Tarih: 28.10.2006 - 16:20 Mesaj konusu:
kimse bişey yazmasında ana sayfada yer işgal etmesin, bunun yüzünden daha önemli bir topic görülmeyebilir. mod'lara da böyle başlıkların silinmesini teklif ediyorum anket eklemek yerine, kimseye faydası yok. markalar arası değil belirli modeller arası karşılaştırmalar tabiki olacaktır, genel olunca geyikten öteye geçmiyor, lütfen arkadaşlar _________________ meleklerinizin uçabileceginden hizli gitmeyin
http://www.youtube.com/watch?v=RphuWXv3t2k http://www.youtube.com/watch?v=8EtejsGn5WI
Tarih: 29.10.2006 - 21:56 Mesaj konusu:
Teknolojik yeterlilik,dayanıklılık,Ar - Ge yatırımı ve Moto GP test yatırımları,Laboratuar ve üretim proseslerindeki teknolojik donanım,pazar payı,Türkiye'deki servis ve bayi kalitesi,yedek parça temini ve fiyat uygunluğu,arıza çıkarma oranları ve çözüm süreleri gibi kriterleri göz önüne aldığımızda Honda önde arkadaşlar...
butun motosiklet markalari bunlar mi? bence esit sartlarda yapilan bir test degil. hani nerde bmw, hani nerde aprilia, hani nerde hyosung bunlarida koyarsaniz oy veririm
Kayıt: Aug 22, 2006 Mesajlar: 1151 Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|
Tarih: 30.10.2006 - 11:13 Mesaj konusu:
Alıntı:
bu topici açanada bu topicte yorum yazanada...
biri arama motorunun yerini göstersin
öncelikle sana yaptığın espiri için teşekürler :huh:
forum ekleyen arkadaşa teşekürler
Alıntı:
kimse bişey yazmasında ana sayfada yer işgal etmesin, bunun yüzünden daha önemli bir topic görülmeyebilir. mod'lara da böyle başlıkların silinmesini teklif ediyorum anket eklemek yerine, kimseye faydası yok. markalar arası değil belirli modeller arası karşılaştırmalar tabiki olacaktır, genel olunca geyikten öteye geçmiyor, lütfen arkadaşlar
snn içinse söylüyeceğim şey böyle tavır takınarak hiçbiyere varamazsın aksine böyle yaparak bnm gibi yeni üyeleri bu siteye foruma yazmasını engelersin bu forum içi bnce ii olmaz
En son crazyprince tarafından 30.10.2006 - 11:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız