Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HAYABUSA ya da bindik!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HAYABUSA ya da bindik!

HAYABUSA ya da bindik!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
beginner
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.07.2006 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu konu kapansin artik
bi tas attik kuyuya ...
ama sunu gordum ki insanlar hayabusayi konusmayi ozlemis.
profesyoneller hayabusa kullanir Dil çıkarıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
FASTERX
Üye
Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 31.07.2006 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence hayabusa süper bir makine ancak benim için en iyisi yamaha hayabusaya gelince gerçekten harika volkan mercimek diye biri hayabusaya turbo takmıştı ve motor 320 beygir olmuştu gerçekten inanılmaz Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
FASTERX Çevrimdışı FASTERX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beginner
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.10.2006 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zx 12 hayabusadan daha komforluymus
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 31.10.2006 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beginner, topic tarihine bak..yapmayın ya
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 31.10.2006 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PaRiS-Zx10R demiş ki:
beginner, topic tarihine bak..yapmayın ya

topic sahibi beginner zaten Çok gülüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
erdent
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Troy

MesajTarih: 31.10.2006 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa hızlı olmasına hızlı bir motor ama şahsen ben tip olarak hiç beğenmiyorum.. Kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş olayı değil kesinlikle, bu da benim fikrim.. Performansına lafım yok tabi... Gülümsüyorum
erdent Çevrimdışı erdent Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.10.2006 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erdent:tabikide herkesin kendi fikri olacak,tasarımını alıcı gözüyle beğenmemen normal,yeni nesil racing makinlere göre daha yuvarlak hatlara sahip o yüzden normal
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_andela_
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.10.2006 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

varya hastayım o ooooo motora valla
Texas
Üye
Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 31.10.2006 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offof İçim gitti be İstemiyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

erdent demiş ki:
Hayabusa hızlı olmasına hızlı bir motor ama şahsen ben tip olarak hiç beğenmiyorum.. Kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş olayı değil kesinlikle, bu da benim fikrim.. Performansına lafım yok tabi... Gülümsüyorum

Hocam Afedersin ama hayabusanın Hatları Jennifer lopezin hatlarına bile 5 çeker. Uzaydan Fırlatıldı Sonrada çoğaltıldı sanki.. yapma gözünü Seviym ?
Başa dön
Texas Çevrimdışı Texas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi MSN Messenger
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 31.10.2006 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Hocam Afedersin ama hayabusanın Hatları Jennifer lopezin hatlarına bile 5 çeker. Uzaydan Fırlatıldı Sonrada çoğaltıldı sanki.. yapma gözünü Seviym
Çok gülüyorum Çok gülüyorum Bravo
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DarkHaze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Eski?ehir

MesajTarih: 31.10.2006 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar lütfen kaıt üstunde Hp kilo oranı yapıp bide buraya yazmayın 7.000 devirde 150Nm tork ureten bi aletten bahsedioruz... TORK nedir????
hele hayabusaya binip şöyle sağlam bi gaz açmayan acemi arkadaşlar kendinizi burda rezil etmeyin lütfen... ivmelenme konusunda guinnes rekorlar kitabına girmiş bi alet hakkında atıp tutmayın allah adamı taş yapar...
lewent
Üye
Üye

MesajTarih: 01.11.2006 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görüntüsü bile tahrik etmeye yetiyor

Başa dön
lewent Çevrimdışı lewent Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sercan35
Üye
Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 01.11.2006 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAYABUSA DENİNCE İÇİMİN YAĞLARI ERİYOR ONA LAF SÖYLETMEM
Başa dön
sercan35 Çevrimdışı sercan35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Çaylak_Gökhan!
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK-Yzmir

MesajTarih: 01.11.2006 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 01.11.2006 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nıhahahah adam hayabusaya ınmıs zevk alamamıs enterasann Çok gülüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal