senden izinsiz olarak fotolarını masaüstü yaptim amasırf beğendiğim için birde şu fotoların üstündeki yazılar manzaralar kadar dinlendiriyor insanı paylatığın için teşekkürler
Kayıt: Aug 27, 2006 Mesajlar: 671 Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)
Tarih: 28.10.2006 - 16:01 Mesaj konusu:
senin bi evin çatısında gördügün genellikle çok güneş bölgelerde yani ege marmaara akdeniz bölgelerinde güneş enerjisiyle suyu ıstan bi sistem musluk açıosun güneş enerjisi ışınlarını ters cevırıyor bu makine birden su sıcaklasıo hani güneş enerjisiyle çalısan arabalar varya onların çatıda oturan cinsi _________________ :P
abı super olmus yaa bu arada ben senı gordum bılıyomusun
bilmiyorum
düzcede durdum ordamı gördün
arkadaşlar tabiki begendiğiniz fotoyu kullanabilirsiniz.
istediğiniz olursa onu yazısız ve tam boyutuyla da gönderebilirim
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 346 Nereden: United States Of Antalya
Tarih: 29.10.2006 - 22:32 Mesaj konusu:
helal olsun kardeşim gercekteen süper resimler racing hastası adama enduro makina aldırcaksınız _________________ SAYISALDAN PARA ÇIKSADA HAYABUSA ALSAM BENYM MONDIAL´Y ÇYN KONSOLOSLU?UNUN ÖNÜNDE BENZYN DÖKÜP YAKSAM
Tarih: 29.10.2006 - 22:42 Mesaj konusu:
mükemmel bir paylaşım daha,emeklerine sağlık dostum,başka bir aleme götürdün bizleri _________________ Mesuliyet yükü herşeyden,ölümdende ağırdır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
Tarih: 29.10.2006 - 23:49 Mesaj konusu:
tebrik ederim arkadasım, mukemmel bir gezi, simdiye kadar gordugum en guzel gezi fotografları, gercekten kutlarım..cok buyuk bir zevkle okudum ve inceledim, diger arkadaslara da ornek olur umarım...saygılar... _________________ ***NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE***
Tarih: 03.11.2006 - 02:56 Mesaj konusu:
Abi' baba'dostum'kısacası deliadam harika harika harika mest derler ya eskiler hani mest olduk ağa ya mest derler ya vallaha mest ettin ya eğer Gazilerin diyarı antebe yolun düşer ise seni ağırlamaktan mest oloacağım abi ya mesaj atman yeterlidir saygıarımla
Kayıt: Aug 30, 2005 Mesajlar: 340 Nereden: ANKARA Batykent
Tarih: 03.11.2006 - 18:11 Mesaj konusu:
arkadaşım resimlerinin birinde şöyle yazmıssın:Gölgelerin büyüdüğü yerde güneş batıyor demektir... Japon Atasözü
şimdi birincisi bu söz öyle değil şöyledir:Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri varsa, o yerde güneş batıyor demektir. senin yazdıgın biçimde sözün hiçbir anlamı kalmıyor..
ikincisi ise bu söz bir Japon atasözü değil Konfiçyüs ün bir sözüdür.. türk milletinin genel bir yapısıdır bu.. güzel bir söz duyunca hiç araştırmadan hemen japon atasözü diyolar.. _________________ Light the fires of Doom!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız