Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motosiklet ruhu böyle olmaz...(Yeter Artık)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motosiklet ruhu böyle olmaz...(Yeter Artık)

Motosiklet ruhu böyle olmaz...(Yeter Artık)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.10.2006 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa2785: geçirseydin ya kafasına kaskını Bravo

bir gün işyeriden 15 dakkalığına çkıp ataköye gitmem gerekti,kız arkadaşıma küçük bi hediye almıştım onu vermek için evine gitçektim...Şimdi bnm GSXR'ı çalıştır ısıt et eyle bagaj yok üstüne örümcekle hediyeyi bağla zart zurt üşendim,bzm elemanın sağa sola gittiği bi tane 'HAOJİN 125 4T' vardı onla gideyim bari dedim.Pederin önceden Suomy kaskı vardı,taktım kafaya gittim,hediyesini verdim zart zurt,kaskıda scooterın bagaja koymuştum konuşurken. Dönerken ilk ışıklarda Ataköy göbeğin orda takarım diye düşündüm.Ataköy ışıklarda en öne geçtim saatte 60-70 saniye civarı yazıyodu yeşil yanması için...bi tane FAZER'ın yanına denk geldim.Alışkanlıktandır kornaya bastım ona bakarak,döndü ne var gibisinden baktı,gülümsedim selam vermek için başımı eğdim,yüzünü ekşitip suratını çevirdi önüne bakmaya devam etti...

Ben de başladım sarmaya Çok gülüyorum

-'abiii kaç basııyooo' diye bağardım... Döndü baktı uzun uzun
-300 basıyo
-abiii 300 basmazki bu
-sen nerden bilecen?
-bu fazer 98 beygir nasıl bassın,R6 126 beygir o bile 300 yapamaz
-sen ne anlarsınki,madem karşı çıkıcaksın niye soru soruyosun o zaman
-...

adam beni ezdi...o an için tahminimce egosunu tatmin etti,mutlu oldu...
Sesimi çıkartmadım.İndim motordan açtım seleyi çıkarttım pederin kaskı taktım kafama..Alttan bağlantısı bağladım.Bu dönmüş bana bakıyor...

Yeşil yanmasına 5-6 saniye kala Kartımı çıkartıp verdim, dedim böle böle 'Ben Suzuki Avrupa yakası bayisiyim eğer gerçekten 300 yapabilcek bi motor istersen bana geleceksin'
aldı kartı bişi diyemedi...

kapağıda koydum
....... da koydum
felç de ettim salağı Çok gülüyorum

------------------------------------------------------------------------------

Benim burda 30-31 yaşlarında benim abi diye hitap ettiğim bir tanıdığım var,maddi durumu fena değil 99 model Yamaha R1'i var,geçen gün konuşurken dediki:

-ya ben bu ybrcileri cbr125cileri kuryeleri anlamıyorum,pizzacı motoruna benzer bi halimi var motorumun,her gördüğü yerde selam veriyolar,bende ne var lan diye el kol yapıyorum - dedi..

yani ne bilim ben 20 yaşımdan beri SS makineye biniyorum 23 yaşımdayım bi kere bile motorlar bana selam verdiğinde yada ben selam verdiğimde 'bu 125lik,bu vitessiz,bu scooter,bu eski model diye düşünüp selam vermediğimi yada almadığımı veya 'haa bu yeni kasa R6 bu yeni zx10,aa R1' diye selam verdiğimi hatırlamıyorum Çok gülüyorum

İnsanlara dışardan bakıldığında karakteri hakkında ipucu alabilincek bazı durumlar vardır heralde bu olay da onlardan biri.
10-15 milyarlık bi alet bi adamı değiştiriyosa ondan zaten ne beklenirki?Buraya bence topic açmana gerekk yok arkadaşım.Öle bi insnanın ne kendine nede çevresindekilere nede sana hiç bi hayrı dokunmaz zaten Çok gülüyorum
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xstrcsxsaa9q6wa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.10.2006 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa2785,
üzme kendınıı Gülümsüyorum bizde geçirdik bu ewrelerı boşwer keyfıne baq
xstrcsxsaa9q6wa Çevrimdışı xstrcsxsaa9q6wa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 29.10.2006 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt,

dostum süper kapak olmuş aptala.bu davranış genelde racing kullanıcılarında var kendılerını bişe zannedıyorlar sanırım birazcık.takmayın kafanıza bir insanda motorcu ruhu olması için illa motoru olması gerekmıyor.ben 25 yaşındayım ve kendımı bıldım bılelı hayatımda motor var belkı kendı motorum kendı işim oldugunda olacak bu benım motorcu ruhuna sahıp olmadıgım anlamına mı gelıyor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 29.10.2006 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım böyle şeyleri kafana takma hiç önemli değil bende CBF 500 var kızlar geliyor ama yüz vermiyorum bende bu konuları kafana takma hiç inşallah gs 500 e kavuşursun ama ben-ce CBF 500 çok deli makina

Honda CBF 500 (yakında RR olacak)
Başa dön
ali1711 Çevrimdışı ali1711 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
erci
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.10.2006 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olur böle şeyler takma kafana. motor tutkusu bi ayrıcalıktır onlardaki tutku materyal tutkusu...
Başa dön
erci Çevrimdışı erci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tayfun35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.10.2006 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne dıyelım arkadaşım hatunun nıyetı başkaymıs Öfkeliyim
Lord-et
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 29.10.2006 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnsanı cebindeki paraya göre değerlendiren, az gelişmiş içi boş canlı formu... Muhatap olmamak lazım böyle zavallılarla...

ryangt, güzel oturtmuşun diline sağlık.

Yok 500cc altı motorcu değilmiş, yok motorcu öyle olurmuş yok motorcu böyle olurmuş... Motorculuğu da dine benzettiler valla, sahte peygamberler de eksik kalır mı hiç!

(bu arada motoru halen alabilmiş değilim, şimdilik sadece gönüllerin motorcusuyum)
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 29.10.2006 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

33 yıl önce 125 cc 'lik ilk motosikletimle ülkemizin neredeyse gezmediğim yeri kalmamıştı, şimdiler de 650 cc 'lik motosikletim var ve yine geziyorum...

Demek ki önemli olan ruh!
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fastman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 29.10.2006 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boşwer takma kafana kadın millety değilmi hepsy aynı Öfkeliyim
Başa dön
fastman Çevrimdışı fastman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aynux
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.10.2006 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu dunya boyle nasretin hoca bile yazmis "ye kurkum ye " o zamanda boyle idi simdide boyle insanlari degistiremezsin yuzde 80 ii boyle. O zaman dan bu zamana insanlarin beyni zerre kadar degismedi. Degismezde keci gibiyiz degisime ayak uyduramiyoruz.
Başa dön
aynux Çevrimdışı aynux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 29.10.2006 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hayabusa2785

davanda haklısın.aslında burada yazılacak o kadar şey varki,yazmamayı uygun görüyorum.kimisinin zoruna gider üstüne alınır.iişalla birgün sağlam bir makineye sahip olur bunun intikamını alırsın.hemde hiiç zorlanmadan.merak etme o zaman zaten o zihniyettekiler ayağına gelecek. yaparsın o zaman bi vurkaç taktiği.kafana bile takma öyle midesiz tipleri.
bu arada eray güzel yerleştirmişsin fazerli dallamaya OK
Üye
Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 29.10.2006 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demogorgan demiş ki:
dostum bayanın düşüncesinde değil senin düşüncende sorun var sanırım.O zaman bisikletine motor takana da,mobietçiye de motorcu demek lazım senin düşüncene göre.Motorcu ruhu diyebirşey vardır o da ybr125 ile yaşanmaz.Bence sen biraz parana kıy ikinci elde olsa 600 ve üzeri cc de bir motora geç.Kolay gelsin..

Bence senin düşüncende bi yanlıs var kardes motorculuk cc işi deildir motor iki tekerdir motorcuda onu sürendir kac cc olduğu önemli deil sana kalırsa küçük kamyoncularda taksici diyelim o zaman Alkışlıyorum
Başa dön
tek_teker_04 Çevrimdışı tek_teker_04 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 29.10.2006 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende 99 yılında 1000cc Yamaha Thunderace motorumla arkamda arkadaşımla giderken birisi BWS 100 scooter la yanıma geldi bu kaç cc falan dedi 1000cc dedim R6 buna fark atar kalkışta dedi hadi ordan dedim ve bastım yürüdüm kırmızı ışıkta durdum tekrar arkadan geldi hiç durmadan soru soruyor ismimi nerede oturduğumu falan muhatap olmadım devam ettim geçtim. 2000 yılında ben motorumu sattım,BWS 100 vardı ona biniyorum daha sonra onuda polise yakalattım plaka yoktu, 2001de arkadaşımın daelim 125cc motoruyla yine marmarise gittik ve o genc yine denk geldi 2000 model CBR900 almış sonrada 0km 2001 R1 almıştı bense yayandım beni tanıdı ve asla küçümsemedi muhabbet etti. Bende o yıl yeni 2001 R6 aldım. Şimdi benim için YBRcide motorcudur diğerleride.Bu işler maddi durumla alakalıdır Benim 24 yaşında bir arkadaşım var ismi Yücel Bütün racinglerin seceresini ezbere bilir 5 tane motoru var ama hepsi scooter,cup 100-125cc motorlar babası racinge izin vermiyor ben tecrübeli motor binicisiyim ama öyle her markanın özelliklerini sayamam. Ama yücel yıl yıl hangi motora neler eklenmiş hangi boya motor çıkarmış biliyor. Ara sıra motoru ona verip arkasına oturuyorum çok yavaş ve dikkatli kullanıyor. Büyük motoru olmayan motorcu arkadaşım benim diyorum ben O'na
Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
batumarket
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KIRKLARELI

MesajTarih: 05.11.2006 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

butun motorcular kardestır altında ne olursa olsun

bundan ala güzel söz varmıdırki.
Başa dön
batumarket Çevrimdışı batumarket Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Cthulhu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 05.11.2006 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzülmeye değmez bence kardeş.Bu bahsedilen şey "motorculuk ruhu" değil,karakter.Bazı insanlar böyle olabiliyor; konu motor olmasın - araba olsun - müzik olsun,ne olursa olsun yine bunun benzeri durumlar yaşanıyor.Senin vakanda konu motosiklete denk gelmiş,karaktersiz bir insanmış karşındaki,yargılarını belirlerken o kişinin farklı referansları var demek ki,burada konunun üstüne gidilip te moral bozacak birşey yok Göz kırpıyorum
Şekil yapmak için motosiklete binen bir arkadaşmış.Şekli de severiz elbette ama motosikletin de şekilsizi yoktur bence Bravo
Benim de 125 cc'lik motorum var,bizzat alınmazdım bu durumdan,karakterini ele vermiş olmasıyla gelecekte o kişi ile olacak muhabbetlerinin seviyesini de öğrenmiş olmuşsun hem de hiç çaba harcamadan,fena mı olmuş Göz kırpıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
8. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal