Kayıt: May 21, 2004 Mesajlar: 378 Nereden: istanbul / Merter
Tarih: 02.12.2004 - 14:12 Mesaj konusu:
Sanmıyorum ama belki sen beni görmüş (gazete, televizyon) duymuşsundur. Berlin Türk Güreş Kulübünü kuranlardan ve Vatan Spor Futbol Takımı oyuncularından . Kesin dönüş yapalı çok oldu.
Abi ne yaparsan yap(egzoz, turbo çip. v.s.) ana nos dan uzakdur derim :!: pistonları titanyum falan kaplarız derler ama bence uzakdur _________________ A?k 2 Ki?iliktir :arrow: Motosiklette ?yle :MTR:
cc mi?
benim otomobilde bildiğim bööyle komacan :oops: Yangın tüpü gibi oluyor
kullanırken de düğmeye basarak bir anda mermi gibi fırlamayı da sağlıyormu?
o kadar küçükse durmadan doldurtmak gerekir?
turbo da mı küçük oluyor?
onun basıncı ne kadar oluyor?
ve max kaça kadar çıkabiliyor
yok dostum +30hp, +60hp, +90hp bir tüpün ne kadar gittigini bilmiyorum ama sadece 10sn. açık kalıyoor diye biliyorum. tabii bu motora görede değişebiliyormuş ama sakat iş yaa ben kullanmadım kullanan deliler varsa bi zahmet anlatsınlar ama bence drag yarışı yapmıyorsan caddede veya otobanda gereksiz gibi geliyoor _________________ A?k 2 Ki?iliktir :arrow: Motosiklette ?yle :MTR:
sence hayabusa ya nos turbo chip ve diğer modifiyeleri yaparsaKK (yani biz sivi normal bir vatandaş) kaç km ya kadar çıkılabilir?
Dostum ne yalan söyleyeyim nitro TR ye geldiğinde +90 lık duyunca benimde aklıma ilk önce bu geldi :md: yaa ççook hoş bişey olur ama biliyorsun NOS lar sadece 10 sn. ama motoru bitiriyoor be dostum 2. el bi haya alıp denemek lazım sonrada satmak tabii _________________ A?k 2 Ki?iliktir :arrow: Motosiklette ?yle :MTR:
bence sıfır alıp tadını çıkaracaksın senyede satacaksın
zaten onu alınca acayip bir karizman olur böyle sert bir karizma (fransızlar gibi) çünkü zevkten köşeli olacaksın e, sert yüz hatları olanlar daha sert ve karizma duruyor ya (genelde)
benim bi fantzim var birkaç forum da yazılı okuduysan onu yapmak istiyorum 400 yaparmı acaba dediğim gibi yapsak???
Oynatmayın makinayı. Eğer hızlı makina istiyorsan git hızlısını al. Okadar Japon mühendis hesap kitap yapıyor senelerce 170 bg lik makinayı üretiyor bizim akıllı türk onlardan daha iyi ya kendisi 200 bg lik makina yapıyor. Bunun üzerinde nasıl durucan nasıl durdurucan yere nasıl bastırıcan... Yapmayın arkadaşlar
SANIRIM ALMANYADA OTOBAN HIZ SINIRI YOK Bİ DERGİDE OKUMUŞTUM
Bunu için sino dan mutlaka bi açıklama almalıyız bu işi en iyi o bilir gibi geliyoo bana _________________ A?k 2 Ki?iliktir :arrow: Motosiklette ?yle :MTR:
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız