Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - RACİNGDELİSİ kaza yaptı.......

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

RACİNGDELİSİ kaza yaptı.......

RACİNGDELİSİ kaza yaptı.......
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 28.10.2006 - 19:48    Mesaj konusu: RACİNGDELİSİ kaza yaptı....... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar ben yani sitede racingdelisi nickli üye izmir çeşmeli hasan 28.10.2006 cumartesi günü sabah evden çıktım çeşme den izmir e kadar eski yoldan gitim. manzaralı olduğu için çok güzeldi.herneyse oradan sisimde bir kaç bişey içtikten sonra doğru aliağaya yola çıktım motoru çok seven bir yakın arkadaşla buluştuk onunla sahilde dolaşıp bişeyler içtikten sonra onun gitme zamanı geldi ve bende yeniden izmir e doğru yola koyuldum menemen in oyanlarda bir yerde baktım benzin bitiyor karşıdada benzinlik var gireyimmi girmeyimmi derken birazda hızlıydım işte sonra benzinliğe girişte yükselti bir beton zemin vardı oraya vurduktan sonra benzinliğin tabelasına çarptım yere düştüm ama kask,mont,eldiven olduğu için üstümde fazla bişey olmadı dizim çizildi sol omuzumun altı biraz büyük bir şekilde çizildi sağolsun benzinlikteki abiler hemen yardıma geldiler ambulans çağırdılar bende bişey yoktu fazla ama bir kontrol için menemen devlet hastanesine götürdüler jandarma geldi ehliyeti ruhsatı aldılar motosikletin de sol ön ve arka sinyaler kırık,sol grenaj kırıldı,farın sol tarafı çizildi işte böyle sonra hastaneden çıktıktan sonra motor benzinlikte kalmıştı aldım motoru çeşmeye geldim ve 5 aylık motorcuyum ilk defa kaza yaptım bira uzun yazdım kusura bakmayın...... Üzgünüm Şok oldum Ağlıyorum ? :huh:
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.10.2006 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun..allahtan kask,mont,eldiven vardı...kaza yaptım deyince birden kötü oldum..ama allah daha beterinden korumuş...
beni ziyarete gelmişti hasan :err:
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrewolf
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.10.2006 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın
Başa dön
emrewolf Çevrimdışı emrewolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SpeedAlponzo
Üye
Üye

Nereden: balykesir

MesajTarih: 28.10.2006 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Şok oldum hangi motorla kaza yaptın daha yenisin 5 aylık motorcusun yinede ucuz atlatmışın bende gerçi yeni motorcuyum yaklaşık(1.5)yıldan beri kullanıyor daha hiç düşmedim allah nazardan saklasın Gülümsüyorum
Başa dön
SpeedAlponzo Çevrimdışı SpeedAlponzo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.10.2006 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet TUĞÇE yi ziyaret etmeye gitmiştim hekes sağolsun teşekkürler..

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

motorum cbr125r ama ondada bendede fazla bişey yok..... :err:
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun çok.Umarım içtiklerin alkol değildir :huh: Tekrar geçmiş olsun ucuz atlaşmışsın
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsun, bişiler içtik derken inşallah alkollü bişi değildi o içecekler..
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ikibira
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi geçmiş olsun. uzun kullanımlarda bazen sabırsızlık dikkatsizlik dalgınlık oluyor. motorun ne bilmiyorum ama onun için de üzüldüm Üzgünüm
ikibira Çevrimdışı ikibira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Serkan_Aksu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Zonguldak/Merkez

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi, hasan kardeşim cok büyük gecmiş olsun cok üzüldük aman dikkat üstadım.bununla gecmiş olsun allah beterinden saklasın cok selamlar...
Başa dön
Serkan_Aksu Çevrimdışı Serkan_Aksu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkes sağolsun bişeyler içtim dedim alkol değil sadece neskafe ve çay içtim motosiklet kullandığım zaman alkol almam motorumda cbr125r yukarı yazmıştım..
_wheelie_boi_
Üye
Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardişşş Göz kırpıyorum..............................................................(25 karakter)
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi, geçmiş olsun her zaman TAM KORUMA OK
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi, geçmiş olsun kardeşim ama bunlar iiii haberler ustaşaşıyosun yani Göz kırpıyorum

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tam35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: stuttgart

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmis olsun. ucuz atlatmissin.
stuttgart
Başa dön
tam35 Çevrimdışı tam35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi, geçmiş olsun, en büyük kazan bu olsun..

Bir de senden ricam olacak. Noktalama işaretleri ve paragraf gibi mevzulara dikkat edip kullanırsan bizler açısından daha sağlıklı olacak.

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal