Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bayram gezilerim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bayram gezilerim

Bayram gezilerim
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
arifxxx
Üye
Üye

MesajTarih: 28.10.2006 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senden izinsiz olarak fotolarını masaüstü yaptim amasırf beğendiğim için birde şu fotoların üstündeki yazılar manzaralar kadar dinlendiriyor insanı paylatığın için teşekkürler
Başa dön
arifxxx Çevrimdışı arifxxx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 28.10.2006 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senin bi evin çatısında gördügün genellikle çok güneş bölgelerde yani ege marmaara akdeniz bölgelerinde güneş enerjisiyle suyu ıstan bi sistem musluk açıosun güneş enerjisi ışınlarını ters cevırıyor bu makine birden su sıcaklasıo hani güneş enerjisiyle çalısan arabalar varya onların çatıda oturan cinsi
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 28.10.2006 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abı super olmus yaa bu arada ben senı gordum bılıyomusun Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 28.10.2006 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Okurken ,fotoları izlerken hiç bitmesin istiyor insan OK .Harika anlatım ve fotolar için çok teşekkürler...
Selamlar.
emre22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iSTANBUL

MesajTarih: 29.10.2006 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten harika fotoğraflar ellerine sağlık OK

BURGMAN 400
Başa dön
emre22 Çevrimdışı emre22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MAQARA
Üye
Üye

MesajTarih: 29.10.2006 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81 demiş ki:
abı super olmus yaa bu arada ben senı gordum bılıyomusun Çok gülüyorum

bilmiyorum Gülümsüyorum
düzcede durdum ordamı gördün
arkadaşlar tabiki begendiğiniz fotoyu kullanabilirsiniz.
istediğiniz olursa onu yazısız ve tam boyutuyla da gönderebilirim
Başa dön
MAQARA Çevrimdışı MAQARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cceksi
Üye
Üye

Nereden: odtü

MesajTarih: 29.10.2006 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Gezi güzel, yazı güzel, fotolar güzzel
imrendim doğrusu
Başa dön
cceksi Çevrimdışı cceksi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
djoz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: United States Of Antalya

MesajTarih: 29.10.2006 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun kardeşim gercekteen süper resimler racing hastası adama enduro makina aldırcaksınız Çok gülüyorum
Başa dön
djoz Çevrimdışı djoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.10.2006 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mükemmel bir paylaşım daha,emeklerine sağlık dostum,başka bir aleme götürdün bizleri Alkışlıyorum

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
MAQARA
Üye
Üye

MesajTarih: 29.10.2006 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

djoz demiş ki:
racing hastası adama enduro makina aldırcaksınız Çok gülüyorum

misyonumuz bu Çok gülüyorum
dermişim
Başa dön
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 29.10.2006 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrik ederim arkadasım, mukemmel bir gezi, simdiye kadar gordugum en guzel gezi fotografları, gercekten kutlarım..cok buyuk bir zevkle okudum ve inceledim, diger arkadaslara da ornek olur umarım...saygılar...
CANGO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.10.2006 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler kardeşim. hem bu kadar özendiğin ve bizimle paylaştığın için. Alkışlıyorum
Başa dön
CANGO Çevrimdışı CANGO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 03.11.2006 - 02:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi' baba'dostum'kısacası deliadam harika harika harika mest derler ya eskiler hani mest olduk ağa ya mest derler ya vallaha mest ettin ya eğer Gazilerin diyarı antebe yolun düşer ise seni ağırlamaktan mest oloacağım abi ya mesaj atman yeterlidir saygıarımla
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MAQARA
Üye
Üye

MesajTarih: 03.11.2006 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alperence, antep olayını bir kaç yerde konu ettim.
orda motosiklet yasakmış galiba
Başa dön
chaosbinder
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA Batykent

MesajTarih: 03.11.2006 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım resimlerinin birinde şöyle yazmıssın:Gölgelerin büyüdüğü yerde güneş batıyor demektir... Japon Atasözü
şimdi birincisi bu söz öyle değil şöyledir:Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri varsa, o yerde güneş batıyor demektir. senin yazdıgın biçimde sözün hiçbir anlamı kalmıyor..
ikincisi ise bu söz bir Japon atasözü değil Konfiçyüs ün bir sözüdür.. türk milletinin genel bir yapısıdır bu.. güzel bir söz duyunca hiç araştırmadan hemen japon atasözü diyolar..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal