Kayıt: Sep 09, 2006 Mesajlar: 69 Nereden: bursa / yyldyrym
Tarih: 28.10.2006 - 21:41 Mesaj konusu:
Herkeze selamlar ,
Ben bu akşam kaza yaptım, 76 yaşında bir adama vurdum . yeminederim elimden gelenin en iyisini yaptım ; olmadı kaçamadım . son çare motoru yatırmak zorunda kaldım. allah tan adamda birşey yok ; bendede az bir hasar var (sağ bacağımda). ambulansla amcayı ne olur olmaz diye hastaneye yolladım. allah tan doktor rapor bile yazmamış, poliste ifadem var adama hafiften vurdum diye. benim akibetim nice olur arkadaşlar, bana yardımcı olursanız çok sevinicem , bu arada bunu söylemekten utanıyorum ama benim ehliyetim yok sınava girdim gün bekliyorum . ama bu polislerin ehliyeti yok fikrini hiç etkilemedi, burada yazmamında ne anlamı var bilmiyorum , elinde değilse ehliyet , ehliyetsizsin istersen sınavda herşeyi bil değilmi
saygılarımla arkadaşlar
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
_________________ motorunu en çok seven ki?i ; onu hep yykayyp temizleyendir _zs-125-30_
Tarih: 28.10.2006 - 21:45 Mesaj konusu:
ben polislerle giderken babamlar hasteneye gitmişler amcayla ilgilenmek için amcayı taburcu etmişler _________________ motorunu en çok seven ki?i ; onu hep yykayyp temizleyendir _zs-125-30_
Tarih: 28.10.2006 - 21:53 Mesaj konusu:
bir anda çıktı karşıma yazık; adamın yüzü geliyo aklıma arkadaşlar çok kötü allah kimsenin başına vermesin
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
KAWAKARTAL sağol arkadaşım ilgi alakan için çok teşekkür ederim allah hiçbirimizin başına kaza bela vermesin . _________________ motorunu en çok seven ki?i ; onu hep yykayyp temizleyendir _zs-125-30_
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5508 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 28.10.2006 - 21:58 Mesaj konusu:
Ehliyetsiz araç kullananların başına gelebilecek en kötü olayı yinede ucuz atlatmışsın.
Allah korusun,eğer çarptığın şahıs ölseydi, yandı gülüm keten helva.
Tahammüden adam öldürmek gibi bir suç işlemiş muamelesi görürdün.
Bu şekilde tahmin ediyorum,para cezası ile falan yırtarsın, bence ehliyetini alana kadar sabret, bir daha riske girme. _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
emrender, arkadaşım bende aynı senin kazana benzer bir kaza yaptım. hatta daha beterini vurduğum adam ın bacağı burnu 3 kaburgası kırıktı tabi benim de birkaç yerim dağılmıştı,ehliyette yoktu nemi oldu söğleyeyim bilir kişi benim motor kullanıp kullanamadığımı anlamak için bana motor kullandırtılar ( 2 parmak kırık vaziyette.) tabi kullandık adamda yoğun bakımda bu arada bende nezarette sabaha karşı adam yoğunbakımdan çıkmış beni onunla yüzleşmeye götürdüler konuştuk anlaştık aramızda bütün masrafları vede çalışamıyacağı günlerin parasını vereceğimi vaat ettim birde elinden davacı olmayacağına dair kağıt aldım beni serbest bıraktılar fakat devlet amme davası açtı bende bu arada askere gittim geldiğimde o zamanın ağır para cezasıyla cezalandırıldım bugünün 21 ytl sine eşdeğer birpara haa unutmadan ehliyetsiz kullandığım içinde para cezası ödedim kazanın olduğunun ertesi motorumu ancak öyle alabildim .bu benim anlattığım senin başına gelenden daha kötüsü .amcaya bişey olmadıysa sanada hiçbirşey olmaz fakat motordan soğuyabilirsin buda gayet normal allah seni beterinden korusun.
emrender, dostum bende bursadayım ehliyetim var eger herhangi bir yardımım olucaksa seve seve her an yardımcı olabilirim;) yardımıım olcaksa motorcu_SErcat@hotmail.com üzüldüm inş sadece para cezasıyla kurtulursun,gecmiş olsun _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Tarih: 28.10.2006 - 22:51 Mesaj konusu:
ehliyeti olan bi aradasın varsa ustlensin derim yoksa ceza yiceksin. . . _________________ Liberavi Animam Meam! Fiat Yustitia Et Pereat Mundus!
Yarali Kalpler Team
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız