Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum cbr 125 2006 4000 de olan motosikletime 3700 veriyorlar sizce vermelimiyim.ufak tefek kazası oldu sol grenejın değişmesi gerek baska bir sorunu yok.İvedikli cevaplarınızı bekliyorum adam haber bekliyor...Tesekkürler...
TumaySky, düşünme bir an önce satmaya bak;) özellikle satışı hemen verecekse düşünme hemen ver. cünkü piyasada 3500 e bile satmaya ugraşan cook arkdaşımız var;) hayırlısı olsun dostum _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
valla süper fiyat hiç düşünme satacaksan fiyat normal hatta fazla bile grenajın fıyatı zannedersem 350 400 ytl den az degıldır onun tam fıyatını bılmıyorum parcası pahalı ya ondan alacak adam degısecek mecburen !! _________________ 250 R HYOSUNG
EROLL88, Dostum grenaj 150 ytl ye değişiyor.2006 model 5 aylık motor sıfırı 5150 ytl yahu zoruma gidiyor vallahi motor daha açılmadı bile rodaj dolmadı
Tarih: 02.11.2006 - 13:27 Mesaj konusu:
Arkadaş bence hemen sat 3,700 e bu benim düşüncem tabii.bende de var 2006 repsol 125 keşke 3700-4000 arası bulsam da satsam _________________ CBR 125 REPSOL
valla bana kalsa hiç satma ama motordan kar edıp de satanı gorduysen ıyı tanış bıdaha goremessın bu arada ucuzmu grenaj yahuu bıde su varkı motorun ıkıncı el pıyasası bellı ustune cıkarsan satamassın 4000 ytl ye satman için bayaa beklemen lazım pıyasası şu an 2,750 den baslıyor en ıyısı 4,000 oda ne derece ıyı bılınmez bıde sole dusun kaca alcaksın aynı motoru sen olsan 4,500 verırmısın cbr 125 e ıkıncı ele ben olsam 3,500 den 1 ytl fazla vermem haa hasar varsa onuda fıyattan duserım yanı senın fıyat super bence için el vermıyosa hiç satma daha ıyı ben eskı motorumu 2,300 e aldım 1,700 e verdım 4,500 du km bende zarar ettım doğal olarak _________________ 250 R HYOSUNG
ayrıca ksa da değişiyor. RR farları geliyor. enjeksiyonlu motor.. daha iri bir kasa.. _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız