Kayıt: Aug 30, 2005 Mesajlar: 340 Nereden: ANKARA Batykent
Tarih: 28.10.2006 - 13:24 Mesaj konusu:
güzel motor ama hva soğutmalı olması ne kadar kötü? bi sorun mu cıkarır yani? mesela yazın zor mu sogutur motoru öyle bişey mi? _________________ Light the fires of Doom!
Kayıt: Aug 27, 2006 Mesajlar: 671 Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)
Tarih: 28.10.2006 - 14:18 Mesaj konusu:
tam dikkatli bakmamış tım ama tek fark bence stop lambasının yandan görünüşü aynı tip aynı hacim bide tip aynı ne anladım ben bence honda daha güzel alttaki resim de honda cbf 250 bilerek aynı renkden buldumki farkları sıralayı die
bide sinyallaer stop lambasıyla birleşik hem honda daha da önce geldigi için yedek parça agı daha genişdir diye düşünüyorum ama yamahacılar için çok güzel ne kaDAR ÇALINTI DA OLSA :d _________________ :P
Fuarda Honda Hornet 600, Honda Varadero 125, yeni CBR 125R, BMW G650X, Yamaha YZF-R1, Yamaha YBR 250, Yamaha FZ6 S2 görücüye çıktı.
Hornet 600'le YZF-R1 teknoloji, ergonomilerindeki güncellemeleriyle eskisinden daha büyüleyiciydi. Türkiye'de beğeniyle kullanılan Honda CBR 125R modeli de kafa karenajındaki olumlu bir makyajla, 2007'de de sevilen bir motosiklet olacağını kanıtladı.
Honda'nın Türkiye'de satılmayan Varadero 125, Yamaha'nın da YBR 250 modelleri, düşük hacimli motor tutkunlarını etkiledi. Ancak fiyatları motor hacimleri kadar düşük olmayan bu modellerin Türkiye'ye getirilmesi düşünülmüyor.
Tarih: 29.10.2006 - 16:49 Mesaj konusu:
acayip güzel çok beğendim açıkçası. acaba teknik bilgilerini bilen bir arkadaş ımız varmı içinizde?fiat da dahil bayaaa merak ettim dorusu!hele bir türkiye'ye gelsinde bide yakından inceleyelim dimi yaa? _________________ ahh piaggio alacam seni seneyee
X9 250 hastayım sanaaaaaaaaa 500 de olsa olurdu valla... ARTIK PİAGİO,YA ELVEDA daelim s2 250 ye merhabaaa.
Kayıt: Aug 27, 2005 Mesajlar: 3046 Nereden: Balıkesir/Akçay
Tarih: 29.10.2006 - 18:54 Mesaj konusu:
ben CBF kullanıcısı olarak beğenmedim cbf yi taklit etmeye çalışmışlar gibi geldi bana :huh: _________________ ––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
YBR 250 için bu kadar yorum yapıldığına göre Yamaha yine konuşulacak bir modelini sunmuş diye düşünüyorum. Forumda her zaman olduğu gibi kopukluklar olmuş tamamaının okunmamasından dolayı. Yamaha fiyat konusunu açıklarsa merakımız son bulur...
Arkadaşların verdiğine göre teknik özellikler aynı.. Görüntü neredeyse aynı... bu iki motorunda fason olma ihtimali çok ama çok yüksek.. Toyota aygo c1 ve 107 gbi bunlarda aynı platform örnekleri olabilir.. maalesef otomobiller çek cumhuriyetinde motorlar ise çinde üretiliyor hissi doğdu içime nedense _________________ Live to ride.... Ride to Live.. HD:) Kan çekiyoo dedesi SAATÇY MEHMET olunca!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız