Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - r1 ime castrol magnatech 10/40 yağ bırakan talihsiz.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

r1 ime castrol magnatech 10/40 yağ bırakan talihsiz.

r1 ime castrol magnatech 10/40 yağ bırakan talihsiz.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
xcvxc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.10.2006 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim anlamadıgım makina benim ben basında durmak istiyosam durum. . . Mercedes ozel servislerinde bile başında durup ustuya istedigin soruyu soruyorsun. . . Kendi motorumun Honda servisindede aynı sekilde hatta eline bide kahve tutusturuyorlar. . .Ben öğrenmek amacı ile ustanın basında durup konusuyorum. . . Artı cizik olayı cok dehset bir olay nedemek 5 cm lik nasıl bole bişe olur. . . Anlam veremedim. . . Artı yag olayında istediginiz bi yag varmı,kendi getirdiginiz speciall bişe diyede soruyorlar. . . Bilemicem ama geçmiş olsun nosscu,

Yarali Kalpler Team
Başa dön
xcvxc Çevrimdışı xcvxc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 31.10.2006 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CrazY_DriveR_81,sağol bunada şükür . kapışmam zaten tövbeliyim efendi gibi çıkarım otobana takılırım uzun yola allah ne verdiyse yapıştırır dönerim.zaten grup gezileri bize göre değil gazlamadanda gezilmez sinanı tek yakalarsam ozaman tatlı bir kapışma yaparız geçmekte var geçilmekte .ama iddalaşmam asla .bükemediğim bileğide öperim

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 31.10.2006 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla bu gidişle gelecez artık en geç marrtta fuar için gelirsem görüşürüz artık baba,bu arada skandal büyüyor kara oldu Şok oldum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.10.2006 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim
öncelikle geçmiş olsun ve saglık olsun..
yag konusu benimde kafamı karıştırdı aynı yag var büyük ihtimal benm motordada,bu yag neden konulucak enson ya..
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.10.2006 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xcvxc, öle diyorsun amma adamlar bırakmıyor içeri servise giren motorumuda saygıdan geri almak istemedim . çizik oldu işte şansıma ...bende anlamadım valla ne desek boş .... bu olay ne böyle olaydı; nede ben bu yazıyı yazaydım.

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

kawasakiglr, sağol kardeşim teşekkürler ediyorum.bu yağda pistona segmana gömleğe dişlilere ve balata yapışarak motorun aşınmasını minimuma indirgeyen bir molekül yapısı var herşey iyi hoşta araçlardaki gibi motorsiklet debriyajıda kuru sitemli değil.yani;motosikletlerde şanjıman ve motor düzeneği iç içe çalışmakta dolayısıyla balatalarda yağdan nasibini almakta.sonuç olarak balata aralarına yapışan o molekül içerisindeki madde balataların sıyırmasına kaçırmasına neden oluyor .umarım anlatabilmişimdir.

PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.10.2006 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anladım abi olayı,ama dedigin olayı tam sentetik bütün yaglar yapmıyomu zaten?
bide benm yag büyük ihtimal castrol power 1,99 R6 ya uygunmu bu yaa..
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 31.10.2006 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun kardeş Bence sen motorunun başında durman lazımdı. Onlar istemesede durman lazım bak çizmişler istesende bişey diyemezsin biz yapmadık derler.
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
emre22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iSTANBUL

MesajTarih: 31.10.2006 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım geçmiş olsun benimde başıma bu tür bir olay geldi hatta daha kötüsü gerçekten çok üzücü ve düşündürücü İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum

BURGMAN 400
Başa dön
emre22 Çevrimdışı emre22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
djblue
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: iST / FATiH

MesajTarih: 31.10.2006 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, dostum yerim onun kupasını derecesını motorculugunu motorcu adam motora boyle bı zarar verırmı Sinirlendim yada bu tarz uc kurus fazla kazanım durumları yaparmı Sinirlendim anlayın ıste ne kadar motorcu ne kadar esnaf ne kadar usta bunlar usta fılan degıl!!!!! bence .......... cocugu Bravo
Başa dön
djblue Çevrimdışı djblue Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.10.2006 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasakiglr, kardeşim şu an kullandığımız yağ semi syntetich diye geçiyor.yani yarı sentetik ....olması gereken doğrusu sağlıklısı bu.

senin dediğin yağ da sanırsam full sentetik bir yağ iyice araştır eğer dediğim gibiyse değiştirmeni şiddetle tavsiye ederim.

katiyen full sentetik bir yağ makinelerimize uymaz az bir kullanımda çok düşük vizkoziteli olması nedeniyle(akışkanlık su kıvamında ) makinenin yataklarına zararlı korozyon olayına daha meyil veren bir yağdır(full sentetikler için).

ayrıca akışkanlık olayıının fazla olması özelliğine bağlı olarak çabuk polimerleşerek buharlaşmaya ve yağ seviyesini olması gereken değerden her kullanımda düşüren bir karaktere sahip yağdan bahsediyoruz..

emre22, sağol kardeşim.allah razı olsun.

djblue, valla sen benden betersin be kardeş.duygularıma tercuman olmuşsun.sağolasın ama biraz fazla tepki vermişsin sonra haklıyken haksız olmayalım. Gülümsüyorum

PowerXante, dedim ya basiretim bağlandı oan olmadı işte normalde yapmazdım ama allah kah....

PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.10.2006 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu: çok geçmiş olsun,çok üzüldüm...Ayrıca çok şaşırdım.Şakir'i ve babasını tanırım ama bu adam hem enduro hem race derece yapan bi adam o yağı mı kullanıyo yarışırkende?
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 31.10.2006 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CrazY_DriveR_81 demiş ki:
nosscu, sen bencede sinan abiyle kapışma Bravo

düzceli kardeşim,dusuncen ıcın tesekkur ederım.ama nosscu cook eskı motorculardan.ben sunun surasında 2 senedır motora bınıyorum.yanı boyle bır kapısma durumunda nosscu ifademi alır Gülümsüyorum
zaten cok sevdıgım bı abimdir kendısı,kıyamaz kardeşine Göz kırpıyorum Gülümsüyorum
SiyahR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: De - Kon

MesajTarih: 31.10.2006 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok ayıp çok yazık hiç yakıştıramadım esnafa yakışmayacak hareketler bunlar ben olsam dava açarım ama değmez kişiliklerini ortaya koydular kınıyorum Öfkeliyim
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 31.10.2006 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelelim küfür konusuna
nosscu, biz arkandayız bööle bi terbiyesizlik görmedim adam hem işini kötü yapio hem de memnun olmayıp paylaşana saydırıyo sövüyo işte bu esnaflık diiil,kupa kazanmakla olmuyo bu işler! müşteri memnuniyeti diye bişey vardır. para kazanıp dükkan acmakla da esnaf olunmaz!
bu sitenin binlerce üyesi var zaten yakında öfkeyle kalkanın neyle oturacagını anlar o amcamız! ben bu ailenin bi ferdi olarak sonuna kadar arkandayım OK
Başa dön
bayliner Çevrimdışı bayliner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.10.2006 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bayliner, arkadaşım ağzına sağlık yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum şu anda hem üzgünüm hemde buküfürleri haketmediğim için çok öfkeliyim ama onun seviyesine inip bende ağzımı bozmayacağım. inşallah

PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
3. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal