Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ybr ile kaza yaptım 100 ile yoldan çıktım resimler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ybr ile kaza yaptım 100 ile yoldan çıktım resimler

ybr ile kaza yaptım 100 ile yoldan çıktım resimler
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 28.10.2006 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güldüğüne göre bişey olmamış allah korumuş çok geçmiş olsun kardeş...
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 28.10.2006 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çook geçmiş olsun..Bu arada sitede ilk kez ybr ile kaza yapan birini görüyorum(Daha önce vardır tabi ama ben ilk kez görüyorum)

Böylece bir siftah daha yapılmış oldu Dil çıkarıyorum

Şaka maka iyikide kask takmışsın..

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gear_1843
Üye
Üye

Nereden: tekirda?

MesajTarih: 28.10.2006 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya hayır arkadaşım bu yol çorlu yeniçiflik yolu değil ona benziyo ama bu yol ulaş karamehmet köyü yolu arkadaşlarla yarışıyorduk önceki arkadaş araç sollamaya çıktı ama bir anda vazgeçti frene bastı bende frene bastım ama kurtaramadım yoldan yolun kenarına çıktım çakıla olay orada bitti ztn bidaha yola çıkamazsın direk tarlaya baya bi ilerledim ama düştüm
Başa dön
gear_1843 Çevrimdışı gear_1843 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meco
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: MANYSA/TURGUTLU

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmiş olsun arkadasım kask takman ii olmus
emre22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iSTANBUL

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeş..................

BURGMAN 400
Başa dön
emre22 Çevrimdışı emre22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum öncelikle büyük geçmiş olsun!! arkadaşlar adam açıklamayı yapmış fotodaki ben diilim die ama hala yok saclar o biçim yok yüzün gülüyo diyenler var açıklamasından sonra yani bu da ne demek okumuyosunuz yazılanları ortadan dalıyosunuz godozlama yapmayın yaa
Başa dön
bayliner Çevrimdışı bayliner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
demir600RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.10.2006 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok geçmiş olsun
allahtan sana bişi olmamış
Başa dön
demir600RR Çevrimdışı demir600RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_racer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!

MesajTarih: 03.11.2006 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valentino_batu demiş ki:
geçmiş olsun biz motorcular ne acaip insanlarız yaa kaza yapıoruz kalkıoruz resim çekioruz delimiyiz bizz Çok gülüyorum :P g.olsun tekrar.

abi beni hemen hastaneye götürdüler ondan foto çekilmeye zamanım olmadı Dil çıkarıyorum
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
Başa dön
crazy_racer Çevrimdışı crazy_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Gsx1300R
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 03.11.2006 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çokk geçmiş olsun yeni gördüm
Başa dön
Gsx1300R Çevrimdışı Gsx1300R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ability
Üye
Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 03.11.2006 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önce geçmiş olsun ucuz atlatmışsın ama sormadan edemiycem o resimde görünen bozuk asfalttamı 100 le gidiyordun büyük makina olsa anlarım ama kuş gibi motorlarla her zeminde sürat yapmak isteyen insanları anlamıyorum tekrar geçmiş olsun
Başa dön
Ability Çevrimdışı Ability Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
diablo1907
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.11.2006 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmis olsun kardesim iyiki sana bisey olmamis.
Başa dön
diablo1907 Çevrimdışı diablo1907 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.11.2006 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok geçmiiş olsun , ucuz atlatmışsın saçın bile bozulmamış yahuuu Çok gülüyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.11.2006 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun allah seni korumuş neyse motorun yenısı alırsın
Başa dön
dasilvaemre Çevrimdışı dasilvaemre Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xcvxc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.11.2006 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum buyuk gecmıs olsun ii sin ama gorunuse goree Bravo Bravo Bravo Bravo

Yarali Kalpler Team
Başa dön
xcvxc Çevrimdışı xcvxc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cenk3207
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ysparta

MesajTarih: 03.11.2006 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeş. başka kazalar olmasın. kendine iyi bak.
Başa dön
cenk3207 Çevrimdışı cenk3207 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal