Tarih: 31.10.2006 - 16:54 Mesaj konusu:
Benim anlamadıgım makina benim ben basında durmak istiyosam durum. . . Mercedes ozel servislerinde bile başında durup ustuya istedigin soruyu soruyorsun. . . Kendi motorumun Honda servisindede aynı sekilde hatta eline bide kahve tutusturuyorlar. . .Ben öğrenmek amacı ile ustanın basında durup konusuyorum. . . Artı cizik olayı cok dehset bir olay nedemek 5 cm lik nasıl bole bişe olur. . . Anlam veremedim. . . Artı yag olayında istediginiz bi yag varmı,kendi getirdiginiz speciall bişe diyede soruyorlar. . . Bilemicem ama geçmiş olsun nosscu, _________________ Liberavi Animam Meam! Fiat Yustitia Et Pereat Mundus!
Yarali Kalpler Team
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2578 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 31.10.2006 - 16:59 Mesaj konusu:
CrazY_DriveR_81,sağol bunada şükür . kapışmam zaten tövbeliyim efendi gibi çıkarım otobana takılırım uzun yola allah ne verdiyse yapıştırır dönerim.zaten grup gezileri bize göre değil gazlamadanda gezilmez sinanı tek yakalarsam ozaman tatlı bir kapışma yaparız geçmekte var geçilmekte .ama iddalaşmam asla .bükemediğim bileğide öperim _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
Tarih: 31.10.2006 - 17:04 Mesaj konusu:
abicim
öncelikle geçmiş olsun ve saglık olsun..
yag konusu benimde kafamı karıştırdı aynı yag var büyük ihtimal benm motordada,bu yag neden konulucak enson ya.. _________________ Yava? gitme ezilirsin,Hızlı gitme ölürsün..
Tarih: 31.10.2006 - 17:19 Mesaj konusu:
xcvxc, öle diyorsun amma adamlar bırakmıyor içeri servise giren motorumuda saygıdan geri almak istemedim . çizik oldu işte şansıma ...bende anlamadım valla ne desek boş .... bu olay ne böyle olaydı; nede ben bu yazıyı yazaydım.
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
kawasakiglr, sağol kardeşim teşekkürler ediyorum.bu yağda pistona segmana gömleğe dişlilere ve balata yapışarak motorun aşınmasını minimuma indirgeyen bir molekül yapısı var herşey iyi hoşta araçlardaki gibi motorsiklet debriyajıda kuru sitemli değil.yani;motosikletlerde şanjıman ve motor düzeneği iç içe çalışmakta dolayısıyla balatalarda yağdan nasibini almakta.sonuç olarak balata aralarına yapışan o molekül içerisindeki madde balataların sıyırmasına kaçırmasına neden oluyor .umarım anlatabilmişimdir. _________________
PERT TEAM,PERT TEAM
Tarih: 31.10.2006 - 17:43 Mesaj konusu:
anladım abi olayı,ama dedigin olayı tam sentetik bütün yaglar yapmıyomu zaten?
bide benm yag büyük ihtimal castrol power 1,99 R6 ya uygunmu bu yaa.. _________________ Yava? gitme ezilirsin,Hızlı gitme ölürsün..
Tarih: 31.10.2006 - 18:12 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun kardeş Bence sen motorunun başında durman lazımdı. Onlar istemesede durman lazım bak çizmişler istesende bişey diyemezsin biz yapmadık derler. _________________ Salih Sepi 04/10/1986.
Mondial 125mt´05
A RH(+) Kastamonu.
37 PK 028.
Tarih: 31.10.2006 - 18:40 Mesaj konusu:
nosscu, dostum yerim onun kupasını derecesını motorculugunu motorcu adam motora boyle bı zarar verırmı yada bu tarz uc kurus fazla kazanım durumları yaparmı anlayın ıste ne kadar motorcu ne kadar esnaf ne kadar usta bunlar usta fılan degıl!!!!! bence .......... cocugu _________________ artık motorsuz:(
msn/mail: jestelektronik@hotmail.com
CaNeRRR
Tarih: 31.10.2006 - 19:24 Mesaj konusu:
kawasakiglr, kardeşim şu an kullandığımız yağ semi syntetich diye geçiyor.yani yarı sentetik ....olması gereken doğrusu sağlıklısı bu.
senin dediğin yağ da sanırsam full sentetik bir yağ iyice araştır eğer dediğim gibiyse değiştirmeni şiddetle tavsiye ederim.
katiyen full sentetik bir yağ makinelerimize uymaz az bir kullanımda çok düşük vizkoziteli olması nedeniyle(akışkanlık su kıvamında ) makinenin yataklarına zararlı korozyon olayına daha meyil veren bir yağdır(full sentetikler için).
ayrıca akışkanlık olayıının fazla olması özelliğine bağlı olarak çabuk polimerleşerek buharlaşmaya ve yağ seviyesini olması gereken değerden her kullanımda düşüren bir karaktere sahip yağdan bahsediyoruz..
emre22, sağol kardeşim.allah razı olsun.
djblue, valla sen benden betersin be kardeş.duygularıma tercuman olmuşsun.sağolasın ama biraz fazla tepki vermişsin sonra haklıyken haksız olmayalım.
PowerXante, dedim ya basiretim bağlandı oan olmadı işte normalde yapmazdım ama allah kah.... _________________
PERT TEAM,PERT TEAM
nosscu: çok geçmiş olsun,çok üzüldüm...Ayrıca çok şaşırdım.Şakir'i ve babasını tanırım ama bu adam hem enduro hem race derece yapan bi adam o yağı mı kullanıyo yarışırkende?
Tarih: 31.10.2006 - 21:12 Mesaj konusu:
çok ayıp çok yazık hiç yakıştıramadım esnafa yakışmayacak hareketler bunlar ben olsam dava açarım ama değmez kişiliklerini ortaya koydular kınıyorum _________________ uyuyorum ben...
Kayıt: Oct 26, 2006 Mesajlar: 4017 Nereden: istanbul/anadolu
Tarih: 31.10.2006 - 21:13 Mesaj konusu:
gelelim küfür konusuna
nosscu, biz arkandayız bööle bi terbiyesizlik görmedim adam hem işini kötü yapio hem de memnun olmayıp paylaşana saydırıyo sövüyo işte bu esnaflık diiil,kupa kazanmakla olmuyo bu işler! müşteri memnuniyeti diye bişey vardır. para kazanıp dükkan acmakla da esnaf olunmaz!
bu sitenin binlerce üyesi var zaten yakında öfkeyle kalkanın neyle oturacagını anlar o amcamız! ben bu ailenin bi ferdi olarak sonuna kadar arkandayım
Tarih: 31.10.2006 - 21:16 Mesaj konusu:
bayliner, arkadaşım ağzına sağlık yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum şu anda hem üzgünüm hemde buküfürleri haketmediğim için çok öfkeliyim ama onun seviyesine inip bende ağzımı bozmayacağım. inşallah _________________
PERT TEAM,PERT TEAM
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız