Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Evet Sevgili Deliler Sizce Hangisi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Evet Sevgili Deliler Sizce Hangisi?

Evet Sevgili Deliler Sizce Hangisi?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

Sizce en iyi motosiklet markası hangisi?
Ducati
12%
 12%  [ 13 ]
Honda
40%
 40%  [ 43 ]
Suzuki
8%
 8%  [ 9 ]
Yamaha
25%
 25%  [ 27 ]
Kawasaki
13%
 13%  [ 14 ]
Toplam Oylar : 106

Yazar
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 28.10.2006 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

En iyisi varken iyisine gerek yok......::::::::!!!!HONDA!!!!:::::::::::......

Katılıyorum.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.10.2006 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu topici açanada bu topicte yorum yazanada...

biri arama motorunun yerini göstersin Gülümsüyorum
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akrepkral
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: merzifon/amasya

MesajTarih: 28.10.2006 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende honda derim yamaha kullanıyorum ama servis ve yedek parça bakımından honda
clayd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 28.10.2006 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kimse bişey yazmasında ana sayfada yer işgal etmesin, bunun yüzünden daha önemli bir topic görülmeyebilir. mod'lara da böyle başlıkların silinmesini teklif ediyorum anket eklemek yerine, kimseye faydası yok. markalar arası değil belirli modeller arası karşılaştırmalar tabiki olacaktır, genel olunca geyikten öteye geçmiyor, lütfen arkadaşlar Üzgünüm
Başa dön
clayd Çevrimdışı clayd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FatihAYANOGLU
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: diyarbakyr

MesajTarih: 28.10.2006 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bence SUZUKİ VE HONDA...

ŞİMDİ SUZUKİ İYİ DEĞİL DİYECEKSİNİZ AMA SUZUKİ Bİ BASTIMI KİMSE DURDURAMIYOR ONU...

HONDADA GÜZEL MOTOR AMA SUZUKİYLE HONDA YARIŞIR GERİSİ BOŞ...
Başa dön
FatihAYANOGLU Çevrimdışı FatihAYANOGLU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cgcbr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 29.10.2006 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teknolojik yeterlilik,dayanıklılık,Ar - Ge yatırımı ve Moto GP test yatırımları,Laboratuar ve üretim proseslerindeki teknolojik donanım,pazar payı,Türkiye'deki servis ve bayi kalitesi,yedek parça temini ve fiyat uygunluğu,arıza çıkarma oranları ve çözüm süreleri gibi kriterleri göz önüne aldığımızda Honda önde arkadaşlar... OK
Başa dön
cgcbr Çevrimdışı cgcbr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 29.10.2006 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda az yakar çok kaçar çünkü.......

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

nede olsa HONDA HAYAT ONDA....... Alkışlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
djoz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: United States Of Antalya

MesajTarih: 29.10.2006 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SUUUUU ZIIIIIIIIIIII KIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIII IIIIIIIII İİİİİİİİİİİİ İİİİi iiiiiii i iiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Başa dön
djoz Çevrimdışı djoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
aynux
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.10.2006 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

butun motosiklet markalari bunlar mi? bence esit sartlarda yapilan bir test degil. hani nerde bmw, hani nerde aprilia, hani nerde hyosung bunlarida koyarsaniz oy veririm
Başa dön
aynux Çevrimdışı aynux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 30.10.2006 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bu topici açanada bu topicte yorum yazanada...

biri arama motorunun yerini göstersin

öncelikle sana yaptığın espiri için teşekürler :huh:

forum ekleyen arkadaşa teşekürler Alkışlıyorum OK

Alıntı:

kimse bişey yazmasında ana sayfada yer işgal etmesin, bunun yüzünden daha önemli bir topic görülmeyebilir. mod'lara da böyle başlıkların silinmesini teklif ediyorum anket eklemek yerine, kimseye faydası yok. markalar arası değil belirli modeller arası karşılaştırmalar tabiki olacaktır, genel olunca geyikten öteye geçmiyor, lütfen arkadaşlar

snn içinse söylüyeceğim şey böyle tavır takınarak hiçbiyere varamazsın aksine böyle yaparak bnm gibi yeni üyeleri bu siteye foruma yazmasını engelersin bu forum içi bnce ii olmaz

En son crazyprince tarafından 30.10.2006 - 11:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 30.10.2006 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle saçma topiklerden bıktım moderatörlere rica ediyorum konu kapansın
Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_wheelie_boi_
Üye
Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 30.10.2006 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondial olmamamsı ıyı bişe tabiki yamahaaaaa dır bana göre
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 30.10.2006 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Böyle saçma topiklerden bıktım moderatörlere rica ediyorum konu kapansın

ya özür dilerim arkadaşlar açıldığını bilmiyordum neden böyle tavır takınıosunuz bana karsı yaaa
Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 30.10.2006 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benecde honda dayanıklılık olarak daha ıyı ama ben kwasaki istıyorum sanırım :wub:
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 30.10.2006 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HONDA....
.....
Honda ....
..... HONDA Çok gülüyorum
HoNdA ......
......
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal