Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - balata çaktırmak

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

balata çaktırmak

balata çaktırmak
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
coralwing
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.12.2004 - 18:41    Mesaj konusu: balata çaktırmak Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar bu balata çaktırma isindeki dez avantajlarımız nedir bilen var mı fiyatları duydum çok sasırdım bilen arkadaslardan yardım
anladığım kadarıyla hız arttıkça balata kalıtesi on plana çıkıyor
neyse bilgileri bekliyorum sağolun
Başa dön
coralwing Çevrimdışı coralwing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 02.12.2004 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

balata çaktırma n demek yaa ?

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Atom Karynca
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Yzmir

MesajTarih: 02.12.2004 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

coralwing, Dez avantajını söylemeye gerek varmı?

Çıkabiliyor çaktırdığın balata.. zaten 2 teker üstündeyken böyle bir riske gerek varmı?

Lastik ve fren sistemi ve korumalara özen gösterin, iyi para ayırın derim ben.

Dil çıkarıyorum
Atom Karynca Çevrimdışı Atom Karynca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
s_ciceks
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/Yneg?l

MesajTarih: 02.12.2004 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hiç çaktırmadım ama sıfırı gibi kaliteli olmıyacağı kesin Dil çıkarıyorum
Başa dön
s_ciceks Çevrimdışı s_ciceks Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
toygunn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: suadye

MesajTarih: 02.12.2004 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman arkadasım aklından bıle gecırme ben sasıp yanılıp gsxr 1100 e caktırmısdım deıl hız sehır ıcınde bıle facia nacizane söliim de secım senın orjınal den sasma :!: :!: :!:
Başa dön
toygunn Çevrimdışı toygunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
lombardo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.12.2004 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman ha sakın balata çaktırma
arkadaşın dediği gibi çıkabiliyor ve fren performansı düşüyor.
ben zamanında denedim ordan biliyom
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 03.12.2004 - 00:06    Mesaj konusu: Re: balata çaktırmak Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

coralwing demiş ki:
arkadaslar bu balata çaktırma isindeki dez avantajlarımız nedir bilen var mı fiyatları duydum çok sasırdım bilen arkadaslardan yardım
anladığım kadarıyla hız arttıkça balata kalıtesi on plana çıkıyor
neyse bilgileri bekliyorum sağolun

Uc kurusluk balatandan yapacaginiz tasarrufu kendiniz yada baskalarinin hayatiyla odeyebilirsiniz. Insaat sahasinda damperli kamyon olsa neyse, butun hayatin o hap kadar seye bagli. Git en pahali en kalitelisi hangisiyse onu al, aslinda sorman gereken belki de oyle bir soru olmali.

Sakın oyle seyler yaptirmayin.. :-|
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
verypisadam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.12.2004 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orjinal olmayan balatanın çevreye verdiği zararı açıklayan phaeton arkadaşıma teşekkür ederim Dil çıkarıyorum

En son verypisadam tarafından 12.12.2004 - 01:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
verypisadam Çevrimdışı verypisadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
coralwing
Üye
Üye

MesajTarih: 03.12.2004 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok sağolun bunları okuduktan sonra kesinlikle balata çaktırma ile ilgili herhangi bi laf etmem yada çaktırmayı düsünmem imkansız :md:
Başa dön
coralwing Çevrimdışı coralwing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PHAETONW12
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.12.2004 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

coralwing, çakma balata daha sert malzemeden oluyor,dayanıklılık olarak belkide orjinalinden daha uzun süre gider,ancaaaaak;malzeme sert olduğu için kaydırıyor yani fren mesafen kesinlikle uzatıyor.makina 125 lik veya 1100'lük kural aynı.orjinal balatalarda aslen dayanılklılığı arttırmaya yarayan asbest(kansorejen madde) kullanılmıyor genelde ,ama çakma balatada bolca kullanılıyor.yani biyerde eğer kullanırsan çevreyi de kirletmiş oluyorsun.
Başa dön
PHAETONW12 Çevrimdışı PHAETONW12 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
verypisadam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.12.2004 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

orjinal balatalarda aslen dayanılklılığı arttırmaya yarayan asbest(kansorejen madde) kullanılmıyor genelde ,ama çakma balatada bolca kullanılıyor.yani biyerde eğer kullanırsan çevreyi de kirletmiş oluyorsun.
ok bu fikrimi değiştirmeme yetti Dil çıkarıyorum
Başa dön
verypisadam Çevrimdışı verypisadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FERROTEP
Üye
Üye

Nereden: YZMYR..

MesajTarih: 22.12.2004 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılıyorum yorum yok Dil çıkarıyorum bana söykencek birşey bırakmadınız ..tşk____galata köpürüsüne
Başa dön
FERROTEP Çevrimdışı FERROTEP Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dj daddy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.12.2004 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gereken yazılmış ama yapan arkadaşlar varsada yaşamak o kadar uçuz deyil yapmayın derim ucuz etin yahnısı guzel olur yapmayın. 8)
Başa dön
dj daddy Çevrimdışı dj daddy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 22.12.2004 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben genede biraz anlatayım Dil çıkarıyorum çakma ve yapıştırma olarak ikiye ayrılır 5 ila 10 milyon arasında değişen fiyatlarda yapılıyor :!:

ama orjinal balatanın daha uzun kilometreler kullanıldığını göz önünde bulundurursan daha pahalıya gelir

hangi durumda kullanabilirsin :!:

1 orjinal balata o için piyasada yoksa gelen kadar hiç yoktan iyidir deyip kullan ama gelince mutlaka orjinalini tak

2 başka bir şehirdesin ve balatan bitti git bir frenci bul çaktır yola devam et hiç fren olmamsından iyidir :md: :md: :md: ama mutlaka eve dönünce değiştir Dil çıkarıyorum
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
RidersOnTheStorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bodrum

MesajTarih: 22.12.2004 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sakın sakın sakın! :md:
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal