Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Cbr 125'ime 3700 lira veriyorlar...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Cbr 125'ime 3700 lira veriyorlar...

Cbr 125'ime 3700 lira veriyorlar...
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 02.11.2006 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

simdi oncelikle sen satmayi dusunuomusun yani o mu gelip sana teklif etti senin ihtiyacinmi var ? eger yoksa gerek yok yazin daha iyi bi fiyata satabilirsin ayrica senin alis seklinde onemli bendede 2006 4300 de var ben nakit aldim mayis hazirani beklicem satmak icin.bunlarida gozonunde bulundurmak lazim ama seninde suan paraya ihtiyacin varsa sat tabii
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 02.11.2006 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla çok zarar ediceksin ama motorculuk bu ver gitsin... İstemiyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TumaySky
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.11.2006 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nureddind, 4500 e almıştım ötv den 1 hafta önce satıcam galiba
Başa dön
TumaySky Çevrimdışı TumaySky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.11.2006 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kim verdiyse iyi para vermş bana kalırsa ver Bravo
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speedfight
Üye
Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 02.11.2006 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o motorsikletin tahmini 250 ytl devir masrafı olacak.
grenaj masrafını da eklersek (150 ytl)demiştiniz. 400 ytl tutar.
motorsiklet 3700+400=4100
ikinci el 4100 e alacağıma 1000 ytl daha koyarım sıfırını alırım (rodajını kendim yaparım)kafam rahat eder.
yani senin bu motora 3700 ytl çok bile vermiş.
3700 senin için iyi bir fiyat değil ama emin ol alacaklı için de çok iyi bir fiyat değil.sana motorsiklet bedavaya gitmiş gibi geliyor ama alacaklı için de oldukça külfetli.
Başa dön
speedfight Çevrimdışı speedfight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YstanbuL

MesajTarih: 02.11.2006 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bu motor işinden çok zarar ettim birde araba alam bakam o nasıl olacak

İçimdeki motor ruzgarı çoktan çıkmış senin Şok oldum

Selametle dostum. Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 02.11.2006 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eger pesin aldiysan sat artik aradaki farki bindigine sayarsin o kadar olur cok cabuk satiosun katlanacan..
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 02.11.2006 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bakın benım cbr ye 2006 model turuncu sıyah 8bın kmde 4mılyar verdıler vermedım ama hıc satmaya nıyetım yoktu adam gelıp soyledı satarmısın dıye kac verıon demıs abım 4mılyar verırım demıs amaaa ben satırmadım cunku motorsuz kalacaktım severım turuncu bebegımı gercı scooter hussar var ama olsun bıdaha motor alana kadar poff nese ben bu kısa dogru zx-6r alacam abım cbr yı satarsa satsın cunku kawam gelıo cbrnın pabucunu dama atıcam ehuehuehu Gülümsüyorum)))
nese konuyu dagıtmayayım arkadasım bence 3700e wer gıtsın fıyatı dusebılır ılerıkı zamnlarda ama kararr senın
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.11.2006 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TumaySky, 3700 e hemen ver gıtsın ben sana daha hesaplı bulurum Bravo
eralp,abı ımzana hasta oldumya cok guzel
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ruhkanseri
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.11.2006 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşıom zaten anahtar teslim fiyatı o 5200 sen 3700 veriyosn 500 ytl de işlemleri var bence adam ya piyasayı bilmiyo ya enayi o motorun edeceiği en fazla 3000 dahası yok Bravo
emre22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iSTANBUL

MesajTarih: 03.11.2006 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence iyi para vermişler malum önümüz kış fiyatlar dahada düşücek

BURGMAN 400
Başa dön
emre22 Çevrimdışı emre22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.11.2006 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ruhkanseri , 3. kez ve son defa avatarın konusunda uyarıyorum....
ayigen
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Buca/İZMİR

MesajTarih: 03.11.2006 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim bence sat gitsin hem de kazalı
Başa dön
ayigen şimdi Çevrimiçi ayigen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
djhaylaz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Tekirdag

MesajTarih: 03.11.2006 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

satmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Çok gülüyorum
Başa dön
djhaylaz Çevrimdışı djhaylaz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 03.11.2006 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla ii fiyat ne diyelim hayırlısı
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal