Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kaza yaptım zor durumdayım !!! :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kaza yaptım zor durumdayım !!! :(

kaza yaptım zor durumdayım !!! :(
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
VvalentinoO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Düzce

MesajTarih: 28.10.2006 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rapor tutulduysa ki tutulmuş polis tarafından kimse üstlenemezz arkadaşın kimliğini ve ruhsatı polsitedir zaten ehliyetli olan arkadaşın sadece parktan çıkartmaya gücü yetecektir başka bir şeye değil dayı taburcu olduysa sana 1 ay sonra ceza gelir yada eline verirler cezayı 700 ytl civarında tabi bunun mahkeme olayıda var kimse şikayetci olmayacaktır sanbırım ama sen o 700 ytl den kurtulamıyacaksın...

Neyse senin için üzüldüm Geçmiş olsun tekrardan...

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.10.2006 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzülme dostum bir şey olmaz. Amca Bey de bir şey yok anlaşıldığı kadarıyla. Yani demem o ki, bu olay sana ehliyet alabilecek paraya patladı.

Artık 650- 700 YTL ceza ödeyeceksin polis mutlaka yazar.

Bundan sonra da şu hususu sakın unutma:

Bizim millet yola bakar, motoru görmez.. Kendini yola atar.. Bravo Bravo
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emrender
Üye
Üye

Nereden: bursa / yyldyrym

MesajTarih: 28.10.2006 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok sağolun arkadaşlar . bende dua ediyorum şuolaydan önemli bir zarar görmeden kurtulayım ; ayrıca ehliyet cezasını almak için dua ediyorum, ne acayip dune kadar tam tersini düşünüyordum Üzgünüm
caddlak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 29.10.2006 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla ben bi ara ehliyetsiz birine motorla cartığın anda cinayete teşebbüsten yargılanıldığını duymuştum inşallah öle bişe yoktur kardeşim şimdi kimden duydun diosan bende ehliyetsizim hesapta polis amcamın biri nasihatta bulundu nekadar doğru nekadar yanlış bilemiorum sadece duyduğumu söliim dedim kardeşim geçmişş olsun
Başa dön
caddlak Çevrimdışı caddlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isvicre / Aargau

MesajTarih: 29.10.2006 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük gecmis olsun:(
Kazayerini terketmedigin icin bunu da gözönüne alirlar.Tutulan raporda suc orani nekadar oldu Senin payina? Ins 8/8 degildir...
Para cezasi agir olsa da, bu gencecik yasinda vicdan azabi cekmeyeceksin! Bir kusurun olmus ehliyetsiz kullanmakla, unutma ki daha da feci sonuclar olabilirdi...Umarim bu hayat tecrübesi SANA ders olur...
Tekrar büyük gecmis olsun, hem Sana hem de o yasli amcaya.
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 29.10.2006 - 02:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun paşa paşa odicen 639milyonu taksitde yapıyorlar bana kitlediler walla sanada kitlesinler hehehehe saka saka allahdan adama bir şey olmamıs yoksa direk içerdeydin soylıyım sana
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 29.10.2006 - 03:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun..Amca taburcu olmuş galiba..Umarım şikayetçi olmaz. Her koşulda ceza ödeyeceksin hatırlatayım...

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
clayd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 29.10.2006 - 08:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu işler ehliyet almakla bitmiyor, en tehlikeli sürücü ehliyetini yeni almış sürücüdür, yeterince tecrübeli olmadığın için olmuş kaza, çünkü sadece yola değil yola atlaması muhtemel vatandaşlarıda gözleyerek ileride benzeri durumlardan kurtaracaksın, insanın yaşı arttıkça daha yavaş kullanmasının nedenide budur, her gün gördüğü, yaşadığı olaylar onu daha dikkatli ve yavaş kullanmaya iter, her şeyi yaptım ama yetmedi ,çarptım diyorsun, acaba adamı gördüğünde hızın 70 değilde 60 olsaydı 5 metre önce dururmuydun?
Başa dön
clayd Çevrimdışı clayd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 29.10.2006 - 08:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun allahtan amcaya bır sey olmamıs dua et..para cezası halledılır...
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emre22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iSTANBUL

MesajTarih: 29.10.2006 - 08:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş geçmiş olsun xcvxc ye katılıyorum...

BURGMAN 400
Başa dön
emre22 Çevrimdışı emre22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BerkinB
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 29.10.2006 - 08:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

clayd, haklısın ama olan olmuş artık, o da bundan bir ders çıkaracaktır eminim, şu durumunda çokta üstüne gitmemek lazım. Şu da bir gerçek ki adı üstünde kaza. Ne kadar tecrübeli olursa olsun her kesin başına gelebilecek şeyler bunlar... Göz kırpıyorum
Tekrar söylüyorum allah beterinden korusun...
Başa dön
BerkinB Çevrimdışı BerkinB Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
clayd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.10.2006 - 08:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BerkinB, tabi, adı üstünde kaza, içkili araba kullanıp çarpıp öldürüncede adı kaza oluyor. arkadaşın üstüne gitmeye çalışmıyorum, ders çıkarmasına çalışıyorum, hem kendi, hem başkaları için.
Başa dön
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 29.10.2006 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

geçmiş olsun inşallah amcaya bir şey olmazda yırtarsın
Başa dön
a_g_g_r_o Çevrimdışı a_g_g_r_o Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
clayd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.10.2006 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demek istediğim, tecrübe kazandıkça sürat düşüyor, çünkü sağlama almanın başka yolu olmadığını görüyorsun, kanın deli gibi akarken eline hakim olmak zor tabi... tamam, 50 km şehir içinde çok düşük bir sürat çoğu yer için, uyanda yok zaten, ama 70'in uygun olacağı yerde 90'a çıkarsan kazayı sen davet edersin.
Başa dön
tek_teker_04
Üye
Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 29.10.2006 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmiş olsun kardeşim sana bişi olmamıs adamada olmamıs gerisi önemli deil burdan bi ders cıkarmıssındır zaten baskalarının dersine ihtiyacın yok ama bi ders cıkarmdıysan burdan işin zor nese tekrar gecmiş olsun dileklerimle k.i.b. OK
Başa dön
tek_teker_04 Çevrimdışı tek_teker_04 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal