Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - iki kardeşin bütünleşmesi ( YAMAHA R6- YAMAHA R1 )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

iki kardeşin bütünleşmesi ( YAMAHA R6- YAMAHA R1 )

iki kardeşin bütünleşmesi ( YAMAHA R6- YAMAHA R1 )

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
RRsonkaRaR
Üye
Üye

MesajTarih: 03.12.2004 - 13:37    Mesaj konusu: iki kardeşin bütünleşmesi ( YAMAHA R6- YAMAHA R1 ) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm delilere yeniden güzel bir konuyla selamlar Dil çıkarıyorum bu bölümü herkesin okuduğunu düşündüğüm için buraya yazayım dedim....
nerde kalmıştık ha ok selam faslını geçtikten sonra konuyla ilgili dalışa geçebilirim :P 2002 model bir YAMAHA R6'ya 2001 model bir YAMAHA R1'in grenajlarını uydurabilirmiyim bunu öğremek istiyorum... ustalarına duyrulur aslında sadece kafa kısmını uydurabilirsek kafi far yataklarını değiştirdiğimizde yada far kullanmadığımızda sanki olur gibime geliyor zaten kuruk kısımları hemen hemen birbirinin aynı... orta motor grenajlarıda parçalar değişse bile sırıtmaz sanırım...düşüncelerinizi, önerilerinizi, bekliyorum...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 03.12.2004 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum iyide dostum RRsonkaRaR, gerçekten çok merak ettim neden böyle bir iş içine girdin ? yoksa aslında R1 alıcaktında paran çıkışmayınca R6 mı aldın da o yüzden mi Çok gülüyorum

Şaka şaka walla bence olur gibime geliyoor ama son sözü ustalar söyler Dil çıkarıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Wishne
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 03.12.2004 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Usta'lar tamirhanedeler..Buyrun oraya geçelim..."Moto Servis" Göz kırpıyorum
RRsonkaRaR
Üye
Üye

MesajTarih: 03.12.2004 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sharky dostum konu para değil Dil çıkarıyorum ben 2001 R1 in dizaynına hayranım ama 600 lük kullanıcısıyım ve böyle birşey geldi aklıma umarın durumu çakmışsındır ;-)
sharky
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.12.2004 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şaka yaptım dostum Çok gülüyorum ok. anlaşıldı Dil çıkarıyorum inşallah olur Göz kırpıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
RRsonkaRaR
Üye
Üye

MesajTarih: 03.12.2004 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aminnn Dil çıkarıyorum
galaxy
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: YSTANBUL/KADIKOY

MesajTarih: 03.12.2004 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arka kuyruklar aynı değil yanlış bilmiyorsam. Bravo
vavyen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 03.12.2004 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RRsonkaRaR,dostum senin yapmak istediğin
halk arasında söylenen, tabiri caizse
doğan görünümlü şahin gibi birşey olacak desene Çok gülüyorum
vavyen Çevrimdışı vavyen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kanle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.12.2004 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vavyen demiş ki:
RRsonkaRaR,dostum senin yapmak istediğin
halk arasında söylenen, tabiri caizse
doğan görünümlü şahin gibi birşey olacak desene Çok gülüyorum

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
kanle Çevrimdışı kanle Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sharky
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.12.2004 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

doğan görünümlü şahin gibi birşey olacak desene

Çok gülüyorum :-D Çok gülüyorum

Dostum Motosiklet Grubu
Başa dön
ceze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.12.2004 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RRsonkaRR sevgili dostum sevgili kardeşim yapmak istediğin şey olur ama hakkatten doğan görünümlü şahin gibi olur tamamen yapma olduğunu özellikle işi bilenler anlar kısacası R6 ya yazık olur bunları bi motosiklet ustası olarak yazıyorum ayrıca Galaxy nin dediği gibi kuyrukta farklıdır motorun görüntüsü uyduruk olur iki numara büyük ceket giymiş gibi olur daha ne diyeyim yau ağlatma beni Ağlıyorum Ağlıyorum
biker07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul-Antalya

MesajTarih: 04.12.2004 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ya bencede gerek yok, madem kafaya koydun motoru degistireceksin, r1 e cevircegine baska turlu degistir, gorutusunu modifiye et,ne biliyim boyat, kendine custom guzel biseyler biseyler yap, bi tek sende olsun! r1 olayina girme bence tavsiyem... Gülümsüyorum
Başa dön
biker07 Çevrimdışı biker07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RRsonkaRaR
Üye
Üye

MesajTarih: 07.12.2004 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

(biker07 modifiye amaclı olarak düşüyorum zaten ve bence en iyi modifiye tutan şasi 2001 R1 dir ) kuyruklar aynı derken bire bir aynı demek istememiştim yani genel olarak aynılar sadece R1 daha geniş yanlış anlamayın ama ikisininde nasıl makineler olduğunu TC kimlik numaram gibi biliyorum Dil çıkarıyorum (biker07 dostum zaten bu işi başarırsam bu makine sadece bende olucak ama tabi askerden sonra bunların hepsi ilgine teşekkür ederim ;-) tüm deliler kendinize iyi bakın tekerler yerde kalsın Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal