Tarih: 29.10.2006 - 20:11 Mesaj konusu:
ALAH beterinden korusun
geçmiş olsun _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Arkadaşlar birde ben şeyi sormak istiyorum.Şimdi kaza yaptım motorda küçükte olsa hasar var motoru yaptırdığım zaman hiç para vermeden yada daha az bir hesapla nasıl çıkarız işin içinden.Motosikletin sigortası filan var kasko yok yalnız garanti sanıyorum bişey yapamaz çünkü motorun hatası değil benim hatam var kazada,motorun garantisi devam ediyor ama olmaz sanıyorum evet cevaplarınızı bekliyorum neler yapabiliriz............... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 346 Nereden: United States Of Antalya
Tarih: 29.10.2006 - 22:02 Mesaj konusu:
çoook geçmiş olsun kardeşim allah beterinden saklasın _________________ SAYISALDAN PARA ÇIKSADA HAYABUSA ALSAM BENYM MONDIAL´Y ÇYN KONSOLOSLU?UNUN ÖNÜNDE BENZYN DÖKÜP YAKSAM
Tarih: 30.10.2006 - 21:23 Mesaj konusu:
güsel kardeşim sende bişey yoksa iyi sevindim bize sen lasımsın başka bişey değil racingdelisi ya nick bende 1000lik veya 600 makına sandım korktum okurken sonra cbr125(motorlubisiklet)olduğunu anlayınca korku morku kalmadı o bısıklette korumasız düşssen bıle fazla bişey olmasss. _________________
Yzf r6 2006
Tarih: 30.10.2006 - 21:43 Mesaj konusu:
Geçmiş Olsun Dostum Yha.. Çok Geçmiş Olsun Üzldüm WAlla.. _________________ ÖLÜMSE BEDENİNİ TRİBÜNLERDEN AYIRAN RUHUN KALIR YANIMIZDA KAF SİN KAF DİYE HAYKIRANN.......
kusura bakma tvs ama birde bana sor ayıptır sölemesi iğne yedikten sonra 3 gündür kıçımın üstüne oturamıyorum. nefes alırken kalbim yerinden çıkıcak gibi oluyor motor 125cc ama adan mobiletten düşünce bile ölüyor ne diyon sen... yinede çok sağol yanlış anlamanı istemem arkadaşım tamammı???? _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız