Tarih: 28.10.2006 - 19:35 Mesaj konusu:
ya hayır arkadaşım bu yol çorlu yeniçiflik yolu değil ona benziyo ama bu yol ulaş karamehmet köyü yolu arkadaşlarla yarışıyorduk önceki arkadaş araç sollamaya çıktı ama bir anda vazgeçti frene bastı bende frene bastım ama kurtaramadım yoldan yolun kenarına çıktım çakıla olay orada bitti ztn bidaha yola çıkamazsın direk tarlaya baya bi ilerledim ama düştüm
Kayıt: Oct 26, 2006 Mesajlar: 4017 Nereden: istanbul/anadolu
Tarih: 28.10.2006 - 20:32 Mesaj konusu:
dostum öncelikle büyük geçmiş olsun!! arkadaşlar adam açıklamayı yapmış fotodaki ben diilim die ama hala yok saclar o biçim yok yüzün gülüyo diyenler var açıklamasından sonra yani bu da ne demek okumuyosunuz yazılanları ortadan dalıyosunuz godozlama yapmayın yaa
Kayıt: Feb 16, 2006 Mesajlar: 554 Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!
Tarih: 03.11.2006 - 10:34 Mesaj konusu:
valentino_batu demiş ki:
geçmiş olsun biz motorcular ne acaip insanlarız yaa kaza yapıoruz kalkıoruz resim çekioruz delimiyiz bizz :P g.olsun tekrar.
abi beni hemen hastaneye götürdüler ondan foto çekilmeye zamanım olmadı _________________ ^^YıLDıRıM MoToR^^
sakarya/pamukova
phamuqowaly_54@hotmail.com
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
önce geçmiş olsun ucuz atlatmışsın ama sormadan edemiycem o resimde görünen bozuk asfalttamı 100 le gidiyordun büyük makina olsa anlarım ama kuş gibi motorlarla her zeminde sürat yapmak isteyen insanları anlamıyorum tekrar geçmiş olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız