Kayıt: Oct 26, 2006 Mesajlar: 4017 Nereden: istanbul/anadolu
Tarih: 29.10.2006 - 21:45 Mesaj konusu:
allah rahmet eylesin yakınlarına ve dostlarına büyük sabır. murat abi bi motor dükkanının ortagı mıydı ya da bi dükkanla alakası var mıydı bilen var mı acaba
Kayıt: Sep 09, 2006 Mesajlar: 69 Nereden: bursa / yyldyrym
Tarih: 30.10.2006 - 03:11 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin ;mekanı cennet olur inşallah, ailesine allah sabır versin ; çok zor birdurum , çok üzüldüm ; hepimizin başı sağolsun _________________ motorunu en çok seven ki?i ; onu hep yykayyp temizleyendir _zs-125-30_
evet 9. gün yine sensiz murat abim ama elden bişey gelmiyo
donald duck senin gibi senelerini bu işe vermiş birini kırdıysam gerçekten özür dilerim
saygısızlık etmek istemem
ama sende anlamaya çalış benim ruh halimi
toplu surus race motorda sakıncalı herkez bırbırının pimini cekio motoru bırakmaktansa kimse kimseyi gaza getirmeden sürmek lazım... bende biri yanımda gaz cekse bi anda degisiyorum.. inincede naptım diorum
abimin dedii gibi insanin hirsini kontrol etmesi cok zor elinin altinda senin emrinde tetiklenmek üzre bi tabanca gibi
amman dikkat
Kayıt: Oct 26, 2006 Mesajlar: 4017 Nereden: istanbul/anadolu
Tarih: 31.10.2006 - 10:04 Mesaj konusu:
1 kere geldm dükkana ben ahmet abiyi cok severim. abisi vardır ahmet abinin izmitte sedat abi. o bizim sevdigimiz bi abimizidir onla 1 kere gelmiştim dükkana yani ahmet abiyi daha cok izmite geldiginden tanıyorum. ama senin dükkanla bi alakan var sanırım
Tarih: 01.11.2006 - 20:49 Mesaj konusu:
Haberi izmit körfez pist yarışlarından dönerken Cem abiden aldım. Boğazıma bir şeyler düğümlendi. Eve nasıl gittim hatırlamıyorum. İçimde bir şüphe ile motorumla yol aldım. Sürekli motosikleti, trafiği, olanlarla sorguladım. Eve vardığımda, eşime, çocuklarıma bir defa da farklı bir gözle baktım ve sağ salim döndüğüm için sevindim. Acabaları düşündüm. O günden bu yana motorum garajda duruyor ve motora binmiyorum.
Sevilen bir insanın aramızdan ayrılması insana çok zor geliyor. Çok fazla samimi değildim ancak her karşılaştığımızda konuşur, sohbet ederdik. Çok canlı, hayat dolu, kendine has tarzı olan sempatik iyi bir arkadaşımızdı. Çok yakın dostlarının yazdıkları yazıları okuyunca insan çok kötü oluyor. Bu duygu sağnağı insanı yıkıyor. Allah mekanını cennet etsin. Yakınlarına, eşine ve biricik mehmet'ine allah uzun ömürler versin.
Ne olur arkadaşlar, motosikletlerimize binerken arkamızdan insanları gözü yaşlı bırakmayalım. Eğitimimizi alıp bilinçli birer sürücü olalım. Hem kendimize, hem ailemize hemde sevdiklerimize bu tür acılar yaşatmayalım.
Anıları ile yaşayan dostları canı gönülden selamlıyorum. Anılarını yaşatmak isteyen, paylaşan tüm dostlarına gönül dolusu saygılarımı sunuyorum. Sizlerinde başı sağolsun. _________________ SEDAT GÜVEN
ST 1300 PAN EUROPEAN
İSTANBUL
Tarih: 01.11.2006 - 21:19 Mesaj konusu:
arkadaşımıza rahmet sevenlerine baş sağlığı diliyorum. ALLAH sabır versin.gerçekten zor bir durum.ne kadarda masum bakıyor üstteki resimde. inşallah cennettende öyle bakar bizlere..ve cennettede komşu olur hepimize. amin. _________________ ahh piaggio alacam seni seneyee
X9 250 hastayım sanaaaaaaaaa 500 de olsa olurdu valla... ARTIK PİAGİO,YA ELVEDA daelim s2 250 ye merhabaaa.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız