Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Cbr 125'ime 3700 lira veriyorlar...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Cbr 125'ime 3700 lira veriyorlar...

Cbr 125'ime 3700 lira veriyorlar...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TumaySky
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.11.2006 - 13:00    Mesaj konusu: Cbr 125'ime 3700 lira veriyorlar... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum cbr 125 2006 4000 de olan motosikletime 3700 veriyorlar sizce vermelimiyim.ufak tefek kazası oldu sol grenejın değişmesi gerek baska bir sorunu yok.İvedikli cevaplarınızı bekliyorum adam haber bekliyor...Tesekkürler...
Başa dön
TumaySky Çevrimdışı TumaySky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.11.2006 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TumaySky, düşünme bir an önce satmaya bak;) özellikle satışı hemen verecekse düşünme hemen ver. cünkü piyasada 3500 e bile satmaya ugraşan cook arkdaşımız var;) hayırlısı olsun dostum
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.11.2006 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla süper fiyat hiç düşünme satacaksan fiyat normal hatta fazla bile grenajın fıyatı zannedersem 350 400 ytl den az degıldır onun tam fıyatını bılmıyorum parcası pahalı ya ondan alacak adam degısecek mecburen !!
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 02.11.2006 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

satmak istiyosan hemen sat düşünme piyasa bu ara çok düşük İstemiyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TumaySky
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.11.2006 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88, Dostum grenaj 150 ytl ye değişiyor.2006 model 5 aylık motor sıfırı 5150 ytl yahu zoruma gidiyor vallahi motor daha açılmadı bile rodaj dolmadı
Başa dön
TumaySky Çevrimdışı TumaySky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcu81
Üye
Üye

Nereden: düzce

MesajTarih: 02.11.2006 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun kardes.motorsuz yasanmıyor.ben yasayımıyorum fıyatı uygun gıbı
hak edene yoooool vermek bize yaky?yr!
Başa dön
motorcu81 Çevrimdışı motorcu81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 02.11.2006 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım benım 2006 23 martta aldıgım cbr125r var turuncu sıyah 4mılyar verdıler vermek ıstemedım yanı abım verelım dedı ben ıstemedım

Son Mesajdan 51 saniye:

hiççç kacırma verrrr
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TumaySky
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.11.2006 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

betin, bende martta aldım sence 4 etmezmi 3700 ucuz gibi değil mi yoksa bu mu ederr
Başa dön
china
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.11.2006 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benci su zamanda 3700 super fiyat... veren varsa bu parayi hemen sat, sonra buna da satamazsin... benden soylemesi...

Başa dön
china Çevrimdışı china Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
elhun
Üye
Üye

Nereden: ?nye / Ordu

MesajTarih: 02.11.2006 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaş bence hemen sat 3,700 e bu benim düşüncem tabii.bende de var 2006 repsol 125 keşke 3700-4000 arası bulsam da satsam Gülümsüyorum
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.11.2006 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bana kalsa hiç satma ama motordan kar edıp de satanı gorduysen ıyı tanış bıdaha goremessın bu arada ucuzmu grenaj yahuu bıde su varkı motorun ıkıncı el pıyasası bellı ustune cıkarsan satamassın 4000 ytl ye satman için bayaa beklemen lazım pıyasası şu an 2,750 den baslıyor en ıyısı 4,000 oda ne derece ıyı bılınmez bıde sole dusun kaca alcaksın aynı motoru sen olsan 4,500 verırmısın cbr 125 e ıkıncı ele ben olsam 3,500 den 1 ytl fazla vermem haa hasar varsa onuda fıyattan duserım yanı senın fıyat super bence için el vermıyosa hiç satma daha ıyı ben eskı motorumu 2,300 e aldım 1,700 e verdım 4,500 du km bende zarar ettım doğal olarak
TumaySky
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.11.2006 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yazı beklesemde mi 4 etmez arkadaslar veriyorum bakın 3700 e ne koyuyormuş be evlat acısı gibi.....
Başa dön
china
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.11.2006 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TumaySky demiş ki:
Yazı beklesemde mi 4 etmez arkadaslar veriyorum bakın 3700 e ne koyuyormuş be evlat acısı gibi.....

bence etmez, hatta daha da duser... cunku modeli de bir yil eskiyecek...

Başa dön
china Çevrimdışı china Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
eralp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Mecidiyek?y

MesajTarih: 02.11.2006 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayrıca ksa da değişiyor. RR farları geliyor. enjeksiyonlu motor.. daha iri bir kasa..

Başa dön
eralp Çevrimdışı eralp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
TumaySky
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.11.2006 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beyler tamam verecem 3700 e soylediğinize göre iyi bir fiyat bile sayılır ama bu motor işinden çok zarar ettim birde araba alam bakam o nasıl olacak
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal