zaten bu olayı Fifth gear programı ile birlikte organize edende Honda Çok gülüyorum

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

leoparus demiş ki:

Bizi geçecek f1 aracı henüz üretilmedi Gülümsüyorum

Kardeş,bunları pit alanında yakalarsak,alayını geçeriz valla. Biliyosun pit'te hız sınırlaması var Çok gülüyorum

(Video olayı anlaşılmıştır,eheüe Göz kırpıyorum )
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.10.2006 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

riko demiş ki:

Ayrıca F1 aracıyla, sürat tekneside Honda.
Zaten bu olayı Fifth gear programı ile birlikte organize edende Honda Çok gülüyorum

farkındayım dostum Çok gülüyorum demek istediğim sonuçta rakibi bir F1 anladın sen biliyorum seni gidi seni.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 22.10.2006 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi drag motoru koyarız standart bi F1 i geçeriz sonra motorlara atlar kutlama yaparız rahatlarız hepimiz Çok gülüyorum organizasyonu yapın..geçsin F1 yani sarsmayın bünyelerinizi Dil çıkarıyorum bu kadar bizde hızlıyız
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.10.2006 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana demiş ki:

dogru adamlar adil karşılaştırma yapmıslar...Honda kamyon oldugu için teker sayısı eşit olsun demısler.....ne de olsa ıkısı de 4 teker Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum ^1 ^1
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.10.2006 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R demiş ki:

dogru adamlar adil karşılaştırma yapmıslar...Honda kamyon oldugu için teker sayısı eşit olsun demısler.....ne de olsa ıkısı de 4 teker Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum ^1 ^1

bu espirilerine bayılıyorum senin.. sende hala hiç bi değişiklik yok. cehalet hat safhada.. sen burala yazıcağına F16 ile 636 yı karşılaştır. ama dur yaa karşılaştırma nasıl olsa 636 geçer biliyorum.. :P Dil çıkarıyorum zihniyet hiç değişmicek bu insanda. sen f16 yıda bırak ya nasa ya özel bi teklif götür senin 636 yla kalkabilecek bi mekik yapsınlar. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
SBSY TEAM
Başa dön
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.10.2006 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi abin deli idare ediyoruz adamın nıckınden bellı ne soylese dokunulmazlıgı var delıdır haklıdır....severim onu.......da sen daha cocuksun be kocum bıraz buyudukten sonra konusuruz olur mu hadı sen oyuncakların oyna ...Legolardan ev yap motor yap sonra onlarla yarıs yap Çok gülüyorum Çok gülüyorum :P :P ^1 ^1 ................cin olmadan adam carpamazsın
Başa dön
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 22.10.2006 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana, topicle alakasız bir konuda marka fanatikliği yapmışsın ZX-636R, sana cevap vermiş o da kendi markasını savunmuş, sonra adama cahil demişsin..genelde bu tarz tartışmalara cevap vermek komik geliyor bana ama her topic'in marka fanatikliği sayesinde boku çıkıyor sevgili dostlarım birbirinizle atışmasanız
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.10.2006 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R demiş ki:
hadi abin deli idare ediyoruz adamın nıckınden bellı ne soylese dokunulmazlıgı var delıdır haklıdır....severim onu.......da sen daha cocuksun be kocum bıraz buyudukten sonra konusuruz olur mu hadı sen oyuncakların oyna ...Legolardan ev yap motor yap sonra onlarla yarıs yap Çok gülüyorum Çok gülüyorum :P :P ^1 ^1 ................cin olmadan adam carpamazsın

Aynen tekrar yazıyorum..

senin yaşın kaçki böle konuşuyorsun. en fazla bir iki yaş büyüksündür benden . ben 25 yaşındayım. sende sölede bilelim. hem sen söleki aklın yaşta değilde başta olduğunu tüm MD görsün bilsin.. senin belki yaşın büyük benden küçücükte olsa ama beyin aynı hala 12 yaşında..
SBSY TEAM
Başa dön
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.10.2006 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R demiş ki:
oncelıkle aracların guclerını yazalım....

F1 aracları (2005 için ) V10 sanırım 3200 cc yada 3300cc motor guclerı tam acıklanmamakla beraber 850bhp den fazla oluyor yanı fırmalar net bılgı vermıyor ama ıddalı markalar Ferrari,Renault,Mc-Laren araclarını tanıtırken bılgı ıcın guc >850bhp yazıyorlar......
2006 aracları V8 2800cc ve motor guclerı yıne eskısı gıbı net acıklanmamakla bırlıkte >750bhp yazılıyor .....F1 araclarının agırlıgı surucu dahıl 650kg den dusuk olamıyor :!: yani orana bakarsan 1:1 den cok daha ıyı degerlerı var ve 2006 F1 aracları motorun kuculmesı ıle beraber daha kompakt bı yapıya kavustu bu 2006model araclara vıraj iclerinde ve viraj cıkıslarında belırgın avantaj saglarken duzluklerde max hız kaybı yasandı....2005 modeller ise vıraj hakımıyetı daha zor cunku yuksek tork her nekadar en yuksek teknolojı ile dizginlense de sonucda muazzam bırguc ve kontrolu cok zor bu adamlar dunyanın 1 numarası olsa bıle vıraj cıkısında gazı tam koklemıyorlardı...ama burdan kaybettıklerı zamanı duzlukte telafı edıyorlardı...
sonuc olarak 2005 ve 2006 F1 aracları pıstlerde yakın degerler cıkartıyor....

gelelım motorlara onlar da 1000cc olup motorguclerı yıne net acıklanmıyor ve >240bhp olarak verılıyor ve agırlıkları da 140-145 kg cıvarında oluyor tabı surucu ıle beraber bu oran 185kg cıvarında olup hp/kg oranı F1 gore cok daha ıyı ancak 4 teker ile 2 tekerin vıraj kabılıyetı arasındaki fark cok acık....aynı zamanda vıraj cıkısındakı hızlanma da yıne bahsettıgım kontrol acısından 4 tekerde daha kolay....duzlukler de yapılan hızlar bırbırıne yakın ama duzlukler arttıkca F1 araclarının avantajı artar.....

unutmadan bu iki grupta da bırbırıne sevmeyen 2 kısı var.....Rossi ile Alonso arasondakı cekısme devam edıyor.....Rossinin Ferrariye gecme ihtimalleri ve Ferrari ile gizli gizle test suruslerıne basladıgı dedıkoduları artınca , Alonso bana da MotoGp aracı verın kullanırım demıs ve kendını komık duruma dusurmustu......yanı 2 tekeri kullanan 4 tekere daha kolay adapte olabılır ancak tersı cok daha zor

PaRiS-Zx10R , bak ben ilk sayfada konu ıle ılgılı dusuncemı yazdım sanırım kımse bunu okumadı....yanı dusunce mı paylastım bagzıların dusunecek kapasıtesı fıkır uretecek backgroundu olmadıgından bos bos cumleler ıle marka fanatıklıgı yaptı...gerisi malum ......kusura bakma dostum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

aynen tekrar yazıyorum,

ZX-636R demiş ki:
oncelıkle aracların guclerını yazalım....

F1 aracları (2005 için ) V10 sanırım 3200 cc yada 3300cc motor guclerı tam acıklanmamakla beraber 850bhp den fazla oluyor yanı fırmalar net bılgı vermıyor ama ıddalı markalar Ferrari,Renault,Mc-Laren araclarını tanıtırken bılgı ıcın guc >850bhp yazıyorlar......
2006 aracları V8 2800cc ve motor guclerı yıne eskısı gıbı net acıklanmamakla bırlıkte >750bhp yazılıyor .....F1 araclarının agırlıgı surucu dahıl 650kg den dusuk olamıyor :!: yani orana bakarsan 1:1 den cok daha ıyı degerlerı var ve 2006 F1 aracları motorun kuculmesı ıle beraber daha kompakt bı yapıya kavustu bu 2006model araclara vıraj iclerinde ve viraj cıkıslarında belırgın avantaj saglarken duzluklerde max hız kaybı yasandı....2005 modeller ise vıraj hakımıyetı daha zor cunku yuksek tork her nekadar en yuksek teknolojı ile dizginlense de sonucda muazzam bırguc ve kontrolu cok zor bu adamlar dunyanın 1 numarası olsa bıle vıraj cıkısında gazı tam koklemıyorlardı...ama burdan kaybettıklerı zamanı duzlukte telafı edıyorlardı...
sonuc olarak 2005 ve 2006 F1 aracları pıstlerde yakın degerler cıkartıyor....

gelelım motorlara onlar da 1000cc olup motorguclerı yıne net acıklanmıyor ve >240bhp olarak verılıyor ve agırlıkları da 140-145 kg cıvarında oluyor tabı surucu ıle beraber bu oran 185kg cıvarında olup hp/kg oranı F1 gore cok daha ıyı ancak 4 teker ile 2 tekerin vıraj kabılıyetı arasındaki fark cok acık....aynı zamanda vıraj cıkısındakı hızlanma da yıne bahsettıgım kontrol acısından 4 tekerde daha kolay....duzlukler de yapılan hızlar bırbırıne yakın ama duzlukler arttıkca F1 araclarının avantajı artar.....

unutmadan bu iki grupta da bırbırıne sevmeyen 2 kısı var.....Rossi ile Alonso arasondakı cekısme devam edıyor.....Rossinin Ferrariye gecme ihtimalleri ve Ferrari ile gizli gizle test suruslerıne basladıgı dedıkoduları artınca , Alonso bana da MotoGp aracı verın kullanırım demıs ve kendını komık duruma dusurmustu......yanı 2 tekeri kullanan 4 tekere daha kolay adapte olabılır ancak tersı cok daha zor

joe_santana, 12 yasındaki ınsanlara dunyanın hıcbır yerınde unıversıte dıploması vermıyorlar hele o matematık bolumu olunca dıplomayı almak t.. istiyor.... senın tecrubene ve ustun beynıne ne dıploması verdıler kaldırım muhendısı mı oldun yoksa :P :P ..........senın bana dıl uzatacak beynın yok dedım ya bıraz daha legoladan motor yap hem yasın buyur hem beynın gelısır........buyudugunde de yola cıkar gazlarız soz :P :P
Başa dön
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.10.2006 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PaRiS-Zx10R, haklısın dostum kusura bakma. aptallık bendeki hala cevap veriyorum karşımdakine. cahil arkadaşın olacağına akıllı düşmanın olsun daha iyi..
SBSY TEAM
Başa dön
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.10.2006 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana, biz senınle arkadas degılız bılıyorsun dimi...selamımız bıle yok sureklı de kavga edıyoruz dusmanız yanı benım akıllı bır ınsan oldumu kabul edıyorsun...aferin bak sonun da sende ogrendın Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum ....bidaha laf yapacagın zaman ozelden yada maıl den yaz madem benım maıllerımı gızlı gızlı okuyormussun cevapda yazda topıclerı kırletmıyelım
Başa dön
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 22.10.2006 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

videolarda da görüldüğü üzere GECEMİYOR
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 22.10.2006 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabıkı f1 gecer canım onlardakı motor bg gucu nerde var baskaa Dil çıkarıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal