Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bende motor aldım!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bende motor aldım!!!!

bende motor aldım!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
_wheelie_boi_
Üye
Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 30.10.2006 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler arkadaşım son derece yerınde bı seçim gorus ve fotolarını sabırsızlıkla beklıyoruz Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
03afyok
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 30.10.2006 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kullan allah kaza bela vermesin Bravo
Başa dön
03afyok Çevrimdışı 03afyok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 30.10.2006 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız güle güle kullanman dileğiyle! Gülümsüyorum
yzf_r6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 30.10.2006 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk üstüne binerken kalbine dikkat et yerinden çıkmasın Çok gülüyorum
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kardeş
Serkan_Aksu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Zonguldak/Merkez

MesajTarih: 30.10.2006 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resim bekleriz şöyle bol bol .. hayırlı uğurlu olsun üstadım.kazasız belasız sürüşler Gülümsüyorum
Başa dön
Serkan_Aksu Çevrimdışı Serkan_Aksu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xcvxc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.10.2006 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kask ve diger ekipmanlarını unutmaman dilegi ile

Yarali Kalpler Team
Başa dön
xcvxc Çevrimdışı xcvxc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alperm
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.10.2006 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, her zaman dikkatli ol, korumalı ol Göz kırpıyorum
Başa dön
alperm Çevrimdışı alperm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 30.10.2006 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kullan hayırlı olsun OK
Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.10.2006 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

-çok teşekkürler Çok gülüyorum Çok gülüyorum abilerim ablalarım valla heyecandan ölecek gibiyim bu hafta sonu nasıl gelecek bilmiyorum gün sayıyorum ya aslında ben gt250r ye hastaydım yani ondan istiyodum ama gtr nin büyük olması benim motora yeni başlamam e bide fiyatı yüzünden cbf de karar kıldım OK aslında cbr 125r yide düşündüm ama çok ince geldi bana yani sonuçta o kadarcık grenaj için o para verilmez diye düşündüm :huh: :huh:
-arkadaşlar herzaman tam koruma emin olun Çok gülüyorum Çok gülüyorum
-motoruma bi kavuşiim bütün görüşlerimi resimleri falan ne varsa hepsini paylaşacağım
HERKESE TEKRAR TEŞEKKÜRLER!!!!!! Çok gülüyorum

Son Mesajdan 23 dakika sonra eklendi:

2 litre benzinle 100 km !
25.09.2006 14:09 - Bu haber 185 kişi tarafından okundu..

Honda Motosiklet, CBF 150´yi Türkiye´de satışa sundu. 100 km mesafeyi yaklaşık 2 lt. benzinle kat eden CBF 150, büyük sınıf motosiklet kullanmanın keyfini bu küçük yeni motoruyla motosiklet severlere sunuyor.

Motosiklete yeni başlayanlar, sıkışık trafikte rahat hareket edebilmek isteyenler, işinde kullanmak isteyenlerin rahatlıkla kullanacağı CBF150 herkesin kullanımına cazip bir motosiklet olmaya aday.

Sabah

bi kaç tanede resim ekliyorum bilmeyenlerin görmesi en azından kafalarıda bi fikir oluşması için tabi bunların siyahını düşünün yani

http://img130.imageshack.us/my.php?image=03qu0.jpg

http://img130.imageshack.us/my.php?image=06xa0.jpg

http://img130.imageshack.us/my.php?image=12qr6.jpg

http://img130.imageshack.us/my.php?image=14yu4.jpg[/url]
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 31.10.2006 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel ve akıllı bir seçim şimdiden hayırlı olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.10.2006 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız açık trafiklerde kullanman dileğiyle. darısı başımıza da ne zaman allah bilir Ağlıyorum
dive dive dive!!!
Başa dön
subcommander Çevrimdışı subcommander Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 31.10.2006 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun güle güle kullan
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 31.10.2006 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok şık makina OK ALLAH kaza bela göstermesin kardeşim.güle güle,güzel günlerde motosikletine binmeni dilerim OK Bravo Bravo Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.10.2006 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BU HAVADAMI? İİİYYİİİİ HAYIRLI OLSUN DA
KIŞI MI BEKLEDİN ALMAK İÇİN BE ADAM
KAZASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM .HAYIRLI OLSUN.
pelikan31 Çevrimdışı pelikan31 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SAGLIK
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.10.2006 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun...............
Başa dön
SAGLIK Çevrimdışı SAGLIK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal