Tarih: 30.10.2006 - 13:13 Mesaj konusu:
Hayırlı olsun kask ve diger ekipmanlarını unutmaman dilegi ile _________________ Liberavi Animam Meam! Fiat Yustitia Et Pereat Mundus!
Yarali Kalpler Team
Tarih: 30.10.2006 - 16:49 Mesaj konusu:
-çok teşekkürler abilerim ablalarım valla heyecandan ölecek gibiyim bu hafta sonu nasıl gelecek bilmiyorum gün sayıyorum ya aslında ben gt250r ye hastaydım yani ondan istiyodum ama gtr nin büyük olması benim motora yeni başlamam e bide fiyatı yüzünden cbf de karar kıldım aslında cbr 125r yide düşündüm ama çok ince geldi bana yani sonuçta o kadarcık grenaj için o para verilmez diye düşündüm :huh: :huh:
-arkadaşlar herzaman tam koruma emin olun
-motoruma bi kavuşiim bütün görüşlerimi resimleri falan ne varsa hepsini paylaşacağım
HERKESE TEKRAR TEŞEKKÜRLER!!!!!!
Son Mesajdan 23 dakika sonra eklendi:
2 litre benzinle 100 km !
25.09.2006 14:09 - Bu haber 185 kişi tarafından okundu..
Honda Motosiklet, CBF 150´yi Türkiye´de satışa sundu. 100 km mesafeyi yaklaşık 2 lt. benzinle kat eden CBF 150, büyük sınıf motosiklet kullanmanın keyfini bu küçük yeni motoruyla motosiklet severlere sunuyor.
Motosiklete yeni başlayanlar, sıkışık trafikte rahat hareket edebilmek isteyenler, işinde kullanmak isteyenlerin rahatlıkla kullanacağı CBF150 herkesin kullanımına cazip bir motosiklet olmaya aday.
Sabah
bi kaç tanede resim ekliyorum bilmeyenlerin görmesi en azından kafalarıda bi fikir oluşması için tabi bunların siyahını düşünün yani
kazasız belasız açık trafiklerde kullanman dileğiyle. darısı başımıza da ne zaman allah bilir _________________ sessiz ve derinden
Yki tip gemi vardyr: Denizalty ve hedefler !
Silahyn ismi "Torpido"´dur.
dive dive dive!!!
Tarih: 31.10.2006 - 20:12 Mesaj konusu:
BU HAVADAMI? İİİYYİİİİ HAYIRLI OLSUN DA
KIŞI MI BEKLEDİN ALMAK İÇİN BE ADAM
KAZASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM .HAYIRLI OLSUN. _________________ ahh piaggio alacam seni seneyee
X9 250 hastayım sanaaaaaaaaa 500 de olsa olurdu valla... ARTIK PİAGİO,YA ELVEDA daelim s2 250 ye merhabaaa.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız