Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kaza-Murat Kadayıfcıoglu-Vefat

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kaza-Murat Kadayıfcıoglu-Vefat

Kaza-Murat Kadayıfcıoglu-Vefat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 21, 22 23, 24, 25  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
FatihAYANOGLU
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: diyarbakyr

MesajTarih: 24.10.2006 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Murat abi seni unutmayacağız...

her zaman seni kalbimizde yaşatacağız..

SENDE BİR YILDIZDIN Bİ ANDA KAYIP GİTTİN SENİ İZLEMEYE

DOYAMADAN... AİLESİNİN, YAKINLARININ VE TÜM MOTOR

CAMİASININ BAŞI SAĞOLSUN..

DİYARBAKIRDAN DAYIN OĞLU FATİH AYANOĞLU...
Başa dön
FatihAYANOGLU Çevrimdışı FatihAYANOGLU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
r1bond
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: almanya

MesajTarih: 29.10.2006 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Üzgünüm :(hep aklimdasin kanka.
Başa dön
r1bond Çevrimdışı r1bond Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tek_teker_04
Üye
Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 29.10.2006 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmey eylesin allah geride kalanlara sabırlar versin cok acı bişey cok Üzgünüm
Başa dön
tek_teker_04 Çevrimdışı tek_teker_04 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 29.10.2006 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH RAHMET EYLESIN ABI UZULUORUM YAA DIKKAT EDELIM SEVDIKLERIMIZI AĞLATMAYALIM
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 29.10.2006 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin yakınlarına ve dostlarına büyük sabır. murat abi bi motor dükkanının ortagı mıydı ya da bi dükkanla alakası var mıydı bilen var mı acaba
Başa dön
bayliner Çevrimdışı bayliner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrender
Üye
Üye

Nereden: bursa / yyldyrym

MesajTarih: 30.10.2006 - 03:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin ;mekanı cennet olur inşallah, ailesine allah sabır versin ; çok zor birdurum , çok üzüldüm ; hepimizin başı sağolsun Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
bally
Üye
Üye

MesajTarih: 30.10.2006 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

andic demiş ki:
basaro demiş ki:
evet 9. gün yine sensiz murat abim ama elden bişey gelmiyo Ağlıyorum
donald duck senin gibi senelerini bu işe vermiş birini kırdıysam gerçekten özür dilerim
saygısızlık etmek istemem
ama sende anlamaya çalış benim ruh halimi

toplu surus race motorda sakıncalı herkez bırbırının pimini cekio motoru bırakmaktansa kimse kimseyi gaza getirmeden sürmek lazım... bende biri yanımda gaz cekse bi anda degisiyorum.. inincede naptım diorum

abimin dedii gibi insanin hirsini kontrol etmesi cok zor elinin altinda senin emrinde tetiklenmek üzre bi tabanca gibi
amman dikkat
Başa dön
bally Çevrimdışı bally Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.10.2006 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bayliner, etiler korlas ın ortagı idi ama sonra bırakmıştı...
basaro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.10.2006 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç bırakmadı hep ortağıydı...........................................
Başa dön
basaro Çevrimdışı basaro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
avukat35
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.10.2006 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin. aman dikkat.
Başa dön
avukat35 Çevrimdışı avukat35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.10.2006 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hmm anladım ahmet abinin ortagı sanırım teşekkürler tekrar sevenleinin başı sagolsun,ruhu şadolsun
Başa dön
basaro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.10.2006 - 08:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bayliner sen kimdin ben seni çıkaramadım yawwww...
geldinmi hiç dükkana
Başa dön
basaro Çevrimdışı basaro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.10.2006 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 kere geldm dükkana ben ahmet abiyi cok severim. abisi vardır ahmet abinin izmitte sedat abi. o bizim sevdigimiz bi abimizidir onla 1 kere gelmiştim dükkana yani ahmet abiyi daha cok izmite geldiginden tanıyorum. ama senin dükkanla bi alakan var sanırım Gülümsüyorum
Başa dön
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 01.11.2006 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haberi izmit körfez pist yarışlarından dönerken Cem abiden aldım. Boğazıma bir şeyler düğümlendi. Eve nasıl gittim hatırlamıyorum. İçimde bir şüphe ile motorumla yol aldım. Sürekli motosikleti, trafiği, olanlarla sorguladım. Eve vardığımda, eşime, çocuklarıma bir defa da farklı bir gözle baktım ve sağ salim döndüğüm için sevindim. Acabaları düşündüm. O günden bu yana motorum garajda duruyor ve motora binmiyorum.

Sevilen bir insanın aramızdan ayrılması insana çok zor geliyor. Çok fazla samimi değildim ancak her karşılaştığımızda konuşur, sohbet ederdik. Çok canlı, hayat dolu, kendine has tarzı olan sempatik iyi bir arkadaşımızdı. Çok yakın dostlarının yazdıkları yazıları okuyunca insan çok kötü oluyor. Bu duygu sağnağı insanı yıkıyor. Allah mekanını cennet etsin. Yakınlarına, eşine ve biricik mehmet'ine allah uzun ömürler versin.

Ne olur arkadaşlar, motosikletlerimize binerken arkamızdan insanları gözü yaşlı bırakmayalım. Eğitimimizi alıp bilinçli birer sürücü olalım. Hem kendimize, hem ailemize hemde sevdiklerimize bu tür acılar yaşatmayalım.

Anıları ile yaşayan dostları canı gönülden selamlıyorum. Anılarını yaşatmak isteyen, paylaşan tüm dostlarına gönül dolusu saygılarımı sunuyorum. Sizlerinde başı sağolsun.
Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı SEDATGUVEN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pelikan31
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.11.2006 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşımıza rahmet sevenlerine baş sağlığı diliyorum. ALLAH sabır versin.gerçekten zor bir durum.ne kadarda masum bakıyor üstteki resimde. inşallah cennettende öyle bakar bizlere..ve cennettede komşu olur hepimize. amin. Üzgünüm Ağlıyorum Ağlıyorum Üzgünüm
pelikan31 Çevrimdışı pelikan31 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 21, 22 23, 24, 25  Sonraki
22. sayfa (Toplam 25 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal