Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD! 5 Kasım Tire Ödemiş Gölcük Bozdağ Gezisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD! 5 Kasım Tire Ödemiş Gölcük Bozdağ Gezisi

İZMİR MD! 5 Kasım Tire Ödemiş Gölcük Bozdağ Gezisi
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 31.10.2006 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CENKAYVAZ, kesinlikle seni unutmayız mutlaka dönüşte alırız.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
derek20
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.10.2006 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hava sartları müsayıt olursa bende aranızda olurum tirede sise şöle güselçe bi kömürde sandaviçi yedirelim yarı tireli sayılırım nede olsa saygılarımla...
Başa dön
derek20 Çevrimdışı derek20 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ruchan
Üye
Üye

Nereden: AYDIN/SÖKE

MesajTarih: 31.10.2006 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum güzel yer secmısını ama ben sökeden gelecegım sizi nerede bekleyeyim.bayındır kavsagı uygunmu ve bana yaklasık bır saat verirmisin lütfen.

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

arkadasim güzel yer seçmissin teşşekurler.yannız bir sorun var ben sökeden gelecegim nerede bulusalım.bayındır kavsagı uygunmu ve saat kac gibi orada olayım

Son Mesajdan 37 saniye:

arkadasim güzel yer seçmissin teşşekurler.yannız bir sorun var ben sökeden gelecegim nerede bulusalım.bayındır kavsagı uygunmu ve saat kac gibi orada olayım
Başa dön
ruchan Çevrimdışı ruchan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CaNNoKa_CLuBBeR
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: TYRE

MesajTarih: 31.10.2006 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor delisi dostlarım ben has we has tireliyim sizi güsel ilçemizde ağırlamaktan gurur duyucam msn adresim:no_fear_of_the__dark@hotmail.com adım Ahmetcan KIRLI isteyenler olursa beni eklesinler onlarla hem tanışma fırtsatım hemde ağırlama fırtsatım olur saygılarımla gözlerim msnde....
Başa dön
CaNNoKa_CLuBBeR Çevrimdışı CaNNoKa_CLuBBeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Serter_Sert
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.10.2006 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buyuk bır değişiklik olmadıkça mutlaka katılıcaz.
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 31.10.2006 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

dostum güzel yer secmısını ama ben sökeden gelecegım sizi nerede bekleyeyim.bayındır kavsagı uygunmu ve bana yaklasık bır saat verirmisin lütfen

RUCHAN
Biz izmir den gelip Torbalıyı geçtikten sonra Tire ye ilk sapaktan gireceğiz.
Tire ye giden ana yol olarak kullanılan yoldan yani Bravo
O sapakta buluşabiliriz ama sana saat vermem çok zor.
Çünkü kahvaltı yapıp yapmayacağımıza o sabah karar vereceğiz.
Sana telimi veriyorum o sabah beni ararsan konuşuruz
0 532 673 79 71

Tireli ve Ödemişli üye dostlarımızla bir araya gelip tanımadıklarımızla
tanışmaktan büyük keyif alacağız.
O gün MD Tire ve MD Ödemiş olarak onlarda bir araya gelip bize
katılırlarsa seviniriz Bravo
HalilRR şimdi Çevrimiçi HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_andela_
Üye
Üye

MesajTarih: 31.10.2006 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iiiiiii çok guzel dır benım memleketım valla
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 31.10.2006 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaskando

Hayatta almam seni artcı olarak felan Şok oldum
120 kilo artcımı olur kardeşim.Sen zaten tek başına hem pilot hem artcı
oluyon Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Birde dün gece ben standart ve seninkine göre daha yaşlı bir makinayla
çıktım.
Sen maşallah ne modifiye ne katkı maddesi varsa yüklemişsin alete Şok oldum
Ama 10 numaranın şanzımana üzüldüm 1 inci vites dişlisi sıyırmadı Allah tan Delirdim Çok gülüyorum
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 31.10.2006 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Birde dün gece ben standart ve seninkine göre daha yaşlı bir makinayla
çıktım HALİLRR

yaaa halil abi valla öle dersen olmaz ama bizim makinalar 1000ccydi,velitin makina 600ccydi bırakta hafif bi katkı koysun makinaya Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

abi hatta ben o makinanın 600cc olduğunada inanmıyom banamı ufak geldi,hep 1000cc lere biniyoz diye

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mArGaRiTa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmİR MD ..

MesajTarih: 01.11.2006 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelmeyi çok istiyorum.. tireyi çok severim üni. okurken orada geçti 2 yılım (gezmekle geçti eheh..) rehberlik ederim ben size ama motorla gelmiycem arabayla takip ederim sizi arkadan.. (gelebilirsem tabi)
Başa dön
mArGaRiTa Çevrimdışı mArGaRiTa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CaNNoKa_CLuBBeR
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.11.2006 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR demiş ki:
Alıntı:

dostum güzel yer secmısını ama ben sökeden gelecegım sizi nerede bekleyeyim.bayındır kavsagı uygunmu ve bana yaklasık bır saat verirmisin lütfen

RUCHAN
Biz izmir den gelip Torbalıyı geçtikten sonra Tire ye ilk sapaktan gireceğiz.
Tire ye giden ana yol olarak kullanılan yoldan yani Bravo
O sapakta buluşabiliriz ama sana saat vermem çok zor.
Çünkü kahvaltı yapıp yapmayacağımıza o sabah karar vereceğiz.
Sana telimi veriyorum o sabah beni ararsan konuşuruz
0 532 673 79 71

Tireli ve Ödemişli üye dostlarımızla bir araya gelip tanımadıklarımızla
tanışmaktan büyük keyif alacağız.
O gün MD Tire ve MD Ödemiş olarak onlarda bir araya gelip bize
katılırlarsa seviniriz Bravo

Halil abi Tiredeki program nedir söylermisin??Bide halil abi beni artcı olrak alırmısın motoruma el koydularda ??
CaNNoKa_CLuBBeR Çevrimdışı CaNNoKa_CLuBBeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.11.2006 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet az gün kaldı arkadaşlar ona göre hazırlıklarınızı yapın her an her şey olabilir bunuda unutmayın,B PLANI,C PLANI
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 02.11.2006 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yaaa halil abi valla öle dersen olmaz ama bizim makinalar 1000ccydi,velitin makina 600ccydi bırakta hafif bi katkı koysun makinaya

İBRRAHİM
Ufak bi katkı mı maşallah hurdayı tekere kaldırır o katkılar be Şok oldum Çok gülüyorum

Alıntı:

bende gelmeyi çok istiyorum.. tireyi çok severim üni. okurken orada geçti 2 yılım (gezmekle geçti eheh..) rehberlik ederim ben size ama motorla gelmiycem arabayla takip ederim sizi arkadan.. (gelebilirsem tabi)

MARGARİTA
Bence hayatta gelemezsin kesin işin çıkar senin Sinirlendim
Gelirsende arkadan arabayla gelmede fren diye gaza basarsın felan Çok gülüyorum

Alıntı:

Halil abi Tiredeki program nedir söylermisin??Bide halil abi beni artcı olrak alırmısın motoruma el koydularda

CANNOKA
Proğram net değil orada görülecek yerleri varsa görmeye düşünüyoruz tabikide.
CYCLOMOTEUR
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.11.2006 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar
İzmir de olup geziye katılmayı çok isterdim Ağlıyorum Bizim buralarda böyle şeyler omuyor kıymetini bilin
Başa dön
CYCLOMOTEUR Çevrimdışı CYCLOMOTEUR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CaNNoKa_CLuBBeR
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.11.2006 - 15:26    Mesaj konusu: artçı meselesi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Halil abi ikinci soruma cewap yazmamışın ?? Ağlıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal