Tarih: 31.10.2006 - 14:11 Mesaj konusu: Arama Butonunun Kullanılması
Üye sayısı çoğaldı, aynı başlıklar dönüp dönüp dolaşıyor. Arama butonun nerde olduğunu bilmeyenler, veya gerek göremeyenler çoğunlukta..
Noktasına kadar katıldığım için sevgili whiskey75'ten Alıntı:
Konuşmayım diyiroum ama tutamıycam kendimi artık işte siteye bir suredır gırmememin sebebide bu yahu burdaki mesaj sayısı olayı nıye bukadar cok onemli arkadasım anlamıyorum beni kimse yanlış anlamasın lutfen ben eskı uye olaraktan bundan sıkayetcıyım kardeşim forma aratma yapmadan BAKMADAN DELİ GİBİ TOPİC ACILIYOR OZELLİKLE VİP'E son 1-2 ayda acılan topiclerin hepsi acıldı kardeşim ARATMA YAPARSAN HEPSİNİ GORECEKSINIZ ama ne hıkmettır ki amac ne ise yada bu uyelik mesajları cok oluyorsa ne olucaksa deli gibi acılmış sacma sapan topicler var muhabbetler muhabetlikten cıktı karşılıklı msn gibi kullanma yok bilmem neye döndü yahu . Ya aslında yazmaya başlasam belkide tartışma buyuecek o yuzden kızgınlıgımın bır kısmını belirtmiş olmakla beraber burda noktalıyorum
ama sunu soylemelıyımki eskilerin tadı yok kemal abim DD amca ve ismini saymakla bıtıremıyecegım gercek muhabbetin döndüğü eski dostluk eski üyeler...(cogu formlara belkide bu yuzden girmiyor ama buluşmalarda yine devam ediyor msn de devam ediyor dostluklar neyse... Kalın Sağlıcakla .
Bu alttaki yazıyı dikkatle okumanızı istiyorum..Bu başlık sürekli güncel olsun.Öğrenilsin..
Sevgili Ante'nin zamanında yazdığı mesaj: (Kayıplarda şu an Halil abi, sitelere küsmüş durumda)..
Anahtar Kelimeleri Ara:
Aranacak kelimeleri buraya giriyoruz.
Örneğin: cbr 125 yakıt
Hemen Altında
Herhangi bir terim için ara ya da girilen önermeyi kullan
seceneği var. Bu işaretli ise ara dediğinizde 2790 kusur mesaj bulursunuz.
Çünkü: VEYA(OR) işlemi yapmış oldunuz. Yani içinde CBR, 125 veya YAKIT geçen tüm Topikleri istediniz. Bunun sonucunda topik içerisinde "125 KM" yol gittim dün diyen kişinin mesajı da gelir CBR Jalenin mesajları da:)
Bütün terimler için ara
Oysa bu seçenek doğal VE işlemidir O topik içerinsinde bu üç kelimenin de kesinlikle geçmesini ister. 2790 kusur arama sonucu otomatikman 12'ye iner.
Herhangi bir terim için ara ya da girilen önermeyi kullan
Bu başlığa dönelim ne diyor? girilen önermeyi kullan
Girilen önerme nedir? Onu da yanında açıklıyor AND, OR, NOT işlemcilerini kullanarak.
Aynı aramayı bu önermeleri kullanarak yazarsak.
CBR AND 125 AND Yakıt şimdi gene 2790 kusur topik değil 10 kusur gelir.
Peki şöyle bir şey arıyoruz acaba hangi topiclerde Heyocan ve Riko mesaj atmış
Önermemiz: Heyocan AND Riko sonuç: 8
Peki Heyocan, Riko ve Uzay isimleri hangi topiklerde bir araya gelmiş
Önermemiz: Heyocan AND Riko AND Uzay sonuç 2
Peki Heyocan ve Uzay olsun ama Riko geçmesin
Önermemiz (Heyocan AND Uzay) NOT Riko Sonuç 3 tane.
Heyocan veya Uzay Riko ile kaç topikte geçmişler?
Önermemiz
(Heyocan OR Uzay) AND Riko sonuç: 18
Heyocan veya Uzay Riko ile Antenin olmadığı kaç topikte geçmişler?
Önermemiz: ((Heyocan OR Uzay) AND Riko ) Not Ante Sonuç: 17
* ise tümünü yazmamak için heyo* dediğinizde heyo ile başlayan her şey anlamına gelir.
Gördüğünüz üzere çok fazla mesaj gelmiyor:)) Umarım yardımı olur. _________________
[/url]
whiskey75, bak işte 10 kişi okumuş ve hiç bir yorum senden başka yapan olmadı. Birazdan anasayfadan gidecek, 3-4 gün sonra da unutulacak..Gene aynı başlıkları görmekten midemiz bulanacak..Ben artık farklı başlıkları bulabilmek için arama yapıyorum yahu..Millet sanki oradaki butonu emir kip olarak algılıyor.
"Arama, size aramayın deniyor, niye arıyorsun kardeşim" _________________
[/url]
az öncede benim mesajıma cevap olarak arama butonu arama butonu diye yazmışsın sağolasın ama hiç aklıma gelmemişti şimdi birde bu yazdığını okuyunca iyice pekiştirdim
Tarih: 31.10.2006 - 14:47 Mesaj konusu:
kivanckaplan, bu önemli topici hemen SABİT duruma getirdim..
MD forumlarının kullanımında bu çok önemli,mükerrer topicler bazen can sıkıcı olabiliyor. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 31.10.2006 - 14:47 Mesaj konusu:
anasayfadan gitmemesi için yazmıyorum sadece anlamlı bi topic olduğu için yazıyorum ve kıvanç abi tebrik ederim gerçekten ismini vermek istemediğim bi sürü üye embük gümbük mesaj yazıyo sırf kask sayısı artsın diye psikolojik sorunları bozuk sanırsam heralde kask sayısı artınca mod. felan mı olcak _________________ 01' Yamaha Aerox 100 07' Honda Today 50 07' Derbı GP1 250(my new bıke)
daha bir başlık altında yazılanları bile okumadan yorum yapıyorlar.( ilk mesajı oku ve hemen ardından yorum yaz....
Ha bi de tarihe bakmama olayları var koparıyor beni... _________________ ---
Nihayet beeee ben daha yeniyim bu uyarıyı yapmak bana düşmez diyordum. kivanckaplan, Ellerine sağlık. nediyeyim.
Adam haklı kardeşim dikkat edin biraz _________________
Kayıt: Jun 25, 2006 Mesajlar: 973 Nereden: Trinidad&Tobago
Tarih: 31.10.2006 - 15:36 Mesaj konusu:
kivanckaplan, eline sağlık..tekrar verilen videolarda baymıştı _________________ 2008 YZF-R1 Siyah
(gitti gidiyor)
2006 Zx10R Siyah 34 VA 3224
(Çalıntı)
Hakan, Acaba yeni topic açarken " konuyla ilgili arama yatınız mı? " diye bir uyarı sayfa başında beliremez mi? _________________ [IMG]http://i304.photobucket.com/albums/nn169/redstormr1/rr%20with%20haya/IMG_0841_edited-1.jpg[/IMG]
`06 YAMAHA R1 S.e. 50th anniversary
`08 HONDA Firebalde white
redstorm, buna benzer bir uygulama motosiklet.net'te var.. Belki yararlanılabilinir.. Uayrı olarak da dediğin gibi sayfanın başında yazmak yararlı olacaktır _________________
[/url]
arama butonu yazan yerin önemini bu kadar vurguladıgın için benım bir teklifim var arama butonuna ek yapılmasını ve aramakivanckaplan, butonu olarak değiştirirmesini oylamaya koymak istiyorum bu kadar arkasında durdugu için bir konunun Hakan_Dincer, ilgilene bilirmiyiz acaba bu konuyla....
yaşa kivanckaplan, yaşa MD _________________ Burak ŞİRİN A RH (+)
34 AV 2871 - HOoNDaA VaRaDeRoOo...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız