Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AKRAPOVİÇ Mİ YOSHİMURA MI???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AKRAPOVİÇ Mİ YOSHİMURA MI???

AKRAPOVİÇ Mİ YOSHİMURA MI???
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.10.2006 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alptoker: 4kg=1 hp

20/4=5

5hp Gülümsüyorum
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 29.10.2006 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

micronun üstüne ses tanımam.herkezin beğenisi farklıdır
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 29.10.2006 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
alptoker: 4kg=1 hp

20/4=5

5hp Gülümsüyorum

Benim cbr 125 in neden gitmediğini çözdüm Çok gülüyorum Bu hesaba göre -50 hp filan oluyor.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_wheelie_boi_
Üye
Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 30.10.2006 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi bi karar vermıssın yamaha__r1 arkadaşım akrapoviç Alkışlıyorum
DeLiMiYiZzZ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.10.2006 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zevkine göreayrı konu ama bana kalırsa beygir gücünü arttıracak olan eksozt daha iyisi diye düşünüyorum...Sana şimdiden iyi günlerde kullanman dileğiyLe sorunsuz tabe OK
cgcbr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 30.10.2006 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alptoker demiş ki:
ryangt demiş ki:
dediğim gibi fazer da akrep 2.7hp veriyo Fazer'da...Şekilde görüldüğü gibi..
TEşekkürler Soner bu link güzelmiş.

Millet 2000€ verip akrep evo2 alıyo motoruna konuşuyo boş boş 15hp vs vs
oysaki 1300€'luk egzozdan farkı yok oda 9 diğeride 9 hp veriyo aradaki 700€luk fark 1kg için Çok gülüyorum

700€ ona vereceğime 5 ay diyete girer 20 kg veririm 78 den 58' e düşerim üstüne az benzin alırım ,hem de daha etkili olur hem de 1500 ytl cebime kalır Çok gülüyorum

Helal sana kardeşim... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
cgcbr Çevrimdışı cgcbr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.11.2006 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha__r1,
Alıntı:

yaaa dewil de idare eder ama akroo motorlara daaha hoş duruyor...

daha hoş duruo demişsin. O zaman desene ben görünüşe göre aldım. performans fln vız gelir. Aldıysan o zaman neden hangisi daha işyi dedinki? Almışsın Bi kere.

Bi arkadaş devil takılı r1 sesi dinledinmi hiç demiş. Ona çok katılıyorum. bencede doğru. Marka tutkusuyla değil bilgi ve tecrübe ile yaşayın bence...

Ve Ben sadece tek bir marka derim. O da DEVIL...
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.11.2006 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tapıkı akrapovıc bırazda performans Bravo
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.11.2006 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha genellikle akrapoviç egzost sistemini kullanıyor. ama daima üretici firmanın önerdiğini kullanmak gerek.
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 04.11.2006 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zevkine göre hayırlı olsun kardeş....

.
Başa dön
a_g_g_r_o Çevrimdışı a_g_g_r_o Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 04.11.2006 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek markada kara kılmak imkansız motoruna göre değişiyor kim ne dersin
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 04.11.2006 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence yoshımura yoshımuranın ustune egsoz tanımam ben

racing_bora

Son Mesajdan 47 saniye:

bence yoshımura yoshımuranın ustune egsoz tanımam

racing_bora
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaRaNtZz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 07.11.2006 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun dostum...
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.11.2006 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YOSHİMURA derim ben neden bilmiyorum ama ilk göz ağırım olduğundan herhalde Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.11.2006 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende yosımura rs 5 var r1 ımde egzoz ses olarak dersen yosı derım.neden dıye sorarsan arkadasında r1 ı var akrep egzozolu adamla ne zaman bıryelrlere cıksak benım makına calısır halde ıse adam sesden kendı makınası calısmıyo zannedıp marsa basıyo ıkıncı defa.bırkac kez oldu.ama akrebın egzozları daha kucuk r1 ıcın rs 5 ler bıraz daha hacımlı.
beygır konusuna gelınce bız burada turkıyede sadece makınanın headers ını vede susuturucusunu degıstırıp beygır kazandık zannedıyoruz ama olay bu sekılde degıl.mesela yamahada kompresyon oranını dengelemek ıcın exup dednen bır sıstem var o da otomatıkman ıptal edılmıs oluyor komple takılınca.alt devırlerde makıana sarsak calısıyor.almanyada makınanın uzerınde degısıklık yapulınca egzozo olur egzantırık olur ne bılıım kapak ıslemesı olur bujı degısıkılıgı bıle dahıl bu ıse makınanın beynınde bır degısıklık yapıyorlar bu ıs ıcın ozel yazılımlar var.bu sayede makınada yenı avans ayarları ne bılıım bunun gıbı seyler degısıyor.ama bunu burada uygulayan gormedım ben.o zman ıste beygır durumunde degısıklık oluyor.burada ıse bu tarz bır uyarlama yapmadan yapılan her turlu modıfıkasyon benım kanatımce makınanın saglıgı acısından kotu sonuclar dogurabılır.benım dusuncem bu
Başa dön
xenox Çevrimdışı xenox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
6. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.56 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal