FcPro, senin motorunu satığına inanmak cok zor valla excavatoRR, sana da hayırlı uğrlu olsun allah kaza bela vermesin . güle güle kullan _________________
Tüm güzel dilekleri kendime almış gibi hissediyorum.. Çünkü Coşkun gerçekten herşeyin en güzelini hak eden bir arkadaşım.. Umarım daha iyilerini ve en güzel şeyleri daha çok yaşar.. Gözüm arkada kalmadan emanet edebileceğim bir arkadaşım, kardeşim..
Ailemin ve benim dualarım hep seninle kardeşim _________________
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7059 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 30.10.2006 - 12:55 Mesaj konusu:
Hadi alana da satana da hayırlı olsun.
Ama emin ol sıfırı bu kadar sıfır değildir
Yani bu kadar temiz değildir anlamında _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 30.10.2006 - 17:20 Mesaj konusu:
Alıntı:
gercekten CIA tarzı bi gizlilikle yürutulmüş operasyon!ama sonuç basarılı
abi aynen öyle oldu inan selis ablama da kocaman teşekkürler. fırat kardeşim,sağol ALLAH razı olsun.Ailene çok selamlar peri, sende çok sağol arkadaşım
bu arada ben eski simile lerimizi istiyorum ya iyi dileklerini esirgemeyen tüm dostlarıma kocaman teşekkürler.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
halilRR, çok sağol abi sizin gibi usta motorculara artçı olmak bile gurur verir bana kazasız sürüşler diliyorum abi _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız