Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kaza yaptım zor durumdayım !!! :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kaza yaptım zor durumdayım !!! :(

kaza yaptım zor durumdayım !!! :(
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
emrender
Üye
Üye

Nereden: bursa / yyldyrym

MesajTarih: 28.10.2006 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkeze selamlar ,
Ben bu akşam kaza yaptım, 76 yaşında bir adama vurdum Üzgünüm . yeminederim elimden gelenin en iyisini yaptım ; olmadı kaçamadım . son çare motoru yatırmak zorunda kaldım. allah tan adamda birşey yok ; bendede az bir hasar var (sağ bacağımda). ambulansla amcayı ne olur olmaz diye hastaneye yolladım. allah tan doktor rapor bile yazmamış, poliste ifadem var adama hafiften vurdum diye. benim akibetim nice olur arkadaşlar, bana yardımcı olursanız çok sevinicem , bu arada bunu söylemekten utanıyorum ama benim ehliyetim yok Üzgünüm sınava girdim gün bekliyorum . ama bu polislerin ehliyeti yok fikrini hiç etkilemedi, burada yazmamında ne anlamı var bilmiyorum , elinde değilse ehliyet , ehliyetsizsin istersen sınavda herşeyi bil değilmi Üzgünüm
saygılarımla arkadaşlar

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 28.10.2006 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun inşallah amcaya bir şey olmazda yırtarsın :huh:
Başa dön
KAWAKARTAL Çevrimdışı KAWAKARTAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 28.10.2006 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAWAKARTAL demiş ki:
geçmiş olsun inşallah amcaya bir şey olmazda yırtarsın :huh:

OK
emrender
Üye
Üye

MesajTarih: 28.10.2006 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben polislerle giderken babamlar hasteneye gitmişler amcayla ilgilenmek için amcayı taburcu etmişler
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 28.10.2006 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önemli bişey yok sen parayı hazırla sadece 700 YTL kadar
Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 28.10.2006 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o zaman iyi geçmiş olsun inşallah bir şey çıkmaz :huh:
Başa dön
KAWAKARTAL Çevrimdışı KAWAKARTAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OdalRune
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Ortaköy

MesajTarih: 28.10.2006 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o emmi ne yapıyodu yolda Gülümsüyorum babasının tarlası mı zannetmiş yolu
emrender
Üye
Üye

MesajTarih: 28.10.2006 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir anda çıktı karşıma yazık; adamın yüzü geliyo aklıma arkadaşlar çok kötü allah kimsenin başına vermesin

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

KAWAKARTAL sağol arkadaşım ilgi alakan için çok teşekkür ederim allah hiçbirimizin başına kaza bela vermesin .
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 28.10.2006 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ehliyetsiz araç kullananların başına gelebilecek en kötü olayı yinede ucuz atlatmışsın.
Allah korusun,eğer çarptığın şahıs ölseydi, yandı gülüm keten helva.
Tahammüden adam öldürmek gibi bir suç işlemiş muamelesi görürdün.
Bu şekilde tahmin ediyorum,para cezası ile falan yırtarsın, bence ehliyetini alana kadar sabret, bir daha riske girme.
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 28.10.2006 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrender, arkadaşım bende aynı senin kazana benzer bir kaza yaptım. hatta daha beterini vurduğum adam ın bacağı burnu 3 kaburgası kırıktı tabi benim de birkaç yerim dağılmıştı,ehliyette yoktu nemi oldu söğleyeyim bilir kişi benim motor kullanıp kullanamadığımı anlamak için bana motor kullandırtılar ( 2 parmak kırık vaziyette.) tabi kullandık adamda yoğun bakımda bu arada bende nezarette sabaha karşı adam yoğunbakımdan çıkmış beni onunla yüzleşmeye götürdüler konuştuk anlaştık aramızda bütün masrafları vede çalışamıyacağı günlerin parasını vereceğimi vaat ettim birde elinden davacı olmayacağına dair kağıt aldım beni serbest bıraktılar fakat devlet amme davası açtı bende bu arada askere gittim geldiğimde o zamanın ağır para cezasıyla cezalandırıldım bugünün 21 ytl sine eşdeğer birpara haa unutmadan ehliyetsiz kullandığım içinde para cezası ödedim kazanın olduğunun ertesi motorumu ancak öyle alabildim .bu benim anlattığım senin başına gelenden daha kötüsü .amcaya bişey olmadıysa sanada hiçbirşey olmaz fakat motordan soğuyabilirsin buda gayet normal allah seni beterinden korusun.
Başa dön
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kimi9vale46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.10.2006 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yırtarsın yırtarsın tabi Dayıda bişe yoksa
Başa dön
kimi9vale46 Çevrimdışı kimi9vale46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.10.2006 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrender, dostum bende bursadayım ehliyetim var eger herhangi bir yardımım olucaksa seve seve her an yardımcı olabilirim;) yardımıım olcaksa motorcu_SErcat@hotmail.com üzüldüm inş sadece para cezasıyla kurtulursun,gecmiş olsun
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BerkinB
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 28.10.2006 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

riko, arkadaşım,
R1Seiko ile oturuyoduk okuduğumuzda, yırtıldık gülmekten helva benzetmene... Çok gülüyorum Allah senide güldürsün inşallah... Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

emrender, sanada geçmiş olsun kardeş, allah beterinden korusun....
Başa dön
BerkinB Çevrimdışı BerkinB Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.10.2006 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun,ALLAHtan önemli birşey olmamış

en azından ehliyet parasının 2-3 misli bir ceza yersin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.10.2006 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehliyeti olan bi aradasın varsa ustlensin derim yoksa ceza yiceksin. . .

Yarali Kalpler Team
Başa dön
xcvxc Çevrimdışı xcvxc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal