_wheelie_boi_, bu dediğin çevirmede geçerli olabilir ama kaza yapmışsan vede zabıt tutulmuşsa cezası neyse ona razı olacak, ordan dönüş yok.. maalesef... _________________ ZX10R - 2006
34 BB 8613
A Rh+
Tarih: 30.10.2006 - 09:39 Mesaj konusu:
emrender, detayları daha önceden verseydin tavrımız daha farklı olabilirdi, son 1 senedir ehliyetsiz sürücülerin açtığı benzer başlıklara tanık olsan sende farklı davranmayabilirdin. benzeri başlıkları biraz okursan göreceksin, 30 kişi sadece geçmiş olsun derken arada 1-2 kişi çıkar ayıplar, yerden yere vurur, 1-2 kişide çıkar bize göre mağdur, polise ve topluma göre suçlu olanı korur onlardan. ama herkes geçmiş olsun derse bu topiğin bir maksadı, kimseye faydası olmaz. buraya chat ortamı gözüyle bakanlar bunada karşı çıkar şimdi. birileri hissettiği sorumluluğu yerine getirmeli, sen bu topiği ah vah yazık benzeri cevaplar için değil alınacak dersler için veya danışılacak konular için açmalısın. maksadı bilgi paylaşımı olan bu forumun şu topiğini okuyanlar 4 sayfa geçmiş olsun dileğinden başka şeylerde görsün, benzeri kötü durumları yaşamadan kısmende olsa kafasına yazsın.
ilk mesajımda kullandığım dil nazik değilmiş, kişsel olduğunu düşünme ve şunu unutmaki, ehliyetsiz araç kullanmak hoşgörülecek bişey değil ve bu forumun 33.000 üyesinin kayda değer bir kısmı ehliyetsiz ve burada yazdıklarımızla onlara örnek teşkil ederken bu konuda hoşgörü beklenmemeli. _________________ meleklerinizin uçabileceginden hizli gitmeyin
http://www.youtube.com/watch?v=RphuWXv3t2k http://www.youtube.com/watch?v=8EtejsGn5WI
ben valla bosuna A2 ehliyet icin para vermisim yaaa bu okudumlarimdan sonra. keske daha once okusaydim simdi neguzel ehliyet alcagim diye o kadar parayi vermezdim bende ehliyetsiz kulanirdim valla nasil olsa bi sey olmuyor amca ölmedigi surece... enayilik bende yaaa
Tarih: 30.10.2006 - 11:07 Mesaj konusu:
Bana kalırda korkulacak bişey yok!! Büyük geçmiş olsun dostum sanırım en fazla amcanın hastane masraflarını öder bide trafikten ceza alırsın ... :huh:
ama Ehliyetsiz motor kullanmak sana umarım ders olmuştur.Bugibi durumlarda haklıyken biLe haksız duruma düşme olasılıgın çok yüksek TEKRAR TEKRAR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN... _________________ herkezlerden farklyyyz!! çünki deliyiz
geçmiş olsun iyiki fazla buyuk bır sorun çıkmamış yıyeceğin ceza bır de amcaya kotu bırşey olsaydı.Allah korumuş.Hatta bu bır ders olabılır Tekrar geçmiş olsun
Tarih: 30.10.2006 - 12:59 Mesaj konusu:
aynux demiş ki:
ben valla bosuna A2 ehliyet icin para vermisim yaaa bu okudumlarimdan sonra. keske daha once okusaydim simdi neguzel ehliyet alcagim diye o kadar parayi vermezdim bende ehliyetsiz kulanirdim valla nasil olsa bi sey olmuyor amca ölmedigi surece... enayilik bende yaaa
şaka yapıyorsun değilmi? _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
Tarih: 30.10.2006 - 13:36 Mesaj konusu:
arkadaşım öncerlikle sana ve amcaya büyük geçmiş olsun beterin beteri vardır dimi ? bu arada clayd biraz sert dille anlatmış olabilişr ama clayd haklı _________________ Derbı GP1 250 full Malossi debriyaj seti Malossi hava filtresi Malossi yağ filtresi NGK iridium buji
Kayıt: Sep 09, 2006 Mesajlar: 69 Nereden: bursa / yyldyrym
Tarih: 30.10.2006 - 23:44 Mesaj konusu:
Herkeze tekrar merhaba;
Arkadaşlar mevzuyu bugün noktaladık Allah'a şükür. Amcamızın kaza sonrasında da olduğu gibi sağlığı gayet iyi. Bende toplamda 600 ytl. gibi bir parayla bu durumdan kurtuldum vetabi motorumda otoparktan .
Bu arada yardımları için Bursa dan Sercat arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum , işini gücünü bırakıp bizim yardımımıza koştu , sağolsun...Böylesine yardımsever ve MD yi bukadar benimsemiş bir arkadaşı ne kadar takdiretsem azdır sanıyorum.
Dün yazdığım açıklamalı yazımda sanırsam biraz nefsi davranmışım ; ehliyetsiz olmanın hiçbir şekilde açıklaması yok (bunu yaşayarak öğrendim zaten ). Ehliyetimi almama 2 hafta var; bu zaman zarfında motorumu silerim yağlarım temizlerim ama asla binmem. Allah beterinden korusun ; kimseyi butarz zorda kalacak durumda bırakmasın diyorum. Ya adam (allah korusun ölseydi) ben şimdi hapisteydim arkadaşlar, gurur yapmaya gerek yok . Üzerinde silah taşıyan ve sağa sola gelişigüzel ateş eden bir magandanın düşeceği durumla benim bir kaza sonucu düşeceğim durumu kıyaslamaya çalışıyorum....
Hayat bu kadar ucuz değilki.......
Saygılarımla _________________ motorunu en çok seven ki?i ; onu hep yykayyp temizleyendir _zs-125-30_
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız