Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 346 Nereden: United States Of Antalya
Tarih: 28.10.2006 - 15:52 Mesaj konusu:
arkadaşlar kafamda kaskım vardı. ayrıca ehliyet kursunuda bitirdim sadece dosyamın gelmesini bekliyorum.
ehli yetimi alayım veya almayayım hiç kimse mani olamaz motora binmeme isterlerse 10 milyar ceza yazsınlar ben bu sevdadan gecmem düşüncelerinize saygım sonsuz sadece sizinle paylaşmak istedim sizede ders olsun diyorum _________________ SAYISALDAN PARA ÇIKSADA HAYABUSA ALSAM BENYM MONDIAL´Y ÇYN KONSOLOSLU?UNUN ÖNÜNDE BENZYN DÖKÜP YAKSAM
Tarih: 28.10.2006 - 16:10 Mesaj konusu:
iyi olmuş, sana kesmesinlerde kime kessinler cezayı, kurs belgesi ehliyet değil, daha enmiyete kayıtlı bir sürücü değilsin, işlediğin trafik suçunun kaydını nasıl yapacaklar, puanı neye göre düşecekler. acemi daha ehliyeti almamış ama kırmızıda nasıl geçerim diye hesap yaparsa bu trafik adam olurmu. madem arkanda arabalar vardı ışık yanınca sana korna çalarlardı, bunu düşünemedinmi, yoksa kırmızıda bilinçli geçtinde söylemiyormusun.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız