Tarih: 31.10.2006 - 12:18 Mesaj konusu:
HONDANIN TRANSALP modeli dostum. biz ona kısaca TA diyoruz _________________ cemil ALTUNBA?
YA?:25 YSTANBUL
YSTYKBAL MOBYLYA
bmw 95 model ama k?pek gibi gidiyor kerata
aklıma gelmişken hondanın today scooteri TA olmasın neden diyceksiniz adamın biri mail atmış benim tiwisteri almak istiyor 2006 model TA yı takasa alırsan olur diyor o açıdan transalp olmadığını düşünüyorum
Ability, kullanım amacına bağlı olarak, küçültmek için veya nakit ihtiyaçtan takas isteyen olabiliyor..Today tek kelimelik ve TA olamaz. Transalp yaygın olrak TA olark kullanılıyor.. _________________
[/url]
Tarih: 31.10.2006 - 21:11 Mesaj konusu:
ka desen anlıycam ama kawanın kısaltılması diye ama ilk defa duyuyorum çin malı scooter olabilir acayip isimlileri var. _________________ bir mıh bir nalı kurtarır bir nal bir atı bir at bir komutanı kurtarır bir komutan bir orduyu bir ordu bir ülkeyi kurtarır.
kesin yakında TA die bi motor çıkar eğer tabi daha yoksa _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız