Tarih: 30.10.2006 - 11:32 Mesaj konusu:
Zevkine göreayrı konu ama bana kalırsa beygir gücünü arttıracak olan eksozt daha iyisi diye düşünüyorum...Sana şimdiden iyi günlerde kullanman dileğiyLe sorunsuz tabe _________________ herkezlerden farklyyyz!! çünki deliyiz
Tarih: 30.10.2006 - 17:34 Mesaj konusu:
alptoker demiş ki:
ryangt demiş ki:
dediğim gibi fazer da akrep 2.7hp veriyo Fazer'da...Şekilde görüldüğü gibi..
TEşekkürler Soner bu link güzelmiş.
Millet 2000€ verip akrep evo2 alıyo motoruna konuşuyo boş boş 15hp vs vs
oysaki 1300€'luk egzozdan farkı yok oda 9 diğeride 9 hp veriyo aradaki 700€luk fark 1kg için
700€ ona vereceğime 5 ay diyete girer 20 kg veririm 78 den 58' e düşerim üstüne az benzin alırım ,hem de daha etkili olur hem de 1500 ytl cebime kalır
yaaa dewil de idare eder ama akroo motorlara daaha hoş duruyor...
daha hoş duruo demişsin. O zaman desene ben görünüşe göre aldım. performans fln vız gelir. Aldıysan o zaman neden hangisi daha işyi dedinki? Almışsın Bi kere.
Bi arkadaş devil takılı r1 sesi dinledinmi hiç demiş. Ona çok katılıyorum. bencede doğru. Marka tutkusuyla değil bilgi ve tecrübe ile yaşayın bence...
bende yosımura rs 5 var r1 ımde egzoz ses olarak dersen yosı derım.neden dıye sorarsan arkadasında r1 ı var akrep egzozolu adamla ne zaman bıryelrlere cıksak benım makına calısır halde ıse adam sesden kendı makınası calısmıyo zannedıp marsa basıyo ıkıncı defa.bırkac kez oldu.ama akrebın egzozları daha kucuk r1 ıcın rs 5 ler bıraz daha hacımlı.
beygır konusuna gelınce bız burada turkıyede sadece makınanın headers ını vede susuturucusunu degıstırıp beygır kazandık zannedıyoruz ama olay bu sekılde degıl.mesela yamahada kompresyon oranını dengelemek ıcın exup dednen bır sıstem var o da otomatıkman ıptal edılmıs oluyor komple takılınca.alt devırlerde makıana sarsak calısıyor.almanyada makınanın uzerınde degısıklık yapulınca egzozo olur egzantırık olur ne bılıım kapak ıslemesı olur bujı degısıkılıgı bıle dahıl bu ıse makınanın beynınde bır degısıklık yapıyorlar bu ıs ıcın ozel yazılımlar var.bu sayede makınada yenı avans ayarları ne bılıım bunun gıbı seyler degısıyor.ama bunu burada uygulayan gormedım ben.o zman ıste beygır durumunde degısıklık oluyor.burada ıse bu tarz bır uyarlama yapmadan yapılan her turlu modıfıkasyon benım kanatımce makınanın saglıgı acısından kotu sonuclar dogurabılır.benım dusuncem bu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız