Tarih: 02.11.2006 - 14:03 Mesaj konusu:
simdi oncelikle sen satmayi dusunuomusun yani o mu gelip sana teklif etti senin ihtiyacinmi var ? eger yoksa gerek yok yazin daha iyi bi fiyata satabilirsin ayrica senin alis seklinde onemli bendede 2006 4300 de var ben nakit aldim mayis hazirani beklicem satmak icin.bunlarida gozonunde bulundurmak lazim ama seninde suan paraya ihtiyacin varsa sat tabii _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
o motorsikletin tahmini 250 ytl devir masrafı olacak.
grenaj masrafını da eklersek (150 ytl)demiştiniz. 400 ytl tutar.
motorsiklet 3700+400=4100
ikinci el 4100 e alacağıma 1000 ytl daha koyarım sıfırını alırım (rodajını kendim yaparım)kafam rahat eder.
yani senin bu motora 3700 ytl çok bile vermiş.
3700 senin için iyi bir fiyat değil ama emin ol alacaklı için de çok iyi bir fiyat değil.sana motorsiklet bedavaya gitmiş gibi geliyor ama alacaklı için de oldukça külfetli.
Tarih: 02.11.2006 - 15:13 Mesaj konusu:
eger pesin aldiysan sat artik aradaki farki bindigine sayarsin o kadar olur cok cabuk satiosun katlanacan.. _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
Tarih: 02.11.2006 - 16:41 Mesaj konusu:
bakın benım cbr ye 2006 model turuncu sıyah 8bın kmde 4mılyar verdıler vermedım ama hıc satmaya nıyetım yoktu adam gelıp soyledı satarmısın dıye kac verıon demıs abım 4mılyar verırım demıs amaaa ben satırmadım cunku motorsuz kalacaktım severım turuncu bebegımı gercı scooter hussar var ama olsun bıdaha motor alana kadar poff nese ben bu kısa dogru zx-6r alacam abım cbr yı satarsa satsın cunku kawam gelıo cbrnın pabucunu dama atıcam ehuehuehu )))
nese konuyu dagıtmayayım arkadasım bence 3700e wer gıtsın fıyatı dusebılır ılerıkı zamnlarda ama kararr senın
arkadaşıom zaten anahtar teslim fiyatı o 5200 sen 3700 veriyosn 500 ytl de işlemleri var bence adam ya piyasayı bilmiyo ya enayi o motorun edeceiği en fazla 3000 dahası yok _________________ Motorsiklet kullanyyrm Çünkü RUHKANSERY ymm...
walla ii fiyat ne diyelim hayırlısı _________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız