bence hayabusa süper bir makine ancak benim için en iyisi yamaha hayabusaya gelince gerçekten harika volkan mercimek diye biri hayabusaya turbo takmıştı ve motor 320 beygir olmuştu gerçekten inanılmaz
Hayabusa hızlı olmasına hızlı bir motor ama şahsen ben tip olarak hiç beğenmiyorum.. Kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş olayı değil kesinlikle, bu da benim fikrim.. Performansına lafım yok tabi... _________________ I wish your dreams ll become true!!
erden17@hotmail.com
erdent:tabikide herkesin kendi fikri olacak,tasarımını alıcı gözüyle beğenmemen normal,yeni nesil racing makinlere göre daha yuvarlak hatlara sahip o yüzden normal
Hayabusa hızlı olmasına hızlı bir motor ama şahsen ben tip olarak hiç beğenmiyorum.. Kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş olayı değil kesinlikle, bu da benim fikrim.. Performansına lafım yok tabi...
Hocam Afedersin ama hayabusanın Hatları Jennifer lopezin hatlarına bile 5 çeker. Uzaydan Fırlatıldı Sonrada çoğaltıldı sanki.. yapma gözünü Seviym
arkadaşlar lütfen kaıt üstunde Hp kilo oranı yapıp bide buraya yazmayın 7.000 devirde 150Nm tork ureten bi aletten bahsedioruz... TORK nedir????
hele hayabusaya binip şöyle sağlam bi gaz açmayan acemi arkadaşlar kendinizi burda rezil etmeyin lütfen... ivmelenme konusunda guinnes rekorlar kitabına girmiş bi alet hakkında atıp tutmayın allah adamı taş yapar... _________________ suzuki gsxr750-suzuki gsx-1300R Hayabusa 99- cok iyi iyinin dusmanidir...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız