Tarih: 02.11.2006 - 09:38 Mesaj konusu:
cracky, Eline sağlık dostum ben hussar sandım bunu yaw ama değilmiş güzel çalışma yapmışsında o göstergenin üstündeki ne televizyon mu nee biraz yaptığın çalışmalardan bahsedermisin _________________ HYOSUNG GT250R/KANUNİ DEER152
Kayıt: Oct 19, 2005 Mesajlar: 2043 Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR
Tarih: 02.11.2006 - 09:51 Mesaj konusu:
Bencede Güzel zaten tip bakımından gilera runner e benzeyen bir scooter iyice benzetmişsin Çalışmalara devam et _________________ AB (rh) +
www.caferota.com
Tarih: 02.11.2006 - 10:17 Mesaj konusu:
tşk ederim ya yaz başında yaptık bunu 1 hafta garajda kapalı kaldı akü için kapasitör ekledik bitme derdi ortadan kalktı koltuğun altında jvc navigasyon destekli cd çalar var direksiyondaki monitör video televizyon ve gerektiği zaman yol bilgisayarı haline gelebiliyo su gecirmeyen bi sistem allttada iki tane neon motora dokunmadık ama cok hızlı performans kayış var sadece
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
zaten motordan az çok anlarım açılma dönemini çok iyi geçirdi ve kaliteli bi kayış taktım kim demiş ramzey 80 i geçmez sakin havada 120 videoyu çekerken biraz rüzgar önümdeydi 118 falan yaptım :)
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 346 Nereden: United States Of Antalya
Tarih: 03.11.2006 - 01:25 Mesaj konusu:
bilader o egzosu nerde yaptırdın be keşke yaptırmasaydın
ama motor güzel oluk
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
kardeş kusura bakma 3. resme şimdi baktım ne biçim olmuş alet be manyak olmuşşşşşşş da ama hala egzosu beğenmedim. _________________ SAYISALDAN PARA ÇIKSADA HAYABUSA ALSAM BENYM MONDIAL´Y ÇYN KONSOLOSLU?UNUN ÖNÜNDE BENZYN DÖKÜP YAKSAM
Tarih: 03.11.2006 - 18:12 Mesaj konusu:
saolun arkadaşlar beğendiyseniz ne mutlu bana üzerindeki egsoz zaten eski egsozu yeniledim su anki hali biraz daha düzgün en kısa zamanda yeni resimleri göndercem bide üzerindeki kapasitörü nos zannedenler bile var
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız