Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2007 zx6r !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2007 zx6r !!!

2007 zx6r !!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 30.10.2006 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

2007 de yeni kasa kawayı sokaklarda pek goremicez

z-moto nun vitrinini süsler Dil çıkarıyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZX_ONuR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR/K.yaka

MesajTarih: 30.10.2006 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

2007 de yeni kasa kawayı sokaklarda pek goremicez

iyi ya işte...bizim 2006 lar kıymete biner Çok gülüyorum ne yalan söyliim belkide alışmakla ilgili bir durum ya da resimlerden bize öyle geliyor ama 2006 nın estetiği yok bu yeni modelde.ama kuyruk tasarımı ve profilden görüntüsü yinede çok güzel bence.farlar işi bozuyo maalesef.kawa nın yeni tasarım anlayışı bu (bknz. ZX10-ZZR1400) yuvarlatılmış kafa ve farlar ama ben henüz alışamadım.hadi hayırlısı bakalım bu dizaynlarla kawasakinin türkiyedeki yeri nolucak. Göz kırpıyorum
SCOTTS DAMPER
Başa dön
ZX_ONuR Çevrimdışı ZX_ONuR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Moda

MesajTarih: 30.10.2006 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX_ONuR, kawasaki türkiye'nin yeri kawasaki alem-i cihan makina yapsa yine belli değil mi?
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 30.10.2006 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buracQ, evet yeni ninja bu..Ben bir kawasaki fan'ı ve kullanıcısı olarak belirtmeliyimkji ne yazıkki bende hayal kırıklığına uğradım.Ama tasarım olarak.Henüz kullanamadım tabiki..Ama performansı 2006 model 636 gibi ve ya daha iyiyse -ki muhtemelen öyledir- yine muhteşemdir..Ama tasarımını beğenmedim maalesef..Belki bunun sonuda 2005 Zx10 gibi olur hatalarını hemen telafi ederler seneye Şok oldum
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.10.2006 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_ demiş ki:
hayatımda bu kadar iğrenç bir kuyruk tasarımı görmedim yarabbim Öfkeliyim Öfkeliyim

Ben gordum 2007 Honda 600RR
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.10.2006 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kawa hiç bir zaman güzel motor yapamadı ki 2007 de yapsın ne dimişler HONDA hayat ondan Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.10.2006 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah sahiplerine bagışlasın yaaaaa ne diyiyim
Başa dön
zxoz6unr Çevrimdışı zxoz6unr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX_ONuR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı:

ZX_ONuR, kawasaki türkiye'nin yeri kawasaki alem-i cihan makina yapsa yine belli değil mi?

murdocklawless, ben şimdilik Z-MOTO ile hiçbir problem yaşamadım doğrusu.çünkü motorum daha çok yeni ve parça gereksinimim olmadı şimdiye kadar.ayrıcada izmirdeki bayidende son derece memnunum.ama bukadar insan z-moto şöyle böyle diyorsa altında birşey vardır muhakkak.umarım düzelir.
Alıntı:

Ama performansı 2006 model 636 gibi ve ya daha iyiyse -ki muhtemelen öyledir- yine muhteşemdir..

PaRiS-Zx10R, bildiğim kadarıyla motoru 600cc olucak.636 değil Şok oldum
SCOTTS DAMPER
Başa dön
_wheelie_boi_
Üye
Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 30.10.2006 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geüzel diil bence o kadar :err: :err: :err:
andic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.10.2006 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 numara olmus OK OK
Başa dön
andic Çevrimdışı andic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.10.2006 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX_ONuR, yazımda 636 dedim zaten 600 nerden çıktı?

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

he..şimdi anladım pardon! cc olarakta düşecekse BG ne olur bilmiyorum henüz..bi gelsin değerleri ama 2006 modelinin muhteşem performansını 2007 de düşürmezler herhalde :err:
ZX_ONuR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.10.2006 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

he..şimdi anladım pardon! cc olarakta düşecekse BG ne olur bilmiyorum henüz..bi gelsin değerleri ama 2006 modelinin muhteşem performansını 2007 de düşürmezler herhalde

PaRiS-Zx10R, motor hacmi çok azda olsa küçülecek.bu bir dezavantaj olucaktır mutlaka ama yinde kawasakinin performans olarak en iyi 600 lüğü üreteceğini düşünüyorum.kilosuda 160 ın altında olucaktır muhtemelen.bekleyip görücez.
SCOTTS DAMPER
Başa dön
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.10.2006 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX_ONuR, peki cc niye düşüyor? mutlaka bir amacı olmalı bilen varmı?
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.10.2006 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R demiş ki:
yc_ demiş ki:
hayatımda bu kadar iğrenç bir kuyruk tasarımı görmedim yarabbim Öfkeliyim Öfkeliyim

Ben gordum 2007 Honda 600RR

kawasaki nin 2004 ten sonraki hiçbir 600ss güzel değil bana göre senin sahip olduğun kasanında kuyruk tasarımı iğrenc kuyruk değil kasee gibi Göz kırpıyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 30.10.2006 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2006 gibisi yok ya afedersiniz ama mok edip çıkmışlar motoru yazık ya.bütün mühendilseri kovarım ben patron olsam canim kawa nın şekli şemalı kaymış ya yazık Üzgünüm
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal