Sadece 179 Yeni Türk Lirası Üstelik 6 Taksitle Tam Full Korumalı (Omuz,dirsek,bel ve ense korumalı),Reflektörlü
Su,rüzgar,soğuk geçirmez,
İç termali çıkabilir
Yaz Kış Kullanım Rahatlığı
www.galerisayan.com
Tarih: 14.10.2006 - 14:39 Mesaj konusu:
Kışın motor kullanacak arkadaşların, uygun fiyata çok memnun kalacakları bir ürün, ben denedim korumaları ve kalitesi fiyatına göre mükemmel... Reklam tabelası gibi de her yerinde etiketi yok... Tavsiye ederim.... _________________
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7059 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 14.10.2006 - 14:59 Mesaj konusu:
İzmirde olsaydınız değerlendirirdim. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Size dünde pm attım avarınızla ile ilgili ama hala onu ısrarla kullanmaya devam ediyorsunuz..Eger onu değiştirmesseniz , ben değiştirmek zorunda kalacagım ve sabit bir avatar sececegim bilgine, lütfen yardımcı ol biraz...
Kalitesini görünce çok şaşıracaksınız
Sadece 179 Yeni Türk Lirası Üstelik 6 Taksitle
Tam Full Korumalı (Omuz, dirsek, bel ve ense korumalı), reflektörlü
Su, rüzgar, soğuk geçirmez,
İç termali çıkabilir
Yaz kış kullanım rahatlığı YAPIKREDİ ve BONUS KART SAHİPLERİNE VADE FARKSIZ 9 TAKSİT
Tarih: 06.02.2007 - 22:28 Mesaj konusu:
Bu kartsız kefilsiz taksit olayı güzelmiş, kartların limitleri tavan yapıyor zaten. Eger bu kampanya devam ediyorsa abimin motorunu değiştirebiliriz. Zira scooter sarmadı onu çok 250 lik bir makina bol nikelaj açar onu şimdi
Sitenize de bir bakayım da ziyaret ederiz büyük olasılıkla... Tebrikler _________________ 0 rh + yeni nickim ghostenduro
Kayıt: Nov 16, 2006 Mesajlar: 563 Nereden: istanbul /anadolu yakasi
Tarih: 24.02.2007 - 18:07 Mesaj konusu:
abi bu dediklerinizi heryerde yapiyolar iyide resmen adam kekliyosunuz ne kampanya ne kampanya gozlerim yasardi .
dalga gecer gibi kampanya yapmissinis
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
bu arada kartsiz kefilsiz dedikleribu arada kartsiz kefilsiz dedikleri size guvenip senet yapmiyolar 2.2 gibi rekor oranla . faiz isleterek 1.700 bin ytlye 12 ayda 2.100mln istiyolar kefiszi geciriyolar . abi deli oluyorum sizin gibi zeki gecinip milleti somurenlere
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız