Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 712 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 22.10.2006 - 12:51 Mesaj konusu:
o bu değilde gördüğünüz gibi F1 e karşı rakip çıkarılan motor herzamanki gibi HONDA. fark burada işte.. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
Tarih: 22.10.2006 - 13:17 Mesaj konusu:
riko demiş ki:
Ayrıca F1 aracıyla, sürat tekneside Honda.
Zaten bu olayı Fifth gear programı ile birlikte organize edende Honda
farkındayım dostum demek istediğim sonuçta rakibi bir F1 anladın sen biliyorum seni gidi seni.. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
SBSY TEAM
Tarih: 22.10.2006 - 13:29 Mesaj konusu:
bi drag motoru koyarız standart bi F1 i geçeriz sonra motorlara atlar kutlama yaparız rahatlarız hepimiz organizasyonu yapın..geçsin F1 yani sarsmayın bünyelerinizi bu kadar bizde hızlıyız _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
Tarih: 22.10.2006 - 13:54 Mesaj konusu:
ZX-636R demiş ki:
dogru adamlar adil karşılaştırma yapmıslar...Honda kamyon oldugu için teker sayısı eşit olsun demısler.....ne de olsa ıkısı de 4 teker ^1 ^1
bu espirilerine bayılıyorum senin.. sende hala hiç bi değişiklik yok. cehalet hat safhada.. sen burala yazıcağına F16 ile 636 yı karşılaştır. ama dur yaa karşılaştırma nasıl olsa 636 geçer biliyorum.. :P zihniyet hiç değişmicek bu insanda. sen f16 yıda bırak ya nasa ya özel bi teklif götür senin 636 yla kalkabilecek bi mekik yapsınlar. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
SBSY TEAM
hadi abin deli idare ediyoruz adamın nıckınden bellı ne soylese dokunulmazlıgı var delıdır haklıdır....severim onu.......da sen daha cocuksun be kocum bıraz buyudukten sonra konusuruz olur mu hadı sen oyuncakların oyna ...Legolardan ev yap motor yap sonra onlarla yarıs yap :P :P ^1 ^1 ................cin olmadan adam carpamazsın
Tarih: 22.10.2006 - 14:07 Mesaj konusu:
joe_santana, topicle alakasız bir konuda marka fanatikliği yapmışsın ZX-636R, sana cevap vermiş o da kendi markasını savunmuş, sonra adama cahil demişsin..genelde bu tarz tartışmalara cevap vermek komik geliyor bana ama her topic'in marka fanatikliği sayesinde boku çıkıyor sevgili dostlarım birbirinizle atışmasanız _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
Tarih: 22.10.2006 - 14:10 Mesaj konusu:
ZX-636R demiş ki:
hadi abin deli idare ediyoruz adamın nıckınden bellı ne soylese dokunulmazlıgı var delıdır haklıdır....severim onu.......da sen daha cocuksun be kocum bıraz buyudukten sonra konusuruz olur mu hadı sen oyuncakların oyna ...Legolardan ev yap motor yap sonra onlarla yarıs yap :P :P ^1 ^1 ................cin olmadan adam carpamazsın
Aynen tekrar yazıyorum..
senin yaşın kaçki böle konuşuyorsun. en fazla bir iki yaş büyüksündür benden . ben 25 yaşındayım. sende sölede bilelim. hem sen söleki aklın yaşta değilde başta olduğunu tüm MD görsün bilsin.. senin belki yaşın büyük benden küçücükte olsa ama beyin aynı hala 12 yaşında.. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
SBSY TEAM
F1 aracları (2005 için ) V10 sanırım 3200 cc yada 3300cc motor guclerı tam acıklanmamakla beraber 850bhp den fazla oluyor yanı fırmalar net bılgı vermıyor ama ıddalı markalar Ferrari,Renault,Mc-Laren araclarını tanıtırken bılgı ıcın guc >850bhp yazıyorlar......
2006 aracları V8 2800cc ve motor guclerı yıne eskısı gıbı net acıklanmamakla bırlıkte >750bhp yazılıyor .....F1 araclarının agırlıgı surucu dahıl 650kg den dusuk olamıyor :!: yani orana bakarsan 1:1 den cok daha ıyı degerlerı var ve 2006 F1 aracları motorun kuculmesı ıle beraber daha kompakt bı yapıya kavustu bu 2006model araclara vıraj iclerinde ve viraj cıkıslarında belırgın avantaj saglarken duzluklerde max hız kaybı yasandı....2005 modeller ise vıraj hakımıyetı daha zor cunku yuksek tork her nekadar en yuksek teknolojı ile dizginlense de sonucda muazzam bırguc ve kontrolu cok zor bu adamlar dunyanın 1 numarası olsa bıle vıraj cıkısında gazı tam koklemıyorlardı...ama burdan kaybettıklerı zamanı duzlukte telafı edıyorlardı...
sonuc olarak 2005 ve 2006 F1 aracları pıstlerde yakın degerler cıkartıyor....
gelelım motorlara onlar da 1000cc olup motorguclerı yıne net acıklanmıyor ve >240bhp olarak verılıyor ve agırlıkları da 140-145 kg cıvarında oluyor tabı surucu ıle beraber bu oran 185kg cıvarında olup hp/kg oranı F1 gore cok daha ıyı ancak 4 teker ile 2 tekerin vıraj kabılıyetı arasındaki fark cok acık....aynı zamanda vıraj cıkısındakı hızlanma da yıne bahsettıgım kontrol acısından 4 tekerde daha kolay....duzlukler de yapılan hızlar bırbırıne yakın ama duzlukler arttıkca F1 araclarının avantajı artar.....
unutmadan bu iki grupta da bırbırıne sevmeyen 2 kısı var.....Rossi ile Alonso arasondakı cekısme devam edıyor.....Rossinin Ferrariye gecme ihtimalleri ve Ferrari ile gizli gizle test suruslerıne basladıgı dedıkoduları artınca , Alonso bana da MotoGp aracı verın kullanırım demıs ve kendını komık duruma dusurmustu......yanı 2 tekeri kullanan 4 tekere daha kolay adapte olabılır ancak tersı cok daha zor
PaRiS-Zx10R , bak ben ilk sayfada konu ıle ılgılı dusuncemı yazdım sanırım kımse bunu okumadı....yanı dusunce mı paylastım bagzıların dusunecek kapasıtesı fıkır uretecek backgroundu olmadıgından bos bos cumleler ıle marka fanatıklıgı yaptı...gerisi malum ......kusura bakma dostum
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
aynen tekrar yazıyorum,
ZX-636R demiş ki:
oncelıkle aracların guclerını yazalım....
F1 aracları (2005 için ) V10 sanırım 3200 cc yada 3300cc motor guclerı tam acıklanmamakla beraber 850bhp den fazla oluyor yanı fırmalar net bılgı vermıyor ama ıddalı markalar Ferrari,Renault,Mc-Laren araclarını tanıtırken bılgı ıcın guc >850bhp yazıyorlar......
2006 aracları V8 2800cc ve motor guclerı yıne eskısı gıbı net acıklanmamakla bırlıkte >750bhp yazılıyor .....F1 araclarının agırlıgı surucu dahıl 650kg den dusuk olamıyor :!: yani orana bakarsan 1:1 den cok daha ıyı degerlerı var ve 2006 F1 aracları motorun kuculmesı ıle beraber daha kompakt bı yapıya kavustu bu 2006model araclara vıraj iclerinde ve viraj cıkıslarında belırgın avantaj saglarken duzluklerde max hız kaybı yasandı....2005 modeller ise vıraj hakımıyetı daha zor cunku yuksek tork her nekadar en yuksek teknolojı ile dizginlense de sonucda muazzam bırguc ve kontrolu cok zor bu adamlar dunyanın 1 numarası olsa bıle vıraj cıkısında gazı tam koklemıyorlardı...ama burdan kaybettıklerı zamanı duzlukte telafı edıyorlardı...
sonuc olarak 2005 ve 2006 F1 aracları pıstlerde yakın degerler cıkartıyor....
gelelım motorlara onlar da 1000cc olup motorguclerı yıne net acıklanmıyor ve >240bhp olarak verılıyor ve agırlıkları da 140-145 kg cıvarında oluyor tabı surucu ıle beraber bu oran 185kg cıvarında olup hp/kg oranı F1 gore cok daha ıyı ancak 4 teker ile 2 tekerin vıraj kabılıyetı arasındaki fark cok acık....aynı zamanda vıraj cıkısındakı hızlanma da yıne bahsettıgım kontrol acısından 4 tekerde daha kolay....duzlukler de yapılan hızlar bırbırıne yakın ama duzlukler arttıkca F1 araclarının avantajı artar.....
unutmadan bu iki grupta da bırbırıne sevmeyen 2 kısı var.....Rossi ile Alonso arasondakı cekısme devam edıyor.....Rossinin Ferrariye gecme ihtimalleri ve Ferrari ile gizli gizle test suruslerıne basladıgı dedıkoduları artınca , Alonso bana da MotoGp aracı verın kullanırım demıs ve kendını komık duruma dusurmustu......yanı 2 tekeri kullanan 4 tekere daha kolay adapte olabılır ancak tersı cok daha zor
joe_santana, 12 yasındaki ınsanlara dunyanın hıcbır yerınde unıversıte dıploması vermıyorlar hele o matematık bolumu olunca dıplomayı almak t.. istiyor.... senın tecrubene ve ustun beynıne ne dıploması verdıler kaldırım muhendısı mı oldun yoksa :P :P ..........senın bana dıl uzatacak beynın yok dedım ya bıraz daha legoladan motor yap hem yasın buyur hem beynın gelısır........buyudugunde de yola cıkar gazlarız soz :P :P
Tarih: 22.10.2006 - 14:20 Mesaj konusu:
PaRiS-Zx10R, haklısın dostum kusura bakma. aptallık bendeki hala cevap veriyorum karşımdakine. cahil arkadaşın olacağına akıllı düşmanın olsun daha iyi.. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
SBSY TEAM
joe_santana, biz senınle arkadas degılız bılıyorsun dimi...selamımız bıle yok sureklı de kavga edıyoruz dusmanız yanı benım akıllı bır ınsan oldumu kabul edıyorsun...aferin bak sonun da sende ogrendın ....bidaha laf yapacagın zaman ozelden yada maıl den yaz madem benım maıllerımı gızlı gızlı okuyormussun cevapda yazda topıclerı kırletmıyelım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız