hava sartları müsayıt olursa bende aranızda olurum tirede sise şöle güselçe bi kömürde sandaviçi yedirelim yarı tireli sayılırım nede olsa saygılarımla...
Tarih: 31.10.2006 - 15:42 Mesaj konusu:
dostum güzel yer secmısını ama ben sökeden gelecegım sizi nerede bekleyeyim.bayındır kavsagı uygunmu ve bana yaklasık bır saat verirmisin lütfen.
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
arkadasim güzel yer seçmissin teşşekurler.yannız bir sorun var ben sökeden gelecegim nerede bulusalım.bayındır kavsagı uygunmu ve saat kac gibi orada olayım
Son Mesajdan 37 saniye:
arkadasim güzel yer seçmissin teşşekurler.yannız bir sorun var ben sökeden gelecegim nerede bulusalım.bayındır kavsagı uygunmu ve saat kac gibi orada olayım
Motor delisi dostlarım ben has we has tireliyim sizi güsel ilçemizde ağırlamaktan gurur duyucam msn adresim:no_fear_of_the__dark@hotmail.com adım Ahmetcan KIRLI isteyenler olursa beni eklesinler onlarla hem tanışma fırtsatım hemde ağırlama fırtsatım olur saygılarımla gözlerim msnde....
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7059 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 31.10.2006 - 17:11 Mesaj konusu:
Alıntı:
dostum güzel yer secmısını ama ben sökeden gelecegım sizi nerede bekleyeyim.bayındır kavsagı uygunmu ve bana yaklasık bır saat verirmisin lütfen
RUCHAN
Biz izmir den gelip Torbalıyı geçtikten sonra Tire ye ilk sapaktan gireceğiz.
Tire ye giden ana yol olarak kullanılan yoldan yani
O sapakta buluşabiliriz ama sana saat vermem çok zor.
Çünkü kahvaltı yapıp yapmayacağımıza o sabah karar vereceğiz.
Sana telimi veriyorum o sabah beni ararsan konuşuruz
0 532 673 79 71
Tireli ve Ödemişli üye dostlarımızla bir araya gelip tanımadıklarımızla
tanışmaktan büyük keyif alacağız.
O gün MD Tire ve MD Ödemiş olarak onlarda bir araya gelip bize
katılırlarsa seviniriz _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Tarih: 31.10.2006 - 18:24 Mesaj konusu:
Kaskando
Hayatta almam seni artcı olarak felan
120 kilo artcımı olur kardeşim.Sen zaten tek başına hem pilot hem artcı
oluyon
Birde dün gece ben standart ve seninkine göre daha yaşlı bir makinayla
çıktım.
Sen maşallah ne modifiye ne katkı maddesi varsa yüklemişsin alete
Ama 10 numaranın şanzımana üzüldüm 1 inci vites dişlisi sıyırmadı Allah tan _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
bende gelmeyi çok istiyorum.. tireyi çok severim üni. okurken orada geçti 2 yılım (gezmekle geçti eheh..) rehberlik ederim ben size ama motorla gelmiycem arabayla takip ederim sizi arkadan.. (gelebilirsem tabi)
dostum güzel yer secmısını ama ben sökeden gelecegım sizi nerede bekleyeyim.bayındır kavsagı uygunmu ve bana yaklasık bır saat verirmisin lütfen
RUCHAN
Biz izmir den gelip Torbalıyı geçtikten sonra Tire ye ilk sapaktan gireceğiz.
Tire ye giden ana yol olarak kullanılan yoldan yani
O sapakta buluşabiliriz ama sana saat vermem çok zor.
Çünkü kahvaltı yapıp yapmayacağımıza o sabah karar vereceğiz.
Sana telimi veriyorum o sabah beni ararsan konuşuruz
0 532 673 79 71
Tireli ve Ödemişli üye dostlarımızla bir araya gelip tanımadıklarımızla
tanışmaktan büyük keyif alacağız.
O gün MD Tire ve MD Ödemiş olarak onlarda bir araya gelip bize
katılırlarsa seviniriz
Halil abi Tiredeki program nedir söylermisin??Bide halil abi beni artcı olrak alırmısın motoruma el koydularda ?? _________________ CaNNoKa__CLuBBeR
A?yk MoToRCu
Evet az gün kaldı arkadaşlar ona göre hazırlıklarınızı yapın her an her şey olabilir bunuda unutmayın,B PLANI,C PLANI _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
Tarih: 02.11.2006 - 15:07 Mesaj konusu:
Alıntı:
yaaa halil abi valla öle dersen olmaz ama bizim makinalar 1000ccydi,velitin makina 600ccydi bırakta hafif bi katkı koysun makinaya
İBRRAHİM
Ufak bi katkı mı maşallah hurdayı tekere kaldırır o katkılar be
Alıntı:
bende gelmeyi çok istiyorum.. tireyi çok severim üni. okurken orada geçti 2 yılım (gezmekle geçti eheh..) rehberlik ederim ben size ama motorla gelmiycem arabayla takip ederim sizi arkadan.. (gelebilirsem tabi)
MARGARİTA
Bence hayatta gelemezsin kesin işin çıkar senin
Gelirsende arkadan arabayla gelmede fren diye gaza basarsın felan
Alıntı:
Halil abi Tiredeki program nedir söylermisin??Bide halil abi beni artcı olrak alırmısın motoruma el koydularda
CANNOKA
Proğram net değil orada görülecek yerleri varsa görmeye düşünüyoruz tabikide. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız