Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KIRMIZI ışığı göremeyince 600 ytl CEZA

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KIRMIZI ışığı göremeyince 600 ytl CEZA

KIRMIZI ışığı göremeyince 600 ytl CEZA
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
djoz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: United States Of Antalya

MesajTarih: 28.10.2006 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar kafamda kaskım vardı. ayrıca ehliyet kursunuda bitirdim sadece dosyamın gelmesini bekliyorum.
ehli yetimi alayım veya almayayım hiç kimse mani olamaz motora binmeme isterlerse 10 milyar ceza yazsınlar ben bu sevdadan gecmem düşüncelerinize saygım sonsuz sadece sizinle paylaşmak istedim sizede ders olsun diyorum
Başa dön
djoz Çevrimdışı djoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
clayd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 28.10.2006 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi olmuş, sana kesmesinlerde kime kessinler cezayı, kurs belgesi ehliyet değil, daha enmiyete kayıtlı bir sürücü değilsin, işlediğin trafik suçunun kaydını nasıl yapacaklar, puanı neye göre düşecekler. acemi daha ehliyeti almamış ama kırmızıda nasıl geçerim diye hesap yaparsa bu trafik adam olurmu. madem arkanda arabalar vardı ışık yanınca sana korna çalarlardı, bunu düşünemedinmi, yoksa kırmızıda bilinçli geçtinde söylemiyormusun.
Başa dön
clayd Çevrimdışı clayd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal