Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kaza yaptım zor durumdayım !!! :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kaza yaptım zor durumdayım !!! :(

kaza yaptım zor durumdayım !!! :(
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
_wheelie_boi_
Üye
Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 29.10.2006 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

korkma arkadaşım çounun ehlıyetı yok zaten motosıklet ehlıyetını takanda yok zaten Üzgünüm ınsallah bısey olmaz nıyetın temızse allah yardımcın olur işallah...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
BerkinB
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 29.10.2006 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_wheelie_boi_, bu dediğin çevirmede geçerli olabilir ama kaza yapmışsan vede zabıt tutulmuşsa cezası neyse ona razı olacak, ordan dönüş yok.. Üzgünüm maalesef...
Başa dön
BerkinB Çevrimdışı BerkinB Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
clayd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 30.10.2006 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrender, detayları daha önceden verseydin tavrımız daha farklı olabilirdi, son 1 senedir ehliyetsiz sürücülerin açtığı benzer başlıklara tanık olsan sende farklı davranmayabilirdin. benzeri başlıkları biraz okursan göreceksin, 30 kişi sadece geçmiş olsun derken arada 1-2 kişi çıkar ayıplar, yerden yere vurur, 1-2 kişide çıkar bize göre mağdur, polise ve topluma göre suçlu olanı korur onlardan. ama herkes geçmiş olsun derse bu topiğin bir maksadı, kimseye faydası olmaz. buraya chat ortamı gözüyle bakanlar bunada karşı çıkar şimdi. birileri hissettiği sorumluluğu yerine getirmeli, sen bu topiği ah vah yazık benzeri cevaplar için değil alınacak dersler için veya danışılacak konular için açmalısın. maksadı bilgi paylaşımı olan bu forumun şu topiğini okuyanlar 4 sayfa geçmiş olsun dileğinden başka şeylerde görsün, benzeri kötü durumları yaşamadan kısmende olsa kafasına yazsın.

ilk mesajımda kullandığım dil nazik değilmiş, kişsel olduğunu düşünme ve şunu unutmaki, ehliyetsiz araç kullanmak hoşgörülecek bişey değil ve bu forumun 33.000 üyesinin kayda değer bir kısmı ehliyetsiz ve burada yazdıklarımızla onlara örnek teşkil ederken bu konuda hoşgörü beklenmemeli.
Başa dön
clayd Çevrimdışı clayd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.10.2006 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun da neden ehliyetsiz motor kullanıyorsunuz onu anlamıyorum . neyse ucuz atlatmışsın buyuk geçmiş olsun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 30.10.2006 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok gecmıs olsun kardesım ALLAH daha buyugunden saklasın
Başa dön
kaanmoto Çevrimdışı kaanmoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aynux
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.10.2006 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben valla bosuna A2 ehliyet icin para vermisim yaaa bu okudumlarimdan sonra. keske daha once okusaydim simdi neguzel ehliyet alcagim diye o kadar parayi vermezdim bende ehliyetsiz kulanirdim valla nasil olsa bi sey olmuyor amca ölmedigi surece... enayilik bende yaaa
Başa dön
aynux Çevrimdışı aynux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DeLiMiYiZzZ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.10.2006 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bana kalırda korkulacak bişey yok!! Ağlıyorum Büyük geçmiş olsun dostum sanırım en fazla amcanın hastane masraflarını öder bide trafikten ceza alırsın ... :huh:
ama Ehliyetsiz motor kullanmak sana umarım ders olmuştur.Bugibi durumlarda haklıyken biLe haksız duruma düşme olasılıgın çok yüksek TEKRAR TEKRAR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN... OK
Serter_Sert
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 30.10.2006 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun iyiki fazla buyuk bır sorun çıkmamış yıyeceğin ceza bır de amcaya kotu bırşey olsaydı.Allah korumuş.Hatta bu bır ders olabılır Tekrar geçmiş olsun
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
foto_murat
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 30.10.2006 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun yaşlı amcamda var mı bir sorun kendine iyi bak kardeş herkeze selmalar Çok gülüyorum
Başa dön
foto_murat Çevrimdışı foto_murat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 30.10.2006 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynux demiş ki:
ben valla bosuna A2 ehliyet icin para vermisim yaaa bu okudumlarimdan sonra. keske daha once okusaydim simdi neguzel ehliyet alcagim diye o kadar parayi vermezdim bende ehliyetsiz kulanirdim valla nasil olsa bi sey olmuyor amca ölmedigi surece... enayilik bende yaaa

şaka yapıyorsun değilmi?
naked
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankaraaaa

MesajTarih: 30.10.2006 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

clayd, Güzel bir anlatımla gerekli bi konuyu anlatmışsın. Sana katılıyorum. OK
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 30.10.2006 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım öncerlikle sana ve amcaya büyük geçmiş olsun Gülümsüyorum Gülümsüyorum beterin beteri vardır dimi ? bu arada clayd biraz sert dille anlatmış olabilişr ama clayd haklı Alkışlıyorum OK
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 30.10.2006 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

önemli bişey yok sen parayı hazırla sadece 700 YTL kadar

çok rahatlatıcısın valla helal olsun sana
Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
emrender
Üye
Üye

Nereden: bursa / yyldyrym

MesajTarih: 30.10.2006 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkeze tekrar merhaba;
Arkadaşlar mevzuyu bugün noktaladık Allah'a şükür. Amcamızın kaza sonrasında da olduğu gibi sağlığı gayet iyi. Bende toplamda 600 ytl. gibi bir parayla bu durumdan kurtuldum vetabi motorumda otoparktan .
Bu arada yardımları için Bursa dan Sercat arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum , işini gücünü bırakıp bizim yardımımıza koştu , sağolsun...Böylesine yardımsever ve MD yi bukadar benimsemiş bir arkadaşı ne kadar takdiretsem azdır sanıyorum.
Dün yazdığım açıklamalı yazımda sanırsam biraz nefsi davranmışım ; ehliyetsiz olmanın hiçbir şekilde açıklaması yok (bunu yaşayarak öğrendim zaten ). Ehliyetimi almama 2 hafta var; bu zaman zarfında motorumu silerim yağlarım temizlerim ama asla binmem. Allah beterinden korusun ; kimseyi butarz zorda kalacak durumda bırakmasın diyorum. Ya adam (allah korusun ölseydi) ben şimdi hapisteydim arkadaşlar, gurur yapmaya gerek yok . Üzerinde silah taşıyan ve sağa sola gelişigüzel ateş eden bir magandanın düşeceği durumla benim bir kaza sonucu düşeceğim durumu kıyaslamaya çalışıyorum....
Hayat bu kadar ucuz değilki.......
Saygılarımla
ozcan_yildiz35
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.10.2006 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amca'ya birşey olmamış allahtan. yoksa bunun vicdan azabı... Allah hiç kimseye kaza bela vermesin.
geçmiş olsun arkadaşım Gülümsüyorum
Başa dön
ozcan_yildiz35 Çevrimdışı ozcan_yildiz35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal